keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Jonkinlaisia jouluikkunoita täälläkin

Aamulla aikaisin kävelin Tel Avivin keskustan alueella,  ja pysähdyin katselemaan venäläisen kaupan jouluisia ikkunoita.  Ikkunoista heijastui vastapäinen talo ja vähän katuakin.
Enemmänhän nämä täällä liittyvät Novi Godiin, eli venäläiseen uuteen vuoteen. Vodkapullo tietysti täytyy olla juhlapöydässä.. Jouluhan ei täällä ole virallinen juhla, joten tällaisia ikkunoita näkee harvemmin.
Mutta kyllä näistä tulee joulu mieleen.
Puolet kuusesta jäi heijastuksen varjoon;D

14 kommenttia:

 1. Hienosti koristeet sielläkin esillä.
  Täällä osa jouluvaloista kaduilla vielä pimeinä, mutta ehkä viikonlopuna saadaan viimeisetkin syttymään.
  Lempeitä marraskuun viimeisiä päiviä sinne!

  VastaaPoista
 2. No löytyypä sielläkin joulua! Ja näkyy olevan sinisiä ja vihreitä nauhoja ja palloja, kuten täälläkin näköjään on muotia.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja ! Ihana kuva missä joulukuusen päälle osuu heijastus 🎄
  Ostin kirpparilta kirjan johon on koottu eri maitten jouluperinteitä.
  Maltan tuskin odottaa että pääsen aloittamaan sen. Tämä sinun
  postauksesi antoi esimakua 😀

  VastaaPoista
 4. Meidän pitäisi mennä käymään keskustassa katsomassa Stockan jouluikkunaa. Kivat kuvat ja hauskasti "läpikuultavat" :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan runsasta ja värikylläistä! Joulussa parasta on mielestäni koristukset (erityisesti joidenkin kauppojen näyteikkunat) ja valot. Itse en siis koristele, mutta mielelläni katselen koristuksia. :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään myös katsoa yltäkylläisesti koristeltuja näyteikkunoita, vaikka omassa kodissa ei juurikaan koristelua ole. Ainoastaan paljon kynttilöitä.

  VastaaPoista
 7. Joulu näkyy jo jokapuolella, itselläni ei vielä mitenkään. Hyvä kun olen saanut 1 kortin tehtyä :)

  VastaaPoista
 8. Kuviesi kautta pääsi oikeaan tunnelmaan. Tykkäsin hirmuisesti noista heijastuskuvista.
  Helsingissä on ollut tänään todella tuulinen päivä, jonka kuuli hyvin sisätiloihinkin, vaikka en missään välissä ehtinytkään ulkolenkille.
  Kivoja marraskuun lopun päiviä sinne!

  VastaaPoista
 9. Aika sympaattisia ikkunoita minusta. <3

  VastaaPoista
 10. Susanna: Varmaankin kaunista sitten kun jouluvalot syttyvätä teilläpäin:) Kiitos samoin sinulle kaunista marraskuun loppua.

  Eeviregina: Tosiaankin näkyy, kiitos venäläisten , ja sitten näkee Jaffassa, Haifassa, Nasaretissa ja missä kristittyä väestöäkin. Kivasti oli värejä noissa ikkunoissa:)

  Rita: Kivasti tuli vastapäinen talokin mukaan kuvaan;D Kivalta kuulostaa tuo kansainvälinen jouluperinnekirja, mutta täällähän ei ole samalla tavalla jouluperinteitä koska joulu ei virallinen juhla täälläpäin. Mukavia hetkiä kirjan ja perinteiden kanssa:)

  Melissa:Ah; Stockan jouluikkunat, aina niin ihanat! Ei ollut tarkoitus että heijastuu vastapäinen näkymä, mutta oikeastaan näyttää kivalta .

  Elegia:Venäläiset tykkää runsaudesta;D Joulun koristeet ovat tosiaankin niin nättejä että niitä katselee mielellään:)

  SusuPetal: Helsingissä en ehtinyt tällä kertaa nähdä joulukoristeluja, paitsi että kävin katsomassa Stockan ihanaa joulupuotia. Kynttilät ovatkin niin tunnelmallisia pimeään aikaan. Mukavaa marraskuun loppua :)

  Esther Helmiä: Täällä näkee joulun tapaista vain joissan paikoissa koska ei ole virallinen juhla, mutta kiva kun näkee , nuo koristeet kun ovat niin nättejä. Itselläni on vain muutamia värikkäitä pallokoristeita.

  Leena:Kiitos , oikeastaan nuo heijastuskuvat ovat kivoja vaikka ei ollut tarkoitus että päätyvät kuviin. Meillä taas on ollut todella lämmin viikko, ihmisiä kesävaatteissa vaikka joulukuu ovella, ihan uskomatonta, en tiedä missä se täkäläinen talvi luuraa. Mukavaa marraskuun loppua sinullekin:)

  Satu: Minustakin oli , ja kaupan sisälläkin oli vaikka mitä kivaa:)

  VastaaPoista
 11. Voi että miten suloinen tuo jouluastiasto on! Jos viettäisin joulua, niin jotain tuollaista kyllä hankkisin :)
  Ihanaa iltaa sinulle Jael <3

  VastaaPoista
 12. Jouluista on. Sulla on sama kun meillä täällä: kuinka joululta mikään näyttää kun lunta ei ole. Nytkin sataa, tosin mua ei haittaa kun sateesta tykkään. Toista on Felixin kanssa: reppana ei halua mennä asioimaan ulos sateella. Bambille sinne haukkuja! Ihanaa joulukuuta!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...