lauantai 7. huhtikuuta 2018

Bambi 10 v.

Niin vierähti taas vuosi , ja Bambi täyttää huomenna 10 vuotta!
Bambihan tuli tänne  ruokablogini ollessa aika uusi , eli 9.5 vuotta sitten, Bambin ollessa noin 7 kuukauden ikäinen. 
Bambin tarkasta syntymäpäivästä ei ole varmuutta, mutta koska minulle silloin sanottiin että Bambi on syntynyt huhtikuun alkupuolella,  päätin silloin että Bambi täyttää vuosia 8.4.
Kuonoon on tullut lisää valkoista, mutta muuten Bambi on edelleenkin hyvin energinen koira. 
Bambi on sekarotuinen koira jossa eniten kääpiöpinseriä,  ja tällaiset koirat elävät pitkään. 
Eilen tässä kodin viereisessä puistossa oli taas grillauspäivä, vaikka puistossa on grillaaminen kielletty.  Tämä perhe asettui lähes ikkunani alle, eli kotitalon alla pensasaita ja sen jälkeen tämä alue.  Paljon meluisia lapsia oli mukana , ja se kuului... Ymmärrän hyvin että halutaan istua koko suvun tai kavereiden kanssa grillaamassa,  mutta en tajua sitä että se tehdään asuintalon edessä, joka ei ole se oma asuintalo...
Hieman taaempana, ruohikolla, ja puun alla!  grillattiin, mutta onneksi tuuli oli sellainen joka ei tuonut tällä kertaa käryjä asuntooni.  Kaupunki ei ole tarpeeksi innokas sakottamaan laittomia grillaajia; sääli, sillä se ainakin osittain maksaisi puiston siivouksen grillaamispäivän jälkeen...(ihmiset kyllä keräävät roskansa pusseihin, mutta kun ne pussit jätetään puun alle tai pienen roskakorin viereen,  puistossa on kissoja, niin........)

36 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Onnea Bambi♥
Niilo täyttää kesäkuussa 9 vuotta♥..:)

Jael kirjoitti...

Hannele: Kiitos Bambin psta:) Luulin että Niilo oli nuorempi, ihana koira sinulla:)

EstherH. kirjoitti...

Onnea söpölle Bambille!! Meidän täystuoho kanssa jo aikuistuu eli täyttää ensikuussa vuoden. Tykkää kovasti puutarhahommista, äsken auttoi minua mullan levittämisessä, harmi vaan kun meni väärään paikkaan :)
En kyllä itsekään tykkäisi että joku grillaa ikkunani alla ja varsinkaan jos se vielä kiellettyä on. Eikö niille voi sanoa mitään??Ja voihan sitä muutenkin perhe kokoontua nyyttäreiden merkeissäkin esim.

Jael kirjoitti...

Esther; Onnea etukäteen teidän täystuhollennekin;D Kiitos Bambin psta, ja terkkuja täystuholle. En todellakaan tajua miksi juuri asuintalon edessä koko konkkaronkka, eikö heille lainkaan tule mieleen että häiritsevät... Soitin kaupungille tuosta grillaamisesta, mutta sanoivat että pyhänä pitää antaa ihmisten nauttia. Suutuin siitä , ja vaadin että lähettävät jonkun lopettamaan grillailun. Lupasivat mutta eivät lähettäneet,. Ei sitä viitsi oikein sanoa mitään kun ei tiedä millainen reaktio siellä syntyy. Tosin muutama päivä sitten grillattiin ihan lähellä myös ,ja tuulet sellaisia että iltapäivällä alkoi tuntua poltetun lihan haju, Niinpä lähdin sanomaan heille siitä ,ja pyysin siirtämään grilliä hieman kauemmaksi. He olivatkin mukavia ihmisiä,ja olisivat tarjonneet minullekin aterian,mutta kun en syö lihaa. Olivat periferiasta, ja ihmettelin että miten ihmeessä päätyivät tähän puistoon...Olivat menossa kaupungin pääpuistoon josta olivat kuulleet hyvää,mutta siellä oli niin täyttä että tulivatkin tänne. Kaikki eivät kuitenkaan ole yhtä ok. jos heille sanotaan että älkää grillatko täällä , tai että grillattu kielletty /2 sisäänkäynnissä kyltti jossa se lukee...)

Nimetön kirjoitti...

Onnea ja rapsutuksia Bambille!

Tinskun keittiössä & Tyynen kaa kirjoitti...

Onnea Bambille ja ihanaa kevättä sinne appelsiinipuun alle. Meilläkin onneksi jo vihdoin lumet alkavat sulamaan ja pieni kipinä keväästä alkaa heräillä <3

Matkatar kirjoitti...

Aika kauheaa tuo grillaaminen toisen nurkissa! Sitäkään en voi ymmärtää miksei siivota edes omia jälkiään. Vaan onnittelut Bambille, niin on suloinen koira!

Jael kirjoitti...

Luimupupu;Bambi kiittää rapsutuksista ja onnentoivotuksista:)

Tiina:Kiitos, ja terkkuja Tyynelle:) Kiitos, täällä on jo niin lämmintä että vaihdoin talvipeiton kevyeksi peitoksi. Ihanaa että teilläkin on kevät vihdoinkin lähtenyt liikkeelle pitkän ja kylmän talven jälkeen:)

Matkatar:Onhan se kauheaa, mutta toisaalta tuo on yleinen puisto, ja asuintaloni ihan sen laidassa.Kun muutin tänne ajattelin että ihanaa, puisto heti vieressä, enkä silloin ajatellut että se ei ole vain positiivinen asia. Ihmiset tuolla kyllä siivoavat jälkensä suhteellisen hyvin,mutta kun he jättävät pussit jonkun puun alle sen sijaan että veisivät lähellä olevaan suuren roskasäiliöön,ja puistossa on kissoja niin.....

Jael kirjoitti...

Matkatar:Bambi kiittää ja lähettää terkkuja suloiselle Sirille:)

Nurkkalintu kirjoitti...

Ihana Bambi 10 vuotta!
Kisun kanssa lähetämme rakkaita terveisiä ja lämpimät onnittelut.

Jael kirjoitti...

Nurkkalintu:kiitos paljon, Bambilta terkkuja Kisulle:)

Irja Viirret kirjoitti...

Ihana Bambi💛 Paljon onnea!

SusuPetal kirjoitti...

Ei voi olla totta! Tuntuu kuin vasta muutama viikko sitten onnittelin 9-vuotiasta Bambia ja nyt jo 10!
Lainakoiralta ja minulta paljon rapsutuksia, haleja ja herkkuja päivänsankarille!
Lainakoira lähtee huomenna takaisin kotiins,a nyyh :(
Onneksi tarinoita jäi vielä kirjoitettavaksi.

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Hau hau hau ja wuff wuff wuff 🐶🐶🐶 (Koirankielellä eläköö, eläköö, eläköön!)

Bambi on suloinen. Mä en ymmärtänyt, että henellä on jo ikää tämän verran. Toisaalta meidän Felix on 6 v. Me päätimme syntymäpäivän niin, että kun hän tuli taloon joulukuun 6. (tuli vain tutustumaan aluksi) niin se on syntymäpäivä. Hän oli silloin vuoden ikäinen.

Meiillä kuule sataa! Siitepölyä on niin paljon, että kiukuttaa. Nyt liukenee sadeveden mukana matkoihinsa. Sade varmaan karkottaisi nuo sinunkin grillimestarit matkoihinsa.

Ihanaa viikonloppua!

Päden paja kirjoitti...

Ihanat kuvat! Onnea suloiselle Bambille ❤ Meillä herra karvamato Zeus täyttää 13v syksyllä:) Zeus lähettääkin vuf vuf terveisiä tuosta vierestä:) Leppoisaa viikonloppua💕🌞

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Bambi osaa selvästi vanheta tyylikkäästi. Onnittelut.

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Oikein paljon onnea Bambille. Kuule just meinasin viime postauksessa kysyä noista grillaajista. No johan on, että ihan vieraan talon pihaan tullaan.
Mukavaa viikonloppua Jael <3

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Ihania kuvia!

Unelma kirjoitti...

Onnittelut ja rapsutukset Bambille.

SaaraBee kirjoitti...

Arvaas mitä? Minulla ja Bambilla on sama syntymäpäivä. Onnea! Taasko siellä on grillattu. Seuraavan kerran heitä vettä ikkunasta niiden niskaan ja grilliin. Loppu grillaus.

Melissa kirjoitti...

Paljon onnea Bambille <3

Eeviregina kirjoitti...

Onnittelut Bambille! Teillä on siellä jo ihan kesäistä, meillä satoi yöllä edelleen lunta!!!

Jael kirjoitti...

Irja:kiitos Bambin puolesta wuff wuff:)

SusuPetal:niinpä se aika kuluukin, just vasta täytti 9. Kiitos onnitteluista Susu, ja Bambilta terkkuja. Voi kurjaa ettää lainakoira lähtee takaisin kotiinssa, toivottavasti saat uudelleenkin lainattavaksi:) Koirat ovat niin ihania:)

Johanna:Wuff wuff hau, ja kiitos sanoo Bambi, ja lähettää Felixille terkkuja;D
Kylläpäs aika kuluu nopeasti, Felix jo 6 v.luulin nuoremmaksi. Voi kun meilläkin sataisi,mutta ei taida enään sataa, vaihdoin talvipeitonkin kevyeksi peitoksi nyt viikonloppuna. Nautippa niistä sateista:)

Päden Paja: Kiitos onnitteluista wuff wuff. Terveisiä Bambilta Zeukselle, joka on jo päässyt kunnioitettavaan koiran ikään:)Kaunista sunnuntai-iltaa sinulle:)

Paluumuuttajatar: Juu vain vähän valkoista lisää kuonossa, muuten ihan sama hauveli;D Kiitos:)

Outi:kiitos Bambin puolesta. Jeps,grillaamiset alkoivat taas .He eivät kyllä ole kenenkään pihassa , vaan puistossa, mutta kun asuintaloni on ihan puiston reunassa...Mukavaa sunnuntaita sinulle OUti:)

Hannele på Hisingen:Kiitos paljon:)

Unelma:Kiitos Unelma, Bambi kiittää rapsutuksista:)

SaaraBee: Huomasinkin tuon aiemmin, eli paljon onnea sinullekin Saara:) Kurjaa kun grillataan ihan ikkunan alla, eli tämä on se puiston reunalla asumisen nurjempi puoli... Vähän pelkään heittää vettä niskaan, voisi tulla ongelmia;D

Melissa;kiitos paljon, ja terkkuja Bambilta teidän hauveleillenne:)

Eeviregina:Kiitos Bambin puolesta. Ihan kesä jo on; torstain ja perjantain välisenä yönä vihdoinkin vaihdoin talvipeiton kevyeen peittoon kun talvipeitto alkoi jo olla liian kuuma. Voi lunta sentään, toivottavasti pian sulaa pois.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Ihana, suloinen, kaunis Bambi! Paljon onnea! ♥

Satu kirjoitti...

Voi mikä söpöläinen <3 onnea ihanuudelle!!!

No olipas taas paikallisilta käytöstä :/ No tsemppit sinulle <3

Jael kirjoitti...

Katja:kiitos, Bambi on tosi ihana, ja lähettää terkkuja:)

Satu: Kiitos paljon, Bambi sai tänään ekstra-annoksen herkkuja, ja oli niin onnessaan:)
Täällä otetaan pienikin alue haltuun jos on tilaa ja vihreää., Taitaa olla hieman yleistä lämpimissä maissa,

Satu kirjoitti...

Onnea Bambille vielä tätäkin kautta! Ihana valkopartainen nuorukainen. <3 <3

Saaranlautasella kirjoitti...

Paljon Onnea Barbille eläke ikä taisi tulla täyteen <3, mutta niin virkeän näköinen koiruus hän on. Mukavaa uutta viikkoa sinulle ystäväiseni <3.

Rita A kirjoitti...

Olkoon Bambi luonasi vielä pitkään !

Se on ystävällisen ja uskollisen näköinen ja sitä paitsi myös siro ja kaunis ♥

Leena kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut viehkolle Bambille! Ja tietenkin terveiset hänen viehkolle emännälleen myös.

On kyllä aika jännää, että nuo grillailevat ihmiset eivät tule ollenkaan ajatelleeksi, että voivat aiheuttaa muille häiriötä. Ja jos kaupungin virkailija sanoo, että pyhänä pitää antaa ihmisten nauttia, niin miten ajattelevat, että sinä sitten voisit kotonasi nauttia pyhäpäivän rauhasta!? En ymmärrä.

Susanne kirjoitti...

Ihanat kuvat ihanasta Bambista <3 Paljon onnea <3

Marianna kirjoitti...

Ihana Bambi <3 Paljon onnea pikkuiselle!

Tuo grillaaminen on kyllä aika törkeää! Ihmeellistä, etteivät tule ajatelleeksi....tai sitten ajattelevat, mutta ovat vaan röyhkeitä.

Marianne kirjoitti...

Suloinen koira. <3
Onhan tuo juhliminen ja perhe-elämä kivaa, kunhan ei häiritse muita... Minunkin alakertaani muuttanut hieman äänekäs lapsiperhe.

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut Bambille <3 Ihania kuvia :)

Merikapteenin vaimo kirjoitti...

Onnea Bambi <3
Meidän Olivia täyttää 10-v kesäkuussa <3

Oscar Fernandez kirjoitti...

Nice article and pictures keep blogging this amazing article. Thanks