maanantai 26. marraskuuta 2018

Lokakuun lopun/marraskuun alun kuvia Helsingistä

Lokakuun lopun/ marraskuun alun reissullani Helsingissä tuli napsittua kännykällä kuvia kaupungista siellä sun täällä.  Haluan kuvat muistoksi tänne blogiin,  joten tässä postauksessa kuviani sieltä sun täältä syksyisestä Helsingistä.  Suurin osa  kuvista  tärähtäneitä,  tai ei niin tarkkoja;  puhelimeni ottaa ihan hyviä kuvia kun valo on täydellinen, mutta  hieman harmaassa säässä tarkkuus kärsii paljonkin. Helsinki on synnyinkaupunkini;  se missä olen  asunut suurimman osan elämääni,  ja se on aina osa osa minua; olen sitten missä tahansa.
Yksi asia mitä todella kaipaan ovat laivamatkat sinisillä  tai punaisilla laivoilla.  Monen monta kertaa tuli  niillä reissattua Helsingissä asuessa.
Helsingissä oli aika lämmintä koko reissuni ajan; vain pari päivää oli tosi kylmää,  ja se yksi luminen päivä.
Espalla on aina kiva kävellä.
Herkkua!
Kuvat napsittu Palacen 10. kerroksesta,  jossa oli Changen  muotinäytös. 
Helsingissä on niin monta kaunista rakennusta.
Kuva otettu lasiseinän läpi.

10 kommenttia:

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Olipa upeita kuvia. Maisema kuvat korkeuksista ovat mahtavia.
Täällä tuli viime yönä talvi, lunta sateli hiljakseen päivälläkin.
Ihanaa uutta viikkoa sinulle Jael <3

Leena kirjoitti...

Niin tuttua ja olet sitä paitsi piipahtanut ihan kotinurkillanikin ;-)
Kivoja päiviä myös Tel Aviviin!

Satu kirjoitti...

Kivoja kuvia! Ja mukava kuulla, että Helsinki on sinulle tärkeä paikka. Minä en ole ehtinyt kehittää samanlaista sidettä kaupunkiin, kun muutin pääkaupunkiseudulle vasta parikymppisenä, ja olen asunut suuren osan ajasta Espoossa. Mutta Helsinki on kyllä kiva kaupunki, varsinkin kesällä. Talvella se on ehkä vähän kalsea, mutta niin taitavat olla kaikki Suomen kaupungit. :-)

SusuPetal kirjoitti...

Hki on rakas kaupunki, niin paljon nähtävää, niin paljon tekemistä <3

Rita A kirjoitti...

Kauniita kuvia. Kalatiski, merta ja laivoja mukana, ja Hesan upeaa arkkitehtuuria 🖤

Jael kirjoitti...

Outi:Kiitos:) Helsinki on kaunis myös harmaalla säällä. Ja ihanaa että saitte vihdoinkin lunta:) Oikein hyvää viikkoa sinullekin Outi:)

Leena:Siellä sinun kulmillasi onkin kauniita rakennuksia:) Terveisiä Tel Avivista Krunikkaan:)

Satu: Vahva siteeni Helsinkiin varmaan johtuu siitä että olen sieltä kotoisin ja aina Suomessa asunut vain siellä. Vähän tuntuu välillä että olen yksi jalka täällä ja toinen siellä. Helsinki onkin aivan ihana kesäkaupunki,mutta myös muina vuodenaikana sieltä nykyään löytyy kaikkea kivaa , vaikka ei samalla tavalla voi ulkoilla kuten kesällä.

SusuPetal:Onhan se:) Kun olin teini, oli Helsinki mielestäni maailman tylsin kaupunki ja halusin vain pois sieltä,mutta tänään kaupunki on aika lailla erilainen .

Rita:kiitos, vaikkakin vähän epätarkkoja kuvia tuli kun valo ei ollut optimaalinen.Tujossa mainitsitkin ne ihanuudet mitä kaipaan Helsingistä:)

Melissa kirjoitti...

Helsinki on upea kaupunki <3

BLOGitse kirjoitti...

Minäkin olen syntynyt Hgissä ja aina stadilainen, asun missä vaan!
Laivoista tuli mieleen: Viking lähettää tiheään tahtiin tarjouksia. Suomalaisten matkustus Viroon on vähentynyt ja siellä meitä kaivataan takaisin.
Huvitus- ja elämystarjontaa on nykyään niin paljon ettei väkeä taida riittää joka lähtöön ja paikkaan...

Jael kirjoitti...

Melissa :ON se, ja vielä paremmin sen näkee kun on poissa jonkun aikaa.

BLOGitse: Eikös me oltu kasvettukin samalla alueella;D IHan sama juttu minulla, aina stadilainen:) Luinkin että suomalaisten matkustusinto laantunut samalla kun hinnat Virossa nousseet. Minä kyllä kaipaan noita risteilyjä, oli kiva lähteä lyhyelle matkalle silloin tällöin, ja työkokousreissujakin tehtiin noilla väleillä:)

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Näitä oli kiva katsella. Samoja latuja me mentiin :) Olen muistellut sitä lumipäivää suurella kaipauksella. Ja lohi: herkkua! Helsinki on kaunis kaupunki, olisin jo valmis uuteen matkaan :)