torstai 21. heinäkuuta 2011

takaisin kotona

Viime yönä palasin tänne kotiin,ja inhoamani kostea lämpö tuntui heti ulos tullessa.Ei täällä paljon Suomea lämpimämpää ollut,mutta se kosteus.....Puoli neljän aikaan aamulla olin kotona ja väsymys tuntui.Kuukauden poissaolon jälkeen tuntui alussa hieman oudolta olla takaisin täällä.
Eilen hyvästelin Oton
Ja Niilon
Ja  aamulla hain Bambin koirapensionaatista ja voi sitä iloa,kun se näki minut.Kotimatka väsytti Bambiakin kunnolla
Lentoni Suomesta (Hollannin kautta) oli vasta iltapäivällä,ja aamulla ehdin vihdoinkin Harakan Taivaaseen,josta ostin SusuPetalin tekemän rannekorun.Yritin helmikuun lumisessa säässa etsiä tuon kaupan mutten silloin löytänyt;nyt katsoin kunnolla kartasta ja helpostihan se löytyi. SusuPetalin rannekorut ovat kauniita ja tämä musta-valko-harmaa rannekoru sopi juuri minulle.

27 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, ihanaa, että olet turvallisesti kotona. Vaikka on sinua ikävä, niin huokaan helpotuksesta Bambin puolesta: 'Mami kotona, kaikki hyvin!'

Bambikin olisi kyllä meille tervetullut...

Lissu kirjoitti...

Hienoa, että olet turvallisesti taas kotonasi. Tiedätkös mitä, täällä on tänään just semmoinen kostean nihkeä helle kuin siellä Israelissakin on. Tukalaa... Onpas hauskan näköinen koru, ja ihan sinun oloisesi.

Allu kirjoitti...

Kiva, että pääsit onnellisesti kotiin. Ensi vuonna lennät sitten AirBerlinillä meidän (= Düsseldorfin) kautta Helsinkiin. D-dorf on meidän toinen kenttä, sieltä minäkin lennän ensi viikolla.

Yaelian kirjoitti...

Leena:matka sujui ihan hyvin,vaikka oli väsyttävä kun yö meni pilalle.Ja kiitos,ikävä täälläkin! Ensi yönä sitten nukun univelat pois.Bambin iloa oli ihanaa katsella! Olisi kyllä ihanaa tulla Bambin kanssa Suomeen,sekin takuulla nauttisi Suomen suvesta! Mariessun ripustin keittiöön,ja uusi Maripatakinnas korvasi vanhan,joka lensi roskiin....

Lissu:Tuota nihkeyttä olikin Helsingissä usein nyt kesällä,viimeksi tällä viikollal mutta täällä se tuntuu vieläkin enemmän eikä tuule missään.Onneksi sentään melkein kaikissa paikoissa on kunnon ilmastointi..Oli hieman vaikeaa ensin valita Susun koruista,mutta tuo oli kyllä ehdottomasti se minun koruni:D

Allu:Kiitos toivotuksista. Ja Dusseldorfkin olisi mukava nähdä,en ole sielläpäin käynytkään....

mummeli kirjoitti...

Onnellisesti kotona ja Bampilla varmasti ilo ylimmillään!

Allu kirjoitti...

Nyt ymmärsit väärin, lennät vain Düsseliin ja haen sut sitten tänne, ei ole kuin 40km matkaa.

Yaelian kirjoitti...

Mummeli:Hyvin tulin perille ja Bambi oli niin iloinen kun pääsi kotiin:)

Allu:Ai niinkö se oli...:D Kiitos olis kyllä mahtavaa tavata! Voitaisiin sitten kokatakin yhdessä;D

Sateenkaari kirjoitti...

Hyvai,etta olet turvallisesti kotona.
Meilla on nyt pari paivaa ollut ihana tuuli,mutta kun ilta tulee,niin tuuli tyyntyy,ja kosteus valtaa kaupungin.
Suomiloma oli varmasti nautittava.

Unelma kirjoitti...

Onnellisesti kotona, se on hyvä uutinen. Voin hyvin kuvitella Bambin ilon.
Meillä on nyt 30 astetta lämpöä täällä. Voisipa hieman säästää asteita talven varalle.

Yaelian kirjoitti...

Sateenkaari:kiitos:)Nyt illan melkein tultua tuntuu melkein tukalammalta kuin päivällä.Tekee mieli mennä kylmään suihkuun jatkuvasti. Suomiloma oli tosiaankin nautinnollinen:)

Unelma: Bambi oli tosi iloinen minut nähdessään,ei meinannut silkasta riemusta paikoillaan pysyä;D
Meillä oli ihan sama lämpö tänään päiväsaikaan,mutta kosteus tekee sen,että se tuntuu paljon lämpimämmältä. Oliskin hyvä jos kesäsäitä voisi säilöä talveksi;D

akissfromthepast kirjoitti...

Mahtavat kissit :)
koruki on aika makee.

kivoja päiviä sinne :)

Anonyymi kirjoitti...

No nyt sään puolesta ollaan vähän samassa veneessä - täälläkin tosiaan niin lämpimän kosteaa, että koko ajan on ihan hiestä märkänä. Suihku on tosiaan mukava paikka näillä keleillä.

SusuPetal kirjoitti...

Onnellinen Bambi!

Mukavaa, kun löysit sinne Harakan Taivaaseen!!!

Ciacy kirjoitti...

Oi, Bambi sai pitkàstà aikaa nukkua rauhassa hyvillà mielin, kun emàntà oli làhellà ♥

Norppa kirjoitti...

Kyllä, nyt on pakko myös vielä vahvistaa tiedonvälitystä tuosta kosteudesta! Täällä maallakin sitä päiviteltiin tänään liikennevaloissa aivan ventovieraiden kanssa, niin silloin pitää olla jo tosi trooppista ;)
Iloista kotiinpaluuta!

Vihreatniityt kirjoitti...

Taitaa olla niin, että Suomessa on aina helle, kun sinä olet siellä. Tästä lähtien aionkin aina tarkastaa milloin olet Suomessa.
Loman jälkeen on aina vähän "pölläthänyt" ja epätodellinen olo. Pari päivää menee palautuessa.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Mukavaa meidän blogisi lukijoiden kannalta, että olet taas kotona. Mutta varmasti on samaan aikaan sekä ihanaa että haikeaa: ihanaa päästä kotiin ja haikeaa jättää Suomen loma taakse.

arleena kirjoitti...

Mukava kun reissu on onnistuneesti takanapäin ja nyt on aika matkamuistojen.
Minäkin hain talvella tuota Harakan Taivasta. Pitää katsoa etukäteen reitti, kun seuraavan kerran menen Helsinkiin.

Marja-Leena kirjoitti...

Meillä taisi alkaa nyt uusi helleaalto. Yölläkin siis nyt on +23 astetta ja Iltalehti varoitti supermyrskyistä! Huh! Hiki pinnassa koko ajan.
Kiva, että olet selvinnyt onnellisesti kotimaisemiin. Ja hauvelikin on taas kotona. Hyvää heinäkuun jatkoa!

hanne virtauksesta kirjoitti...

Voi kaipuu ja ilo..
kaipuu kissoista ja ilo bambistasi..
Ihanaa aina kotiinpaluu..
kauniin rannerenkaan olet löytänyt =)

Yaelian kirjoitti...

Akissfromthepast:nuo kisut on ihania,vaikka Otto-vanhus juuri pissi poikani kihlatun matkalaukun pilalle:( Ja koru on ihana!

Marke:Kylmä suihku on kyllä ihanaa kun on kosteaa.täällä vaan tuo kausi kestää aika pitkään,,mutta esim, bussit on hyvin ilmastoitu,toisin kuin esim, Helsingissä..

SusuPetal: Bambi oli kyllä tosi iloinen minut nähdessään:) Ja korusi on minulle tosi mieluinen:)

Ciacy:joo oli se tosi tyytyväinen! Tosin se oli erinomaisessa suomalaisessa hoidossa suurimman osan,mutta viimeiset 10 päivää pensionaatissa,missä vähemmän mukavaa.

Norppa:Toivottavasti teillä nyt ei tuo trooppinen ilmasto liian kauan kestä ,on se aika tukalaa kun ei ole kunnon ilmastointia.Minä nukun suurimman osan yötä tuuletin päällä...Tänään on aika ok,kunnon kosteus täällä on vasta alkamassa.

Vihreätniityt:Pari viimeistä kesää onkin sattunut kunnon hellettä vierailun aikana.Olin ihan pöhkö,sillä otin mukaan suuren joukon kylmemmän sään vaatteita,joita sitten ei tullutkaan käytettyä. eilen olin kuin zombie,tänään jo tuntuu normaalimmalta;D

Katja:Minulla on niin jalka täällä sekä siellä,että aina kaipaa toiseen maahan. Kesä olisi ihana viettää kokonaan Suomessa, voi kun se olisi mahdollista!

Arleena;Matka on ohi ja paljon muistoja taas tallessa jo täällä blogissakin.Harakan taivas on sellaisessa kulmassa,että ei ihan helppoa ole sitä löytää mutta kyllä se sitten löytyikin.

Marja-Leena:Tosi kurjaa nukkua kun on tuollainen trooppinen sää ja asunnot ei teillä tehty tuollaista säätä varten.Kunnon tuulettimet täytyy olla.Onneksi teillä tuo ei kauan kuitenkaan kestä.,Kiitos,matka sujui hyvin ja hauveli iloinen kun on taas kotona.Mukavaa heinäkuun loppua sinullekin!

Hanne:Kisut piti jättää mutta ihanaa oli taas nähdä Bambi,ja ilo oli molemminpuolista.Ja SusuPetalin rannerenkaat ovat kivoja:)

Johanna / Omamaamansikka kirjoitti...

On varmaan ihana olla kotona! Ja saada Bambi taas hoivattavaksi. Mahtoi Bambi olla riemuissaan.

Kaunis koru. Hyvät värit.

Meillä on myös aivan päättömän kuuma & kosteaa. Kuumuus menisikin, mutta tämä kosteus kyllä tekee elämisestä tukalaa.

Yaelian kirjoitti...

Johanna;Bambi hyppeli minut nähdessään ja olinkin sitä kaivannut.Sitä niin kiintyy näihin hauveleihin..Pidin tuosta korusta,ja kaupasta löytyi monta nätin väristä saman tapaista korua a la SusuPetal.
Se kosteus on niiiiin kamalaa yök! ja täällä se vasta on alkamassa:(

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Voin vaan kuvitella Bambin riemun.
Tosi kiva ja tyylikäs toi rannekoru, musta-valko-harmaa on aina niin makee yhdistelmä. :)

Yaelian kirjoitti...

Itkupilli: Oli kyllä liikuttavaa nähdä Bambin ilo kun näki emäntänsä;D
Minusta tuon rannerenkaan värit ovat tosi hyvät,siinä on vähän hopeankin väriä,mikä ei hyvin tule kuvassa esille.Tuon otin koska sopii monen vaatteen kanssa.

kmsu kirjoitti...

Koirat ovat ihania, kun ne ovat niin vilpittömän iloisia kotiin tulosta. Eikä tarvitse olla edes pitkää aikaa pois. Kotiin on ihan erilaista palata, kun tietää jonkun odottavan ja iloitsevan paluusta.:)

Hippu kirjoitti...

Ai sinä oletkin jo palannut Israeliin. Mukava kuulla, että pääsit turvallisesti perille. Ja Bambi... voin vain kuvitella sen ilon. :-) Otto näyttää kyllä vähän surkealta. :-( Tulikohan sille ikävä?