lauantai 23. huhtikuuta 2016

Retki Palestiinan puolelle

Sain toteuttaa haaveeni,ja käydä retkellä Palestiinan puolella.Siitä kertova ensimmäinen osa täällä.

Reissun toinen osa löytyy nyt täältä

11 kommenttia:

 1. Outi:) Kiitos samoin sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Minua jaksaa aina vain ihmetyttää tilanne siellä...
  Kiva että pääsit retkelle :) kyllä itekkin sitten joskus haluaisin käydä nuokin paikat lävitse kun sinne päin maailmaa pääsen käymään. Jotenkin kuitenkin nyt ahdistaa se miten ihmiset ovat "raiskanneet" sodillaan Pyhän maan :/ ei ole tehnyt mieli ihan oikeasti alkaa miettimään matkaa. Muutosta tuskin tulee joten joku päivä pitää vain siirtää nuo tunteet syrjään sillä oikeasti siellä haluan käydä ihan jo uskonnollisen taustani takia. Toivon rauhaa ja oikeutta kaikille ihmisille, puolin ja toisin.

  VastaaPoista
 3. Tanja:niinpä...Olin jo pitkään halunnut nähdä miltä näyttää sieltä,kun uutisissa saa aina niin väärän kuvan. Mutta tosiaankin,tilanne voisi olla niin toinen...kun vain molemmilla puolella ei olisi sellaisia näkemyksiä joista ei voi poiketa...Rauhaa saisikin olla,ja helpotusta kaikille ihmislle tällä alueella.

  VastaaPoista
 4. Tuttuja paikkoja! Köysirataskuljetus luostariin on uutta. Me kävelimme sinne, ja matka oli kyllä pitkä ja raskas. Vähiin on käynyt luostarin asujaimisto. Jerikon tilanne on aika surkea, toivoisi, että maailman vanhimpiin kuuluva kaupunki saisi uuden elämän vierailukohteena.

  VastaaPoista
 5. Hannele:on se.

  Katja:Arvasin että ehkä tiedät...Minäkin olen kerran tehnyt sen raskaan kävelyreitin,olin täällä lomalla Suomesta ja pääsin retkelle.Mutta taisin luovuttaa ennen kuin pääsin perille;D Totta,Jerikolla on paljon annettavaa turismikohteena;toivottavasti tilanne siellä paranee.

  VastaaPoista
 6. Kävin nyt lukemassa. Kivat reissut:).

  VastaaPoista
 7. Paluumuuttajatar:Hyvä reissu olikin:)

  VastaaPoista
 8. Maa joka vuotaa hunajaa ja mettä, kaikesta levottomuuksista huolimatta Israel on ihana maa. En taida koskaan päästä sinne asti, siksi nautin täällä Israelilaisista appelsiineista ja muista sen maan hedelmistä, ja yö pöydälläni on Israelilaista kuolleenmeren voiteita.Mikko Kuustosen laulu "Rauhaa Palestiina" on hienolaulu, kannattaa you tubelta kuunnella, jos ei ole aikaisemmin kuunnelllut.

  VastaaPoista
 9. Kiitos tästä hienosta postauksesta, joka oli mielenkiintoista luettavaa ja katseltavaa!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...