torstai 8. elokuuta 2019

Kissojen päivä

Elokuun 8. päivänä vietetään kansainvälistä kissanpäivää,  ja  sen kunniaksi otin muutaman kuvan näistä takapihan kissoista  joita syötän. Kuvassa trikolori Nipsu, ja harmaa Groo,  jotka ovat viime kesän pentuja. Molemmat leikattiin nuorina, joten ne jäivät aika pienikokoisiksi.  Groo on jotenkuten ihastunut koiraani Bambiin, ja seuraa sitä aina ulkona,  ja tuppaa häiritsemään sitä välillä.
Ruoka maistuu
Neko on tämän kesän pentu, eikä vielä leikattu. Neko (kissa japaniksi) ilmestyi meidän talon parkkipaikalle  kesäkuun lopussa. Se oli silloin aivan pieni  ,  ja niin arka ettei se uskaltanut tulla pois  autojen alta. Vähitellen  se rohkaistui,  kun tajusi että tuon ruokaa,  ja nyt Neko on jo aika rohkea.
Muutama viikko sitten kaupunki asensi puistoon uuden kissojen syöttötelineen, mutta se on sijoitettu niin hankalasti,  että siihen on vaikeaa laittaa mitään. Sitäpaitsi kissat vierastavat sitä. Näille kissoille annan välillä ruokaa talon takana, mutta  mieluummin syötän näitä ja paria muuta kissaa puistossa  , syöttetelineen vieressä.
Neko. Valaistus katoksen alla on vähän huono.
Mjau

12 kommenttia:

 1. Ihana Neko! Mukavaa, että hän on rohkaistunut ja uskaltautuu jo kuvattavaksikin. <3 Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 2. Niin suloisia kissoja sielläkin! <3
  Minä käyn ruokkimassa paikallisia katukissoja iltalenkilläni rannalla.
  Menen vasta iltahämärissä näillä kovilla helteillä jolloin kissatkin jaksavat jo jotain syödä.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi miten suloinen Neko <3 Heillä on sinun ansiosta ollut hyvä kissojen päivä <3
  Ihanaa viikonloppua Jael!

  VastaaPoista
 4. Satu:Neko tosiaankin suloinen, ja aina nälkäinen 🐱Neko tosiaankin on rohkaistunut, mutta ei niin paljon että sitä voisi silitellå, kuten muita "kissojani"🐈🐈Kiitos Satu ❤

  Susanna:Ihana kuulla että sinäkin huolehdit kissoista siellä toisella puolella Välimerta 🐕🐈❤Minäkin syötän kisuja aikaisin aamulla, ja uudestaan illalla kun teen lenkin Bambin kanssa. Ovat niin tottuneet koiraani etteivät lainkaan pelkää ❤Mukavaa viikonloppua sinullekin 🌷

  Outi:Neko on tosi ihana, vaikka taitaa tuossa alimmassa kuvassa näyttää vähän pedolta😏Ennen oli puistossa muitakin syöttäjiä, nyt taidan olla ainoa. Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin Outi ❤

  VastaaPoista
 5. Hellyttävän näköisiä kisuja. <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kissuja teillä! Meillä tuo kissojen syöttöpaikka aiheuttaa ajoittain polemiikkia, yritämme pitää sen yhdessä paikassa ihan siisteyden takia mutta osa asukkaista jättää silti toisinaan ruokia minne sattuu. Meidän koira on saanut kesän aikana nenilleen usein kissoita ja kiertää ne nyt todella kaukaa.

  VastaaPoista
 7. Kissanpäivät. Kiitos, kun jaksat niistä pitää huolta.

  VastaaPoista
 8. On ne jänniä otuksia 🐈 Sinä aina löydät eläimet 💚

  VastaaPoista
 9. Valtavan kaunis tuo Neko, sen vois lähettää meille tänne <3

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista
 10. Ihanat kissat. Onpa hienoa, että katukissojakin leikataan, jotta eivät mielin määrin lisäänny. Sen ehkäisy on parasta kissojen suojelua.

  VastaaPoista
 11. Ihana Neko <3
  On todellakin hieno juttu, että katukissoja leikataan!

  Ja hienoa, että sinä huolehdit näistä pikkuisista <3

  Voi hyvin :)

  VastaaPoista
 12. Ihastuttavat kuvat kissoista. Kyllä ovat kauniita ja Sinulla on sydän paikallaan ♥

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...