perjantai 26. heinäkuuta 2019

Harry Potter kauppakeskuksessa

Viime syksynähän tuli kuluneeksi 20 vuotta siitä kun ilmestyi ensimmäinen Harry Potter  kirja (joissain paikoissa lukee että ensimmäinen kirja olisi ilmestynyt jo vuonna 2007).
Keskustan kauppakeskuksessa ( josta niin pidän;)  oli Harry Potterin juhlavuoden kunniaksi suuri  Harry Potter-tapahtuma.  Sitä ei voinut välttyä näkemästä.   Tämä on varmaan joku kiertävä näyttely joka kulkee maasta toiseen,  Kauppakeskuksessa oli  kaikenlaisia Harry Potter- tapahtumia , joista osa sellaisia mihin pitää ilmoittautua netin kautta.  Ei ihme että kauppakeskus oli täynnä nuoria ja lapsia, koska  Harry Potter -kuukausi kauppakeskuksessa alkoi tällä viikolla,  ja loppuu elokuun lopussa.
Näiden vitriinien ympärillä kävi kuhina. Oli miekkoja, ja koruja ja esineitä joita on varmaan nähty Harry Potter- elokuvissa.
Hagrid
Kauppakeskuksen joka puolella näkyi jotain Harry Potteriin liittyvää
Dobby ja vähän tärähtänyt kuva
Jonkinlainen Harry Potter nurkkaus.  Minun täytyy tunnustaa etten ole lukenyt yhtäkään Harry Potter kirjaa, mutta olen nähnyt yhden elokuvan sarjasta..
Sitten saavuinkin  toiselle kauppakeskuksen kaksi puolta yhdistävälle , kadun yläpuolella olevalle käytävälle,  joka oli muutettu Harry Potter kaupaksi.  En tiennytkään että Legollakin on Harry Potter tuotteita.
Lisää Harry Potter tuotteita
Ja Harry Potter kirjakauppa, tottakai.   Pikaisella vilauksella näin HP-kirjoja ainakin hepreaksi ja englanniksi. 

 Oikea Harry Potter, brittisotilas joka kuoli täällä toisen maailmansodan aikana,   on haudattu Ramlen kaupungissa sijaitsevalle sotahautausmaalle. Viime vuonna kävin Harry Potterin haudalla,  ja kirjoitin siitä täällä.

16 kommenttia:

 1. Mahtava juttu tuo <3 Mä niin tahtoisin käydä tylypahkassa, Lontoossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melissa:Tosi kiva, vaikka ei olisikaan Harry Potter-fani. Kiva oliskin varmaan nähdä kuvauspaikka Lontoossa😁

   Poista
 2. Siellä kyllä osataan juhlistaa asioita! Hienosti on laitettu Harry Potter -rekvisiittaa esille. Tällaiset teemat kauppakeskuksissa ovat kiinnostavia. Täällä en muista sellaisiin törmänneeni.

  Pottereita en ole minäkään lukenut enkä niiden pohjalta tehtyjä elokuvia nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elegia. Tosi kivasti osataankin 😁Tuo vanha kauppakeskus on siitä mahtava, että aina järjestävät kotain kivas, ja nyt kun koulaisilla lomaa niin paljon heille suumnattuja tapahtumia ❤Ei ole tosiaankaan tullut Potteteita luettua, bielä 😏

   Poista
 3. No onpa todella HP-kamaa! Minäkään en ole lukenut yhtää Potter-kirjaa (vaikka muuten luenkin paljon) ja yhden elokuvan olen nähnyt osittain. Kirjailijalla on melkoinen menestystarina ryysyistä rikkauksiin.

  En ihmettele,että nuoret lähtevät joukoittain liikkeelle nähdäkseen Potter- tuotteistoa, sillä onhan tarina kiehtova.
  Hyvää sapattia Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piipe:Tosi paljon olikim tuolla Harry Potter-kamaa, pitää mennå toistekin sillä en nähnyt ihan kaikkea tuolla. Tuo kyllä kiinnostaa lapsia ja nuoria paljon, ja pitäisköhän lukea joku Potter -kirja että ymmärtäisi sen suosion 😏Kiitos, ja oikein hyvää viikonloppua sinulle Piipe 🌺🌺

   Poista
 4. Näin meidän kesken voin kertoa, etten ole yhtään Potter kirjaa lukenut, enkä yhtään elokuvaa katsonut....älä kerro kenellekkään..:)

  VastaaPoista
 5. Varsinainen paratiisi oheistuotteineen!
  Olen lukenut kaikki Potter-kirjat ja nähnyt muutaman ekan leffan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SusuPetal:Potter-faneille tosiaankin nyt paratiisi tuolla 😁Pitäidi varmaankin lukea joku Potter-kirja

   Poista
 6. Suurena Harry Potter fanina olisin varmaan seonnut tuolla :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Jael <3

  VastaaPoista
 7. Voi, pojan poikani olisi täpinöissään jos pääsisi tuollaiseen tilaisuuteen, on näyt henkeen ja vereen Harry Potter fani!

  VastaaPoista
 8. No johan on Potterit. :-) Minäkään en ole lukenut yhtään Harry Potter -kirjaa, enkä varmaan koskaan luekaan. Ei vaan kiinnosta sen tyylinen kirjallisuus...

  VastaaPoista
 9. Luulin olevani ainoa joka on jättänyt Potterit lukematta, nyt selvisi muitakin olevan.

  Kauppiaiden on hyödynnettävä kaikki mahdollinen saadakseen asiakkaita paikalle.

  Kivasti kuvasit, minunkin Potter-tietouteni sai roiman lisäyksen. :-)

  VastaaPoista
 10. Oi miten mahtava Potter meno sielläkin. <3 Oli kyllä niin wow tuo Lontoon Warner Bros Harry Potter studiot, kerran elämässä iso elämys.

  Ihanaa uutta viikkoa Jael. <3

  VastaaPoista
 11. No nyt kelpaa Potter-fanien!

  En ole itse mikään Harry Potter-fani, mutta kun vierailimme Harryn maailmassa Orlandossa, Universal Studios-puistossa, on myönnettävä, että tempauduin täysin mukaan tähän kiehtovaan tarinaan.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...