lauantai 5. joulukuuta 2015

Täydellinen sää kävelylenkille

Tämä viikonloppu (joka juuri on päättymässä ,täällähän viikonloppu on perjantai-lauantai) on ollut kylmä ja aurinkoinen. Olenkin odotellut täydellistä lenkkisäätä pitkään ja niinpä lähdimme Bambin kanssa vähän pidemmälle lenkille. Aamulla mittari näytti 12 astetta ,myös sisällä,mutta minua se ei pahemmin häirinnyt. Ulkona taisikin olla keskipäivän aikaan lämpimämpää kuin sisällä koska taivas oli kirkas ja aurinko paistoi.
Ihan kodin vieressä oleva ihana luonnontilassa oleva alue tuhottiin keväällä ja nyt sinne nouseva IT-lukio on jo tällaisessa vaiheessa.Täällä näkyy alue juuri ennenkuin se tuhottiin.
Luulin että alueesta olisi säästetty edes pieni osa mutta turha toivo:sinne menivät luonnonkukat,kettu,syötävät villikasvit.Tuleville lukiolaisille hyvä sijainti businesskeskuksen ja siellä olevien kahviloiden vieressä...
Bougainvillea sentään oli säästetty...
Kiersimme Bambin kanssa businesskeskuksen ,joka nyt on lähes täysin valmis,pientä viimeistelyä vailla. Uusi halpiskauppakin avataan sinne huomenna;yksi halpiskauppa lisää aikana jolloin ihmiset kuluttuvat vähemmän ja on laman merkkejä. Bambi on niin kylmänarka että piti laittaa ihanan lämmittävä nuttu päälle;ainoa vaate jonka Bambi sallii puettavan päälleen..
Viileän tuulen johdosta myös businesscenterin kahvilat olivat lähes tyhjillään.

15 kommenttia:

 1. Upeaa kukkaloistoja ja väriterapiaa! Tulee tarpeeseen tänne kaatosateen keskelle. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihana Bambi; ylle vain lempinuttu tai sitten ei mitään! :)
  Toivottavasti nuttu pysyy eheänä, ettei tule pukeutumisongelmia.

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanasti kukat kukkivat! Täällä ei kuki muuta kuin jouluruusu ja hyasintit sisällä...
  Hyvää Suomen Itsenäisyyspäivää! Vietättekö sitä kirjastolla?

  VastaaPoista
 4. Aina kaikki kaunis tuhotaan, niin kun se puistokin.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kukat ja vielä ihanampi bampi

  VastaaPoista
 6. Kyllä potuttaa minuakin, kun kaikki luonto hävitetään asutuksen alta, vaan minkäs teet. Kylmä on ehtinyt teillekin, mutta kukat silti kukkivat, ei täällä vaan vielä.

  VastaaPoista
 7. Bambilla on epäilemättä kylmä, kun siellä normaalisti sitä lämpöä riittää.

  VastaaPoista
 8. Ihania kukkia! Tulee niin kesää ikävä noita kuvia katsellessa.

  VastaaPoista
 9. No hyvä että säästivät edes bouggarin ! Ofer on myös innoissaan viileistä ilmoista,luulen ma :) Bambi on lutunen söpöliini nutussaan. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinne aurinkoon. Päivät vierii nopeaan ja kohta olen siellä :) Niin ja mukavaa Hanukan aikaa !

  VastaaPoista
 10. Lepis.kun sade vihdoinkin kastelee janoisen maan pitkän tauon jälkeen niin luonnonkukat kasvavat.Parasta aikaa täällä minun mielestäni.Toivottavasti aurinkokin välillä pilkistää siellä. Hyvää itsenäisyyspäivää

  Nurkkalintu:Tuo nuttu on niin lämmittävä ja kauniskin. Harvoinhan sitä tulee täällä käytettyä joten varmaan kestää pitkään.

  Eeviregina:nyt on se aika kun kaikki kukkii,vähän etuajassa tänä talvena. OIkein hyvää itsenäisyyspäivää,huomenna vietämme sitä kirjastolla:)

  Amalia:totta,vaikka ei se puisto ollut vaan ihan luonnon muovaama alue jossa oli villikasvillisuutta ja eläimiäkin.Kyllä suretti kun se tuhottiin.

  Mummeli:kukat on nyt niin kauniita täällä ja värit huikeat.Ja Bambilta terveiset!

  Sirokko:niinpä,todella ärsyttävää ,etenkin kun tuo oli niitä viimeisiä luonnonvaraisia paikkoja kaupungissa. Täällä kukat alkoivat kukkia etuajassa ja sitten tuli kylmäkin...

  Paluumuuttajatar:Bambilla on niin ohut turkki että helposti palelee.

  KaksiHuonetta:tuon takia rakastankin talvea täällä,kesällähän kaikki on kuivaa täällä.

  Anneli:Onneksi se sentään sai jäädä sinne nurkkaan:) Tämä viileä sää on ihana mutta nyt sitten lämpenee taas ,tosin yöt ovat kivan viileitä,otin eilen untuvapeitonkin vihdoin esille:) Bambille niin sopii kauniisti tuo Katin neuloma nuttu:) Ihanaa että pian pääset taas tänne ja toivottavasti taas tavataan:) HYvää itsenäisyyspäivää Anneli.,

  VastaaPoista
 11. Voi ihanuutta kukkia ja aurinkoa, täällä on niin pilkkopimeää, että oksat pois!

  Mukavaa itsenäisyyspäivää Jael <3

  VastaaPoista
 12. Tiia:joo tiedän,teillä nyt se pimein aika mutta kohta alkaa valoakin tulla. Kiitos samoin Tiia:)

  VastaaPoista
 13. Ikävää, että kaunis luonnonpuisto on pois - olisi kai edes jotain voinut säästää...mutta niin ne kaupungit ottaa valtaa luonnolta :/
  Suloinen Bambi - hymyilytti, että vain ja ainoastaan yksi nuttu kelpaa päälle :)

  xx

  VastaaPoista
 14. Harmaata on Bambinkin kuonossa jo <3

  VastaaPoista
 15. MaaMaa:kun rakennustilaa on niin vähän(tämä kaupunki ei enään voi laajentua) niin kai pakko on tehdä tuollaista:( Bambi inhoaa vaatteita vaikka palelee mutta tuon sen suostuu laittamaan päälleen:)

  Tanja:minusta Bambilla on ollut ihan pennusta tuollaista ,sehän on vasta 7½ vuotias.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...