torstai 21. heinäkuuta 2011

takaisin kotona

Viime yönä palasin tänne kotiin,ja inhoamani kostea lämpö tuntui heti ulos tullessa.Ei täällä paljon Suomea lämpimämpää ollut,mutta se kosteus.....Puoli neljän aikaan aamulla olin kotona ja väsymys tuntui.Kuukauden poissaolon jälkeen tuntui alussa hieman oudolta olla takaisin täällä.
Eilen hyvästelin Oton
Ja Niilon
Ja  aamulla hain Bambin koirapensionaatista ja voi sitä iloa,kun se näki minut.Kotimatka väsytti Bambiakin kunnolla
Lentoni Suomesta (Hollannin kautta) oli vasta iltapäivällä,ja aamulla ehdin vihdoinkin Harakan Taivaaseen,josta ostin SusuPetalin tekemän rannekorun.Yritin helmikuun lumisessa säässa etsiä tuon kaupan mutten silloin löytänyt;nyt katsoin kunnolla kartasta ja helpostihan se löytyi. SusuPetalin rannekorut ovat kauniita ja tämä musta-valko-harmaa rannekoru sopi juuri minulle.

27 kommenttia:

 1. Jael, ihanaa, että olet turvallisesti kotona. Vaikka on sinua ikävä, niin huokaan helpotuksesta Bambin puolesta: 'Mami kotona, kaikki hyvin!'

  Bambikin olisi kyllä meille tervetullut...

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että olet turvallisesti taas kotonasi. Tiedätkös mitä, täällä on tänään just semmoinen kostean nihkeä helle kuin siellä Israelissakin on. Tukalaa... Onpas hauskan näköinen koru, ja ihan sinun oloisesi.

  VastaaPoista
 3. Kiva, että pääsit onnellisesti kotiin. Ensi vuonna lennät sitten AirBerlinillä meidän (= Düsseldorfin) kautta Helsinkiin. D-dorf on meidän toinen kenttä, sieltä minäkin lennän ensi viikolla.

  VastaaPoista
 4. Leena:matka sujui ihan hyvin,vaikka oli väsyttävä kun yö meni pilalle.Ja kiitos,ikävä täälläkin! Ensi yönä sitten nukun univelat pois.Bambin iloa oli ihanaa katsella! Olisi kyllä ihanaa tulla Bambin kanssa Suomeen,sekin takuulla nauttisi Suomen suvesta! Mariessun ripustin keittiöön,ja uusi Maripatakinnas korvasi vanhan,joka lensi roskiin....

  Lissu:Tuota nihkeyttä olikin Helsingissä usein nyt kesällä,viimeksi tällä viikollal mutta täällä se tuntuu vieläkin enemmän eikä tuule missään.Onneksi sentään melkein kaikissa paikoissa on kunnon ilmastointi..Oli hieman vaikeaa ensin valita Susun koruista,mutta tuo oli kyllä ehdottomasti se minun koruni:D

  Allu:Kiitos toivotuksista. Ja Dusseldorfkin olisi mukava nähdä,en ole sielläpäin käynytkään....

  VastaaPoista
 5. Onnellisesti kotona ja Bampilla varmasti ilo ylimmillään!

  VastaaPoista
 6. Nyt ymmärsit väärin, lennät vain Düsseliin ja haen sut sitten tänne, ei ole kuin 40km matkaa.

  VastaaPoista
 7. Mummeli:Hyvin tulin perille ja Bambi oli niin iloinen kun pääsi kotiin:)

  Allu:Ai niinkö se oli...:D Kiitos olis kyllä mahtavaa tavata! Voitaisiin sitten kokatakin yhdessä;D

  VastaaPoista
 8. Hyvai,etta olet turvallisesti kotona.
  Meilla on nyt pari paivaa ollut ihana tuuli,mutta kun ilta tulee,niin tuuli tyyntyy,ja kosteus valtaa kaupungin.
  Suomiloma oli varmasti nautittava.

  VastaaPoista
 9. Onnellisesti kotona, se on hyvä uutinen. Voin hyvin kuvitella Bambin ilon.
  Meillä on nyt 30 astetta lämpöä täällä. Voisipa hieman säästää asteita talven varalle.

  VastaaPoista
 10. Sateenkaari:kiitos:)Nyt illan melkein tultua tuntuu melkein tukalammalta kuin päivällä.Tekee mieli mennä kylmään suihkuun jatkuvasti. Suomiloma oli tosiaankin nautinnollinen:)

  Unelma: Bambi oli tosi iloinen minut nähdessään,ei meinannut silkasta riemusta paikoillaan pysyä;D
  Meillä oli ihan sama lämpö tänään päiväsaikaan,mutta kosteus tekee sen,että se tuntuu paljon lämpimämmältä. Oliskin hyvä jos kesäsäitä voisi säilöä talveksi;D

  VastaaPoista
 11. Mahtavat kissit :)
  koruki on aika makee.

  kivoja päiviä sinne :)

  VastaaPoista
 12. No nyt sään puolesta ollaan vähän samassa veneessä - täälläkin tosiaan niin lämpimän kosteaa, että koko ajan on ihan hiestä märkänä. Suihku on tosiaan mukava paikka näillä keleillä.

  VastaaPoista
 13. Onnellinen Bambi!

  Mukavaa, kun löysit sinne Harakan Taivaaseen!!!

  VastaaPoista
 14. Oi, Bambi sai pitkàstà aikaa nukkua rauhassa hyvillà mielin, kun emàntà oli làhellà ♥

  VastaaPoista
 15. Kyllä, nyt on pakko myös vielä vahvistaa tiedonvälitystä tuosta kosteudesta! Täällä maallakin sitä päiviteltiin tänään liikennevaloissa aivan ventovieraiden kanssa, niin silloin pitää olla jo tosi trooppista ;)
  Iloista kotiinpaluuta!

  VastaaPoista
 16. Taitaa olla niin, että Suomessa on aina helle, kun sinä olet siellä. Tästä lähtien aionkin aina tarkastaa milloin olet Suomessa.
  Loman jälkeen on aina vähän "pölläthänyt" ja epätodellinen olo. Pari päivää menee palautuessa.

  VastaaPoista
 17. Mukavaa meidän blogisi lukijoiden kannalta, että olet taas kotona. Mutta varmasti on samaan aikaan sekä ihanaa että haikeaa: ihanaa päästä kotiin ja haikeaa jättää Suomen loma taakse.

  VastaaPoista
 18. Mukava kun reissu on onnistuneesti takanapäin ja nyt on aika matkamuistojen.
  Minäkin hain talvella tuota Harakan Taivasta. Pitää katsoa etukäteen reitti, kun seuraavan kerran menen Helsinkiin.

  VastaaPoista
 19. Meillä taisi alkaa nyt uusi helleaalto. Yölläkin siis nyt on +23 astetta ja Iltalehti varoitti supermyrskyistä! Huh! Hiki pinnassa koko ajan.
  Kiva, että olet selvinnyt onnellisesti kotimaisemiin. Ja hauvelikin on taas kotona. Hyvää heinäkuun jatkoa!

  VastaaPoista
 20. Voi kaipuu ja ilo..
  kaipuu kissoista ja ilo bambistasi..
  Ihanaa aina kotiinpaluu..
  kauniin rannerenkaan olet löytänyt =)

  VastaaPoista
 21. Akissfromthepast:nuo kisut on ihania,vaikka Otto-vanhus juuri pissi poikani kihlatun matkalaukun pilalle:( Ja koru on ihana!

  Marke:Kylmä suihku on kyllä ihanaa kun on kosteaa.täällä vaan tuo kausi kestää aika pitkään,,mutta esim, bussit on hyvin ilmastoitu,toisin kuin esim, Helsingissä..

  SusuPetal: Bambi oli kyllä tosi iloinen minut nähdessään:) Ja korusi on minulle tosi mieluinen:)

  Ciacy:joo oli se tosi tyytyväinen! Tosin se oli erinomaisessa suomalaisessa hoidossa suurimman osan,mutta viimeiset 10 päivää pensionaatissa,missä vähemmän mukavaa.

  Norppa:Toivottavasti teillä nyt ei tuo trooppinen ilmasto liian kauan kestä ,on se aika tukalaa kun ei ole kunnon ilmastointia.Minä nukun suurimman osan yötä tuuletin päällä...Tänään on aika ok,kunnon kosteus täällä on vasta alkamassa.

  Vihreätniityt:Pari viimeistä kesää onkin sattunut kunnon hellettä vierailun aikana.Olin ihan pöhkö,sillä otin mukaan suuren joukon kylmemmän sään vaatteita,joita sitten ei tullutkaan käytettyä. eilen olin kuin zombie,tänään jo tuntuu normaalimmalta;D

  Katja:Minulla on niin jalka täällä sekä siellä,että aina kaipaa toiseen maahan. Kesä olisi ihana viettää kokonaan Suomessa, voi kun se olisi mahdollista!

  Arleena;Matka on ohi ja paljon muistoja taas tallessa jo täällä blogissakin.Harakan taivas on sellaisessa kulmassa,että ei ihan helppoa ole sitä löytää mutta kyllä se sitten löytyikin.

  Marja-Leena:Tosi kurjaa nukkua kun on tuollainen trooppinen sää ja asunnot ei teillä tehty tuollaista säätä varten.Kunnon tuulettimet täytyy olla.Onneksi teillä tuo ei kauan kuitenkaan kestä.,Kiitos,matka sujui hyvin ja hauveli iloinen kun on taas kotona.Mukavaa heinäkuun loppua sinullekin!

  Hanne:Kisut piti jättää mutta ihanaa oli taas nähdä Bambi,ja ilo oli molemminpuolista.Ja SusuPetalin rannerenkaat ovat kivoja:)

  VastaaPoista
 22. On varmaan ihana olla kotona! Ja saada Bambi taas hoivattavaksi. Mahtoi Bambi olla riemuissaan.

  Kaunis koru. Hyvät värit.

  Meillä on myös aivan päättömän kuuma & kosteaa. Kuumuus menisikin, mutta tämä kosteus kyllä tekee elämisestä tukalaa.

  VastaaPoista
 23. Johanna;Bambi hyppeli minut nähdessään ja olinkin sitä kaivannut.Sitä niin kiintyy näihin hauveleihin..Pidin tuosta korusta,ja kaupasta löytyi monta nätin väristä saman tapaista korua a la SusuPetal.
  Se kosteus on niiiiin kamalaa yök! ja täällä se vasta on alkamassa:(

  VastaaPoista
 24. Voin vaan kuvitella Bambin riemun.
  Tosi kiva ja tyylikäs toi rannekoru, musta-valko-harmaa on aina niin makee yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 25. Itkupilli: Oli kyllä liikuttavaa nähdä Bambin ilo kun näki emäntänsä;D
  Minusta tuon rannerenkaan värit ovat tosi hyvät,siinä on vähän hopeankin väriä,mikä ei hyvin tule kuvassa esille.Tuon otin koska sopii monen vaatteen kanssa.

  VastaaPoista
 26. Koirat ovat ihania, kun ne ovat niin vilpittömän iloisia kotiin tulosta. Eikä tarvitse olla edes pitkää aikaa pois. Kotiin on ihan erilaista palata, kun tietää jonkun odottavan ja iloitsevan paluusta.:)

  VastaaPoista
 27. Ai sinä oletkin jo palannut Israeliin. Mukava kuulla, että pääsit turvallisesti perille. Ja Bambi... voin vain kuvitella sen ilon. :-) Otto näyttää kyllä vähän surkealta. :-( Tulikohan sille ikävä?

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...