perjantai 30. joulukuuta 2022

Niin se vuosi vaihtuu taas


Mukavaa loppuvuotta, ja toivottavasti teillä oli tosi mukava joulu🎅
Tämän viikon mukavin juttu oli työpaikan järjestämä tapahtuma, eli leffa+ruokaa. Tapahtuma oli naapurikaupungin suuressa leffateatterissa nimeltä Cinema City, jossa en ollut käynyt aikaisemmin. Leffateatterin suuri alue sijaitsee suuressa kauppakeskuksessa, ja koko alue on täynnä eri leffoista tuttuja hahmoja. 
Olin tosi iloinen että pitkä räkätauti oli jo melkein ohi, mutta arvatkaa mitä? 2 viikon aikana yskin  niin paljon ja niin kovaa, että sain hiusmurtuman kylkiluuhun. Sellaistakin  voi tapahtua jos yskii liikaa. Onneksi se ei rajoita liian paljon, mutta se tuntuu syvään hengittäessä ja kun menen nukkumaan, enkä voi juosta enkä tehdä toistaiseksi selkäliikkeitä mitä yleensä teen. 

Ennen leffaa oli ruokailu, ja ensin kaikki ryntäsivät pasta-asemalle. Söin kaksi erilaista raviolia kastikkeen ja munakoisokuutioiden kanssa, ja olin yllättynyt siitä miten hyvää pasta oli, sillä en odottanut että leffateatterin catering - palvelu olisi erityisen hyvää. 
Pizzaakin oli, mutta jätin väliin.
Sämpylät oli hyviä. 

Jälkiruuat olivat kyllä parasta tuolla. Nuo kuvan pikkuisen marjamousset olivat niin hyviä että taisin syödä 3 kappaletta, mutta ne olivat tosi minikokoiset. 
Ruoka oli kyllä tosi hiilihydraattipitoista, ja olisin kaivannut tuolla kasviksia, mutta jälkiruoka-asemilla oli myös hedelmiä tarjolla Saimme myös lipukkeet popcornia ja juotavaa varten, leffaan vietäväksi, mutta en todellakaan jaksanut enää mitään kaikkien herkkujen jälkeen. 
Koko leffateatterin iso kerros oli täynnä leffahahmoja. 
Parhaat hahmot olivat leffateatterin ulkopuolella, dinosauruspuistikossa🦖🦕Olen monta kertaa nähnyt nämä kauempaa, bussin ikkunan kautta, matkalla Ikeaan, mutta en tiennyt että osa hahmoista liikkuu ja ääntelee😲
Viikon alussa, samaan aikaan joulun kanssa, täällä vietettiin hanukka-juhlan viimeisiä päiviä. Keskustan vanhassa kauppakeskuksessa oli suuri Lego-tapahtuma lapsille (kauppakeskuksessa suuri Lego-kauppa), ja sinne oli rakennettu Lego-palikoista valtava hanukka-kynttelikkö, joka oli päässyt Guinness-listalle. 

Oikein hyvää tulevaa vuotta 2023 🎉

12 kommenttia:

  1. Täällä on neljää virusta ollut liikkeellä. Pikku lapsia on joutunut sairaalaan ja vanhuksia kuollut eläkeläis- ja hoivakodeissa etenkin. Ei olla oltu ihmisten ilmoilla juuri lainkaan. Tytär kävi jouluaattona ruokailemassa ja jättti samalla kissansa meille hoitoon kun hän matkusti Malmöseen.
    Oikein hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Donna Roomassa :Kiitos, yskä ja räkätauti lähes ohi, mutta jäi tuo kylkiluun murtuma. Täälläkin on lapsia joutunut sairaaloihin talven virusten vuoksi, ja kehotettiin vanhempia viemään lapset rokotettavaksi. Oikein hyvää uutta vuotta sinullekin

      Poista
  2. Hienoa, että tautisi on poissa. Olen kyllä kuullut, että yskiessä voi kylkiluita murtua, vaikka ei se taida kovin yleistä olla.
    Dinot ovat lähellä sydäntäni, kun vanhin lapsistani perehtyi niihin lapseni ihan perin pohjin ;)
    Legoista saa ihmeellisiä asioita kasaan, kun on taitoa ja hahmotuskykyä.
    Sämpylät ja jälkkärit näyttää kuvissakin hyviltä! Söisin ;)
    Hyvää uutta vuotta sinnekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sartsa:Kiitos, tuntui ettei se yskä ja räkä mitenkään lopu, mutta nyt on jo aika ok olo, paitsi pitää olla tosi varovainen kylkiluun hiusmurtuman vuoksi. Nuo dunot olivat kyllä mahtavia, ja osa niistä piti aikamoista ääntä😁Legoista saaktllä tehtyä vaikka mitä. Ruoka olikin tosi hyvää tuolla, vaikka kaipasin kasviksia💚Hyvää uutta vuotta sinullekin

      Poista
  3. Olipas ensiluokkaiset tarjoilut tuolla!

    Voi kamala tuota sinun yskimistäsi! Onneksi olosi on jo helpottunut, ja toivottavasti se murtumakin paranee pian!

    Onnellista uutta vuotta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Satu:oli kyllä hyvät pöperöt, paremmat mitä odotin, vaikka ei ollut kasviksia. Minisämpylätkin tosi hyviä, söin vain yhden jossa oli Camembertia, nam😋Olin kyll yllättynyt kun tuli tuo hiusmurtuma, joka samassa kohtaa missä monta vuotta sitten oli kunnon murtuma 2 kylkiluussa, kun kaaduin jäisellä kadulla Helsingissä. Kiitos samoin Satu hyvä uutta vuotta

      Poista
  4. Ulrika50v.blogspot.com31. joulukuuta 2022 klo 9.28

    Hienot "pileet" työpaikka tarjos, eivät ole pihejä 😊
    Hyvää uutta vuotta 💙

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulrika :Oli kyllä hyvät järjestelyt ja herkullista ruokaa. Gott nytt år Ulriks🎉

      Poista
  5. Huh, mitä herkkuja! Kyllä tuli vesi kielelle täällä ruudun takana!
    Onpa ikävää, että flunssa Sinua noin kovasti on koetellut! Täällä Suomessakin on nyt kovasti flunssaa liikkeellä, samoin koronaa.
    Onnellista alkavaa vuotta 2023! Äkkä nuo 12 kuukautta taas kuluivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piipe:Meitä kyllä hemmoteltiin tuolla herkkujen kanssa. Kiitos, onneksi flunsss jo lähes ohi, kylkiluuvamma vähän häiritsee, mutta sekin onneksi paranee ajan myötä. Oikein hyvää vuotta 2023 sinullekin❤️

      Poista
  6. Hyvää uutta vuotta 2023 sinulle Jael ❤️

    VastaaPoista
  7. Disney-hahmot sykähdyttävät - vanha kunnon Hessu Hopo 😀
    Vautsi miten ihanaan tapahtumaan olet päässyt 🌹
    Minulle leffat yms. (teatteri, sarjakuvat, kirjat) ovat lapsuudesta asti olleet mieluisa maailma. 💜

    Antoisaa auvoisaa rauhallista vuotta 2023, parahin Jael! ❤️

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...