lauantai 5. syyskuuta 2009

Madonnan matkat Pyhässä Maassa….

Madonna

Madonna saapui tännepäin viikko sitten ja tänään onkin hänen viimeinen päivänsä täällä. Mukana olivat kaikki 4 lasta, liuta assistentteja, turvamiehiä,lastenhoitajia ja tietenkin toyboy Jesus.Tässä pieni tilannekatsaus Madonnan viikosta täälläpäin.

MarciSillävälin kun Madonna toipui lennostaan tänne, pieni Marci, uusi adoptiolapsi Malawista, kävi syömässä Tel Avivin keskustassa hoitajansa kanssa.

Madonna Madonnan konsertit olivat sunnuntaina ja maanantaina. Maanantaina päättyi maailmanlaajuinen Sticky &Sweet-kiertue, ja Madonna sanoi ,ettei haluaisi sen päättyvän…..Mikä fantastinen fyysinen kunto hänellä onkaan,ihan käy kateeksi….

LourdesMadonnan 13-vuotias tytär Lourdes esiintyi myös viimeisessä konsertissa. Tyttö näyttää matkivan kuuluisaa äitiään……

Madonna ja Livni Alkuviikosta Madonna kävi illallisella Tel Avivissa oppositiojohtaja Zipi Livnin kanssa.Jesuskin näkyy tuossa kuvassa….

Rocco,David Banda ja MarciSillävälin kun äiti Madonna harjoitteli konserttejaan varten;kävivät lapset siellä sun täällä. Tässä kuvassa Rocco, David ja Marci vierailevat Jaffassa.

Madonnan lapset kibutzilla Lapset vietiin myäs tutustumaan kibutziin. Kuvassa David Banda ja Rocco jättävät lounaan jälkeen tarjottimensa tiskauslinjalle. Pojat pääsivät myös esiintymään äidin viimeiseen konserttiin.

Madonna Petrassa Madonna ehti käydä pikaisesti myös Jordanian puolella,jossa hän vieraili Petrassa(kuvassa) sekä tapasi Jordanian kuningasparin.

Madonna pyhilla haudoilla Sieltä hän lensi suoraan Tsfatin kaupunkiin (Safed) vierailemaan pyhillä haudoilla.Kaupunki on Kabbalah-liikkeen keskus.

Madonna ja Netaneahu Eilen hän ehti viettää sapatin tuloa pääministeripariskunnan kanssa.Pääministerin vaimo ja Madonna kuulemma sytyttivät yhdessä sapattikynttilät.'

Ja tänään koko konkkaronkka varmaankin vain lepää,pitäähän tuollaisesta intensiivisestä viikosta toipua ennen täältä lähtöä…..Bon Voyage, Madonna…

P.S. Kuvat täkäläisistä lehdistä...

23 kommenttia:

Leena Lumi kirjoitti...

Jael, en varmaan saisi kommentoida ollenkaan...,sillä en ole Madonna -fani.

Mutta muutama nyanssi: Jordanian kuningatar on minusta ksi maailman kauneimpia naisia; Madonnan käsivarsilihakset näkyvine jänteineen kauhistuttavat minua, joka juuri aloitin hänen vatsalihassarjansa, mutta jätän käsivarsijumpat ilolla pois; ihanaa, että hän adoptoi lapsia, sillä kaikkien, jotka siihen kykenevät pitäisi tehdä sama juttu; Petran kuva on kaunis.

Ehkä minun olisi pitänyt mennä sinun Tuoksuvaan Keittiöösi...eikä sanoa sanaakaan Madonnasta...

sarapirat kirjoitti...

gick du på hennes konsert?
jag älskar dom där kryddaffärerna som finns i israel. och att man kan köpa så många olika slags osaltade nötter.
till ett ok pris.

hur är det med din fot? förstod jag rätt att du hade ramlat i en trappa? oj...ta hand om dig!

MaaMaa kirjoitti...

Madonna on teräsnainen. Ihailen hänen business kykyjä: kaikki mihin hän ryhtyy tuntuu onnistuvan, oli se sitten musiikkia, lastensatuja, adoptioita, himokuntoilua yms. En kaikista hänen toimistaan ole "samaa mieltä" mutta pakko on ihailla hänen tahdonvoimaa ja kykyjä. Laulaakaan hän ei oikeasti osaa, siis jos oikein ammattilaulajiin vertaa (madonnalla kovin nasaali ääni, esim.), mutta silti hän takoo hittejä toisensa perään jo kolmatta vuosikymmentä!

Tuo viimeinen adoptio närästi minuakin vähän; hän maksoi yhden lapsen hyvästä mielettömät määrät rahaa ... jos hän olisi antanut saman summan rahaa siihen Malawin kylään, mistä Mercy on adoptoitu, niin koko kylä olisi voinut paremmin, saanut kunnon koulun ja sairaalan yms.

Onkohan Madonna oikeasti onnellinen....sitä olen joskus miettinyt. Toivottavasti!!! :)

Annie kirjoitti...

Hienot kuvat! Lourdes on ihan äitinsä näköinen.

Jael kirjoitti...

Leena: En ole mikään varsinainen Madonnan ihailija koskaan ollutkaan,mutta täytyy kyllä ihailla sitä, miten hän on noussut maailman tunnetuimmaksi artistiksi, ihan self-made vahva nainen.Nuo käsivarsilihakset suonineen ovat kyllä aika hurjia,mutta olsin iloinen,jos olisin edes osaksi niin hyvässä kunnossa kuin Madonna;hänhän peittoaa paljon nuoremmat mennen tullen...Petrasta otettu kuva onkin viehättävä!Ja Jordanian kuningatar on tosi kaunotar.

Sara:Gick inte på hennes konsert,fast det skulle ha varit trevligt att se det,speciellt när man inte vet om hon i fortsättningen tänker turnera.
Kryddbutikerna här är faktiskt fantastiska!Jag ramlade faktiskt i trappan när jag sprang ner med hunden.Foten är nu mycket bättre:-)

MaaMaa:Samaa mieltä kanssasi. Hän on kyllä uskomattoman hyvä businessnainen.Todellakaan ei mikään suuren luokan laulaja,mutta kuten hänen stage managerinsä haastattelussa sanoi:ei pidä ajatella tätä laulukonserttina,vaan kokovaltaisena showna, ja siinä ymmärtääkseni (ja sinähän sen näit Unkarissa) tämä oli loistoshow!
Tuosta pikkutytön adoptoimisesta,paljonkohan hän siitä adoptoinista maksoi.Totta,että sinne kylään olisi saatu hyvät olot niillä rahoilla,mutta toisaalta pieni Mercy (taisin tuolla laittaa Marcy..) tulee varmaan saamaan mielenkiintoisen,ainutlaatuisen elämän,toivon niin ainakin.

Jael kirjoitti...

Annie: Lourdes on vuodessa kasvanut ihan äitinsä näköiseksi.Vuosi sitten näin kuvan,jossa hänellä oli yhteenkasvaneet kulmakarva ja vähän viiksikarvojakin.No,nyt näkyy sekin korjaantuneen,ja pituutta on tullut lisää.Näin kuvia siitä viimeisestä konsertista,jossa Lourdesillakin oli pieni rooli,ja kyllä hän yritti hieman vanhempaa esittää.....

Sooloilija kirjoitti...

Kiitos tästä kierroksesta.
Kyllä Madonna on niin huima ammattilainen, että häntä pitää arvostaa..Ja hienoa musiikkia on tehnyt. Kaikista yksityiselämän kiemuroista ja käsivarsiasioista ei kannata välittää..Jokaisellahan meistä on tapamme ja maneerimme..

Hän vain elää niin eri maailmassa kuin me tavalliset pulliaiset..Hänkin kuitenkin haluisi olla välillä kuin muutkin turistit, mutta se on mahdotonta.

arleena kirjoitti...

Madonna näytti olevan kuin valtiovieras poliitikkojen seurassa.
Paljon vapaammin lapset liikkuivat valokuvaajien tavoitettavissa kuin täällä Suomessa. Tai sitten siellä oltiin hieman kiinnostuneempia hänestä ja perheestään.

Ihmettelen tuota esiintymisasua. Se on vain niin, että yli viisikymppinen näyttää lopulta myös ikäiseltään, kun esiintyy pikkuhousut jalassa. Ei kovinkaan kaunis näky. En ole mies sanomaan, mutta seksikkyys ei kyllä heti putkahda mieleen.

Jael kirjoitti...

Sooloilija:Madonna on tosiaankin rautainen ammattilainen. Koko tuo showin kokoonpaneminenkin vaatii sellaista ammattitaitoa,että ihan huimaa. Monta konetta tuli niiden pelkkien kulissien takia.
Kuuluisuudessa on tosiaankin ne hyvät ja pahat puolet....

Arleena;Madonna ymmärtääkseni itse pyysi tavata politiikkoja ja näyttää olevan kuin kotonaan heidän seurassaan. Suomessa he olivat niin lyhyen aikaa,etteivät varmaankaan ehtineet paljon minnekään mennä ,lapset siis,mutta täällä he olivat koko viikon,joten ohjelmaa piti olla.Tuolla kibutzillakin se lasten tulo oli kuin valtionsalaisuus,mutta joku oli sitten sielläkin onnistunut heitä kuvaamaan.
Madonna kyllä näyttää ikäistään nuoremmalta, ja kroppa on niin hyvin trimmattu,että hän vielä pystyy tuollaisia pitämään,iästään huolimatta. Vaikka voishan se asu parempikin olla...

Lissu kirjoitti...

Mielenkiintoinen postaus kommentteineen päivineen. En tunne Madonnan musiikkia, mutta kunnioitan kaikkia, jotka omalla toiminnallaan saavat paljon aikaiseksi. Hän koskettaa kaikkea ja kaikkia, eikä siihen kaikki pysty.

BLOGitse kirjoitti...

Madonna on cool...

Onko kuvat sinun ottamiasi?

Jael kirjoitti...

Lissu;niinpä,hän koskettaa aika laajalti.Onkohan ketään,joka häntä ei jotenkuten tunnista...

BLOGitse:Are you kidding...;.) My pictures, I wish....Ei yksikään,oliskin ollut kiva päästä noin lähelle..

BLOGitse kirjoitti...

no kunhan kysyin kun et maininnut mitaan...ei voi tietaa kuinka lahelle olet paassyt, jos vaikka tuttavapiiriin kuuluisit!!! :)

Susadim kirjoitti...

Mielenkiintoinen postaus, vaikken Madonna fani olekaan. Taitaa Madonna villitys olla huipussaan nyt, lukuunottamatta kahdeksankymmentä lukua.

pikkujutut kirjoitti...

Kiirettä on Madonnalla pitänyt...ja turvatarkastukset ovat varmaan olleet mega-tasolla joka puolella.

Jael kirjoitti...

BLOGitse;-)

Susadim:luulen,että tuo tämän päivän Madonna-innostus johtuu myös tästä pitkästä kiertueesta (2 vuotta)joka nyt sitten päättyi.

Pikkujutut:Jeps,tosi kova vauhti on hänellä ollut päällä! Ja turvamiehiä aina liuta mukana....

Hannele kirjoitti...

Olitko konsertissa, minä en.

Jael kirjoitti...

No en minäkään,vähän tosi harmitti etten mennyt...

Sateenkaari kirjoitti...

Kiitos tietoiskusta.
Myöskaan mina en ole Madonnafani,joten hanen juttunsa menevat aina ohi.Tuota lasten adoptointia olen jonkun verran seurannut.
muutenkaan en kovin paljoa seuraa julkkisten juorujuttuja.
Taalla Turkissa julkkikset ovat koko ajan median hampaissa.Yksityiselamaa ei juurikaan ole.
Kylla tuollainen julkkiselama ei helppoa ole.Kuntokin pitaa olla aikamoinen,etta kestaa tuon ryöpytyksen.
Se,etta on jatkuvasti julkisuuden valokeilassa,ja koko ajan pitaa olla menossa,niin vaatii hyvaa kuntoa.Seka fyysista,etta psyykkista

Jael kirjoitti...

Sateenkaari:Niinhän se on,jos on tuollaisen elämän valinnut,niin siinä on niin paljon sellaisia varjopuolia,joita on vaikeaa kestää.

-S- kirjoitti...

Voi kuinka kivoja kuvia....lapsistakin. Madonna on kyllà aikamoinen mimmi!

Sirokko kirjoitti...

Luulin oikeasti että olet itse päässyt noin lähelle kuvaamaan, no mutta ei sentään :) Kunnioitettavat reisilihakset rouvalla, siitä ei pääse mihinkään, on kai pakko pitää itsensä trimmissä.

Jael kirjoitti...

Sirokko;-) Mahtavat (ja vähän rumatkin) on Madonnan lihakset,mutta kyllä ilomielin olisin edes puoleksi niin hyvässä kunnossa kuin rouva M