lauantai 27. kesäkuuta 2020

Lauantaiklassikko 27.6Paul Simon kotistudiossaan muutama viikko sitten.  Hänen äänensä on aina koskettanut minua, ja koskettaa edelleenkin. 79-vuotiaan Simonin ääni on  säilynyt hyvin vuosien kuluessa ja  , edelleenkin kaunis ja koskettava. Simon kirjoitti Homeward Bound-laulun vuonna  1964, Liverpoolin juna-asemalla,  odottaessaan junaa Lontooseen. 

Alkuperäinen versio Homeward Bound-laulusta  vuodelta 1966- Laulu julkaistiin singlenä,  mutta oli mukana samana vuonna ilmestyneellä,  Simon&Garfunkel-duon kolmannella  studiolevyllä "Parsley, Sage , Rosemary and Thyme".  Kun nyt kuuntelen näitä kahta versiota,  pidän ehkä enemmän tuosta ylemmästä, ihan tuoreesta versiosta-

Muut lauantaiklassikot löydät täältä:

7 kommenttia:

 1. Kaunis <3 Minusta ja miehestä tämä tuore versio on parempi. Siinä on eläytymistä ja tunnetta.

  VastaaPoista
 2. Tämä on aivan ihana biisi! Tykkäsin molemmista versioista, mutta alkuperäisestä kuitenkin ehkä vähän enemmän. Tämä on niin kaunniisti laulettu, että harjoin kuulee sellaista herkkyyttä.

  VastaaPoista
 3. Tämän mäkin olisin voinut julkaista klassikkona, on kyllä paljon tullut kuunneltua sitä vanhaa levyä. Tästä opin tuon kotimatkalla-sanankin, kun sanakirjasta katoin ja oon siitä lähtien sen muistanut.

  Vanha versio kuulostaa jotenkin vain oikeammalta, kun se on jo selkärangas, mutta jos tekijä itse laulaa erilailla, niin eipä sitä voi vääremmäksi versioksi sanoa. 😄 Symppistyyppi on Paul!

  VastaaPoista
 4. Minä rakastan noiden poikien lauluja, erik. niitä vanhoja klassikkoja, mulla on heidän levyjä myös, ja jokin aika sitten ameriikasta 2 poikaa tuli konsertoimaan heidän laulujaan turkuun.

  VastaaPoista
 5. Simon ja Garfunkelia on tosiaan tullu kuunneltua useamman kerran ��❤️

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...