sunnuntai 2. joulukuuta 2018

Hullu kissanainen

No en sentään ole mikään hullu kissanainen , otsikosta huolimatta😏Tuli vain "crazy cat lady" mieleen  näitä katsellessa, ja tiedän lähiseudulla ainakin yhden sellaisen  johon  tuo sanonta osittain  sopisi;D,  Mutta kuten tiedätte, rakastan kissoja,  ja Bambikin on vuosien aikana niin tottunut kissoihin,  etteivät kissat ulkona lainkaan häiritse hauveliani.   Otin muutaman kuvan  2 taloni takana asustelevasta , vielä pentuiässä olevista kissoista,   joita syötän.  Molemmat pennut. silloin aivan pikkuruisia,  ilmestyivät jostain  talon taakse kesällä,  ja sinne ne jäivät.  Ovat eri pentueesta,  ja kuvan Nipsu luottaa minun niin paljon että voin nostaa sen syliini, eikä Nipsu tee mitään.   Viime viikolla ostin Nipsulle kaulapannan, jossa kulkunen.  Oli kiva kävellä Bambin kanssa puistossa kun Nipsun kulkunen  kilisi meidän takanamme. (Nipsu tulee aina mukaan Bambin ja minun ulkoilureissuille).
Illalla soitti entinen naapurini,  jonka äiti edelleen asuu tässä asuintalossani.  Äiti oli nähnyt ja kuullut että Nipsulla on panta jossa kulkunen.  Entinen naapurini, kissojen suuri ystävä,  pyysi että poistan  Nipsun pannan; se kuulemma voi olla vaarallinen ja tarttua jonnekin kun nämä kissat hyppivät puistossa sinne ja tänne.   En tiedä voisiko sellaista tapahtua,  mutta poistin pannan, harmitellen.
Harmaa pentu (ovat nyt ehkä 5 kk  ikäisiä, harmaa on vähän nuorempi)  oli tänään kiivennyt palmuun,   eikä uskaltanut hypätä sieltä pois.  Kuulin surkeaa naukumista  kun olin nyt illalla Bambin kanssa iltapisulla.  En ylettynyt niin korkealle,  ja yritin maanitella kissaa hyppimään, mutta se pelkäsi. Lopulta se horjahti,  ja putosi maahan ilman mitään vahinkoa.  Pennuilla on vielä paljon oppimista...
Ihana Nipsu. Tämä on "minun kissani" vaikkei luonani asukaan. 
Molemmat pikku kisut on nyt  sterilisoitu;  entinen naapurini järjesti sen sillä välin kun olin Suomessa. 
Parhaat ystävät:)
Minä en ole yhtä rohkea kuin Nipsu...

Oikein kaunista joulukuuta kaikille.  Täällä on edelleenkin niin lämmintä  että päiväsaikaan pärjää kevyillä vaatteilla, eikä mitään takkia vielä tarvi.

12 kommenttia:

 1. Kun noita kissoja katsoo, voisi hyvinkin löytää oman sisäisen hullun kissanaisensa!

  Ihanaa, että syötät kissoja. ♥

  VastaaPoista
 2. joku rupsi syöttämään meidän kissaa, ei tullutkaan takaisin... hyvä kun sterilisoitu.

  VastaaPoista
 3. Lutusia ovat kisut sielläkin.

  Teilläpä on vielä aika lämmintä... Vähän alan tässä nyt toivoa, että saisitte jo "takkikelit" :)

  Hyvää hanukkaa!

  VastaaPoista
 4. Niin suloisia kissoja. <3 Hienoja kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kisut! Ja voi toista, korkealle piti päästä. Onneksi löytyi tie alas.

  Felix on sen verran ärhäkkä, että olisi kissoja menossa moikkaamaan haukkuen. Olen yrittänyt selittää, että ne Felixiä isommat kissat nielaisevat pienem koiran yhtenä suupalana. Vaan ei usko, aina alkaa haukku.

  Mä tykkään myös kissoista. Ei haittaisi, vaikka tässä olisi joku Felixin seurana. Yksi lapsista vain on sen verran allerginen, että kisu on jäänyt perheeseen tulematta.

  VastaaPoista
 6. Voi että on ihanat kissat... eräs kollipoika olisi ehdolla mutta ehkä sen on parempi olla kotona, koska se tappaisi varmasti kaikki linnut joita ruokimme, koska on tottunut ulkoelämään.

  VastaaPoista
 7. Talviset terveiset sinne lämpimään! <3
  Kisut ovat suloisia. Lapsuuskodissani meillä oli aina kissa, mutta nykyiseen kotiin sellaista olisi mahdotonta ottaa puolison allergian takia.
  Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle! <3

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että kisut saavat sinulta ruokaa. Ne näyttävät voivan hyvin ja turkki houkuttelisi silittämään. Usein katukissoista näkyy, että niistä ei kukaan pidä huolta.
  Silitysterveiset kissa-ystävillesi.

  VastaaPoista
 9. On ne vaan niin suloisia. Ihanaa joulunodotusta sinulle Jael ❤️

  VastaaPoista
 10. Hyvät kissakuvat. Ei ihme että on olemassa niin paljon kissahulluja.
  minunkin kavereissa niitä on :) Kissat ovat ihmeellisiä ja ihania.
  Hauskaa että laitat näitä kissapostauksia. 🐱🐈

  VastaaPoista
 11. Katja; no hyvin sanottu, eli minulla on sisäinen hullu kissanainen;D Nuo kaksi ovat kyllä niin ihania, olisi kiva jos voisin antaa heille kodin mutta Bambin kanssa sellaine ei käy.

  Hannele: Voi miten kurjaa että' kissa hävisi. Ihan pakko sterilisoida ettei tule liikaa ei-haluttuja pentuja.

  Nurkkalintu: Ovat kyllä ihania nuo.Kiitos , mutta lämpimältä vielä näyttää, tänään oli lähes helleasteet! Ennen talvet olivat kylmiä täälläkin...
  Kiitos, ja mukavaa joulun odotusta.

  Satu:Kiitos, oli vähän vaikeaa kuvata noita kahta kun ovat kovin liikkuvaisia.

  Johanna: Ovat kyllä suloisia:) Ja voi toista tosiaankin; palmussa kun ei ole oksia minne voi hypätä mutta niihin on helpompi kiivetä kuin poistua;D Onneksi ei tarvinnut hälyttää palokuntaa apuun;D Bambi on pienestä pitäen tottunut kissoihin, eikä hauku niitä mutta vain ulkona. Sisällä se ei onnistu, sen opin kun olen pari kertaa hoivannut orpopentuja.
  Minullahan oli SUomessa kissa, joka jäi sitten pojalleni, ja eli 19.vuotiaaksi. Nyt heillä on toinen kissa,mutta sekin jo 11 vuotias, ihana valtava Niilo kissa, joka on Bambiakin suurempi!

  Irja Virret: On nuo niin suloiset:) Voihan harmi että kollikissa on tottunut ulkoelämään liikaa, mutta jos sopeutuisi olemaan vain sisällä`?

  Piipe:Kiitos;) Tosin tänään oli kyllä aivan liian lämmintä joulukuuksi, 24 astetta, huh! Minäkin olen tottunut kissoihin jo ihan pienenä, ja pidän sekä koirista että kissoista. Voihan harmi että allergia on tiellä, mutta ei sellaiselle voi mitään, Aika monet taitavat olla kissoille allergisia. Oikein hyvää viikkoa sinullekin:)

  Leena: Talon takana ja sen vieressä olevan puiston kissat ovat tottuneet että syötän niitä, mutta onneksi välillä ruokaa tulee muiltakin, ettei ihan yksin tarvitse olla syöttämisen kanssa. Täällä katukissat ovat aika hyväkuntoisen näköisiä; joka paikassa löytyy syöttäjiä;D Kaupunki lupasi puistoonkin jonkun kissojen syöttöpaikan,mutta sellaista ei ole kuulunut vaikka luvattiin. NOilla kahdella turkki onkin tosi hyvässä kunnossa, mutta niin on puiston muillakin kissoilla. Kiitos Leena, lähetän kisuille terveisesi;D

  Melissa:Eikös olekin, etenkin tuo Nipsu:)

  Outi:On ne:) Kiitos, ja oikein hyvää alkanutta joulukuuta sinulle:)

  Rita:Kiitos:) Juu tunnistaudun kissahulluksi;D Minullahan oli Otto kissa SUomessa, joka oli niin ihana kissa,ja eli sitten poikani luona 19.vuotiaaksi. Minä voisin katsella kissojen touhuja vaikka kuinka kauan. Kiva että tykkäät näistä kissapostauksista RIta:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...