sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Tukka arghh !#"//##&"ZZ!!¤¤¤

-C- Ciaconia-blogista laittoi parisen päivää sitten kivan hiustenletitysvideon ja kuvia myös itsestään hienolla Bohemian letillään.Minäkin sitten innostuin siitä ja joko viikonlopun yritin ja yritin, mutta eihän siitä mitään tullut.Miten ihmeessä jotkut osaavat laittaa omat hiuksensa itse niin nätisti,en minä vaan.Osaan laittaa jonkunlaisen ranskalaisen letin,joka oikeastaan ei edes ole oikea ranskalainen letti(kuvassa) ja tuo onkin yleisin hiustyylini viime aikoina. Hiukset vaan eivät pysy siinä letissä ja aina niitä lähtee siitä irti.Täytyypä vielä harjoitella...Miten te,joilla on pitkä tukka ,pidätte tukkaanne?

P.S.Hiukseni eivät oikeastaan ole noin punertavat,vaan valo saa ne näyttämään punaisemmilta.

28 kommenttia:

 1. Jael, ihanat hiukset, viehättävä ranskalainen letti! Sinulla on upeathiukset ja tuota lettiä meikäläinen on tottunut kutsumaan ranskalaiseksi letiksi. Merillä oli joskus tuo vaihe ja piti opetella kaikenlaista.

  Itse minä pidän pitkiä hiuksiani hyvin usein ponnarilla ja kun menen ulos illalla teen niistä jollain väkerryksellä nutturan, josta saa mieluusti karata vähän hiuksia, niin näyttää luonnollisemmalta. Olen kasvattanut taas pitkät ja aion toistaiseksi jatkaa näin. Kuitenkaan en ikinä pääse enää siihen kun olin teini ja pitkät vaaleat hikset valuivat puoliselkään...

  Arvelinkin, että sun hiukset eivät ole noin punaiset, vaan enempi semmoiset luonnolisemman...punaiset.

  VastaaPoista
 2. Sinulla on kauniit,ja paksut hiukset.
  Jos minulla olisi pitka tukka,niin en kylla millaan konstilla saisi itse sita letitettya.

  VastaaPoista
 3. Kauniit hiukset!

  En mä vaan osaa letittää ranskalaista itselleni vaikka olen hyvä tekemään sen muille :) Kädethän siinä vain väsyy ja menee hermot :D

  VastaaPoista
 4. Ihanat hiukset ja tosi paksu letti! Mie vasta haaveilen pitkistä hiuksista, tai on ne jo kasvatusvaiheessa pienelle ponnarille yltävät :) Semmonen pullasuti :)
  Jos miulla ois pitkät hiukset, laittaisin jonkinlaisen nutturan. Joskus miulla oli pitkät ja laitoin lettejä (ranskalaisia tai tavallisia 1 tai 2)
  , ponnareita ja hainhampailla kiinni.

  VastaaPoista
 5. Makeen paksu tukka : ) Ja noinhan on hyvä hiuksia pitää kiinni. Itsellä ei vielä noin pitkä, pidän ponnarilla ja yleensä kyllä itsepäiset hiukseni hulmuavat vapaasti.
  Miten olet saanut hiuksesi noin pitkiksi? Anna pari vinkkiä = )

  VastaaPoista
 6. Leena;siis tuo on ranskalainen letti?Mutta tuon paremmaksi en osaa tehdä,joskus näkee niin kauniisti laitettuja sellaisia.Minäkin olen kasvattanut tukkaa hieman pidemmäksi ja leikkaan jonkun verran sitten jossain vaiheessa.Kesän alussa tukka paloi auringossa ja nyt ne katkeilevat ihan kamalalla vauhdilla!Nuttura on hyvä kesäkuumalla,mutten osaa oikein pitää nutturaa..
  Punaista omaa sävyä on tukassa,mutta ei sentään noin punaista;-)

  Sateenkaari:kiitos,mutta arvaas mitä?Hiukseni eivät ole lainkaan paksut,vaan tuo lettikampaus saa ne näyttämään paksummalta kuin itse asiassa ovat.Tukkani on sellaista hentoa hiusta.Ja nyt on tukkaa katkeillut siihen malliin,että ohentunut on.

  Mizyena:kiitos:-)Vaikeeta tosiaankin itselleen laittaa tuollainen letti;,-C- oli onnistunut tosi hyvin laittamaan itselleen nätin letityksen.

  Siru71:Paksummalta näyttää kuin itse asiassa on....Tuo letti aiheuttaa optisen harhan;-)JOs laitan tavalliset letit,siis molemmin puolin,niin ovat liian ohuet,tuollainen letti tosiaankin saa hiukset näyttämään paksummilta.

  VastaaPoista
 7. Taru:kuten tässä jo edellisessä kommentissa mainitsin,niin tukkani ei lainkaan ole niin paksu kuin miltä näyttää. En ole pitkään aikaan kunnolla leikannut(joskus näpsit sentin pari latvasta)ja syön säännöllisesti Piimaxia,jota taas toin Suomesta.En tiedä,ehkä se auttaa...

  VastaaPoista
 8. Kateeksi käy, kun sulla on niin ihanan paksut hiukset. Tyttökaverini Frankfurtissa osaa tehdä tyttärelleen ihanan letin, sitä sanotaan täällä Bauernzopf eli maalaisletti, ilmeisesti ennenvanhaan maalla paljon käytetty.

  VastaaPoista
 9. Siis nuo on sinun hiukset! Apua, en heti hoksannut. Sinullahan on pitkät hiukset! Ja hieman taipuisatkin.

  (En osaa tehdä ranskalaista lettiä, enkä enää viitsi opetellakaan kun omat tytöt ovat ohittaneet sen iän jo, nyt pitää olla 80's look, ja siihen eivät letit kuulu ;D ).

  Minäkin kasvatan nyt taas pidempiä hiuksia, se tuntuu omimmalta.

  VastaaPoista
 10. Ihanat hiukset!

  En mäkään osaa tehdä lettejä, mun hiukset on aina poninhännällä.

  VastaaPoista
 11. Kaunis tukka!!! Harjoittele lisää noita letityksiä.

  VastaaPoista
 12. Tuohan on hieno letti, tuollain ylösalaisin tehty ja juuri mukavan rento!
  Mun tukka on nyt aika pitkä ja tykkään sitä myös letitellä ja laitella. Usein annan sen olla vähän sellainen kiharainen ja sekainen, varsinkin jos pidän auki. Tänään mullakin on ranskanletti, mutta toisinpäin letitetty kuin sulla kuvassa. Usein nykyään myös letitän etutukkaa sivulle, tai sellaisen "water fall french braid", missä jätetään hauskasti letin toinen puoli auki (löytyy youtubesta videoita). Ja sitten se 'fishbone braid' on uusi suosikkini, sen tekemiseen menee vaan tosi kauan ...

  Tukkasi näyttää kuvassa juuri mun tukan väriseltä: vuosikymmen Irlannissa muutti hiusten pigmentin punaiseksi!! Onneksi mulle ei tullut pisamia ja hörökorviakin! ;)

  VastaaPoista
 13. Voi miten paksutukka, jos ma yritan raskalaista lettia, niin se on kuin hiirenhanta toi loppuosa.

  Ma pidan hiukset joko ylhaalla ponnarilla tai nutturalla. Tosi harvoin pidan auki. Jouhtuu siita, etta mulla on ian myota hiukset ohentuneet tosi paljon.

  VastaaPoista
 14. Kaunis on lettisi, se on niin luontevan näköinen.
  Nuorena minullakin oli pitkät hiukset, mutta nyt annan kampaajan leikata uutta muotoa tukkaani parin kuukauden välein. Onneksi olen kuitenkin saanut pitää hiukseni hyväkuntoisena vielä vanhanakin.

  VastaaPoista
 15. Allu;mua ihan naurattaa kun sanotaan että paksut hiukset,sillä mun hiukset eivät ole paksut.Mutta tuossa kuvassa kai näyttää sellaisilta.Minäpäs heti googletin tuon sanan,löytyikin tosi kauniisti laitettuja lettejä.

  Sooloilija:etkös silloin huomannut;-) Tosin väri tuossa kuvassa kovin punainen,kun se oikeastaan on vain punaiseen vivahtava,joka tulee auringonvalossa esille.Musta kaikenlaiset letit ovat ihania,tosin lapsena en pitänyt.Mulle tehtiin aina aamulla 2 lettiä,ja heti kun pääsin ovesta ulos, aukaisin ne ja olin avonaisilla hiuksilla.Oli sitten letit vähän eri näköisiä kun tulin takaisin koulusta,,,,,Sullekin sopii pidempi tukka.Minäkään en tunne lyhyttä tukkaa omakseni.

  Helena;kiitos:-)Sullakin näkyy olevan pitkä kaunis tukka.Oman tukan letitys tuolla tavoin ei kyllä kauhean helppoa ole.

  Rita:pitää harjoitella!

  MaaMaa:Taidat osata tuon letittämisen taidon,menenkin youtubeen katsomaan,tosin tuskin senkään jälkeen osaan kunnolla.Munkin tukka on muuttunut punaisemmaksi auringosta,oikea väri on keskiruskea,jossa hieman punaista.Hih,irlantilaisuus tarttui sulle tukkaan;D

  Itkupilli:Mulla ei ole paksu tukka,vaan sellaista hentoa tukkaa niinkuin monella suomalaisella on,mutta ei se hirveän ohutkaan ole.En ole pariin vuoteen käynyt kampaajalla,joten aukipidättäessa on vähän muodoton kampaus;parempi näin letitettynä.

  Unelma:kiitos:-) Sinulla on sitten aina ollut hyvät hiukset,jos eivät ole ohentuneet:-)Minusta olisi vaikeaa luopua pitkistä hiuksista.

  VastaaPoista
 16. Hieno lettihän tuo on. Sinulla on ihanan paksu tukka, johon letitys sopii erinomaisesti. Hieno ruskean sävy kuvassa ja tummempana luonnossa myöskin.
  Minulla on nyt tavallista lyhyempi tukka kuin mitä aikaisemmin, joten en saa kuin pikkulettejä. Tosin en ole kokeillut niitä.

  VastaaPoista
 17. Arleena;hiukset näyttävät vähän paksummilta kuin oikeastaan olevat.Minulla on viimeksi ollut lyhyt tukka 8-vuotiaana,joten vaikeaa olisi sellaiseen tottua.

  VastaaPoista
 18. Sinullapa on kauniit ja vahvat hiukset. Minulla on viimeksi ollut lyhyet hiukset vauvana. Hetken ajattelin, etta olit salaa kaynnyt nappaamassa kuvan mun hiuksista. Varikin on oikea ;) Vaan eivat ole kylla enaa noin vahvat.

  VastaaPoista
 19. Johanna:Kiitos,mutta eivät ole kauhean vahvat kun katkeilevat koko ajan. Siis onko meillä sama väri,kiva juttu:-)

  VastaaPoista
 20. No sitähän minä tässä mietin, että kun kesällä tavattiin niin noinko pitkät hiukset sulla tosiaankin oli!
  ;D No, minä olen tunnettu siitä, etten katso ihmisten ulkonäköjä kovin tarkkaan. Toisten vaatteetkaan eivät yleensä jää mieliin. (Mitä lie minusta kertoo..)

  VastaaPoista
 21. Sooloilija;Ehkä ovat pikkuisen kasvaneet 2 kuukaudessa;D Mutta kyllä ne suurinpiirtein saman pituiset oli silloin.En minäkään muitten vaatteita usein muista elleivät sitten ole jotain ihan erikoista;D

  VastaaPoista
 22. Nyt vasta eksyin tàmànkin postauksen katsomaan. Kiva huomata ettà sait kirjoituksestani inspiksen...heh, vaikka ei se aina ole niin kiva asia. Maamaa kommentoi nimittàin postaustani sitten tuolla "water fall french braid" letillà (kuten sinullekin nyt) ja taas olen koukussa...taitaa tulla letityskausi, eh! Olisipa vain minunkin hiukseni noin pitkàt ja paksut.

  VastaaPoista
 23. -S-;sain joo inspiksen,mutten ole tuossa letittämisessa yhtä taitava kuin sinä. Tosi upean näköinen oli se sun lettisi. Täytyy vaan tässä harjoitella lisää...

  Phivos:kiitos:-)

  VastaaPoista
 24. Hiukset ovat ainakin minulla ikuinen murheenkryyni. Minulla on myös pitkät hiukset ja valitettavan ohut hiuslaatu, hennot ja liukkaat. Niistä on todella hankala mitään hienoja kampauksia itse vääntää.

  Aiemmin pidin hiuksia paljon nutturalla, hiusdonitsilla kiinni, mutta se kulutti hiuksia hirveästi. Nykyään enimmäkseen palmikoin hiukset takaa yhdelle palmikolle, ja sitten nostan palmikon ylös takaraivolle ja kiinnitän sen sellaisella "hauenleuka" soljella.

  Tosi harvoin pidän hiuksia auki. Juhliin ym. kiharran hiukset ja annan silloin olla auki.

  VastaaPoista
 25. Kmsu:Minäkin pidän harvemmin hiuksia auki,etenkin nyt kun on kuumaa.Tosin hiuksissai on niin paljon eri pituisuuksia,että pitäisi käydä kampaamon kautta,ennenkuin voisi auki niitä edes pitääkään.Tuo letti on mullakin hyvä vaihtoehto;ennen pidin eniten poninhännällä,ja hiukset kuluivat siitä hiusdonitsin paikalta.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...