tiistai 22. helmikuuta 2011

The Gorgeous Blog-palkinto ja kysymyksiä sekä vastauksia

The Gorgeous Blogger -palkinto on tarkoitettu kaikille upeille bloggaajille. Tämän palkinnon saaja vastaa viiteen kysymykseen ja jakaa palkinnon edelleen viidelle, jotka sen hänen mielestään ansaitsevat.


Leena Lumi sekä Johanna Omamaamansikka-blogista muistivat minua tällä hienolla palkinnolla. Kiitos tytöt! Molempien blogit kuuluvat lemppareihini,joten otin palkinnon ilolla vastaan. Leenan blogista saa upeasti tietoa kirjoista,ja on monta kirjaa,josta en olisi tiennyt mitään ilman Leenan blogia! Ja Johannan blogissa on aina niin sydämellisiä,huumorilla höystettyjä postauksia,joista tulee hyvä mieli.
Ja nyt sitten kysymyksiin.....

1. Milloin aloitit blogisi?
Aloitin ruokablogilla lokakuussa 2008.Sitä ennen  olin jonkun aikaa seurannut leivonta-ja ruokablogeja ihastuneena,ja päätin,että minäkin sellaisen perustan. Loistava ratkaisu kaikille ennen vain lapuille kirjoitetuille resepteille,ja blogiin voi laittaa kuvatkin:-) Joitakin kuukausia myöhemmin,eli helmikuussa 2009 alkoi tuntua siltä,että voisi erotella ruokajutut ja muut jutut,jolloin syntyi tämä blogini.

2. Mistä käsittelet blogissasi?
Erilaisia asioita,mutta yleensä kirjoitan paikoista joissa olen käynyt,tai mitä olen tehnyt jossain. Kirjoitan paljon myös suuresti rakastamastani Tel Avivista. Bambi-koirasta ja ympäristösuojelusta tulee myös välillä kirjoitettua.
Parveke Tel Avivin keskustassa
3. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Vaikea kysymys.....ehkä asuinalueeni tällä planeetalla kiinnostaa tietyllä tavalla.
Ihanat lukijat ovat antaneet sellaista palautetta,että blogistani varmaan pidetään. 

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin pitämisen?
Tästä tulikin kirjoitettua tuolla ensimmäisessä vastauksessa.Eli kun olin pitänyt ruokablogia jonkun aikaa heräsi halu kertoa myös muista asioista,etenkin ympäristöstäni. Mietin alussa millä kielellä pystytän blogin,ja olen iloinen siitä,että päädyin kirjoittamaan tätä suomeksi,sillä se ylläpitää suomenkieltäni ja olen sen kautta myös tutustunut joihinkin ihaniin bloggareihin ihan livenä:-)
Muutama päivä sitten tapaamani suloinen 5 kk ikäinen chihuahua
5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Lähinnä ulkoasua paremmaksi
Palkinto tulee jakaa eteenpäin 5 bloggarille,ja koko oikea sivupalkkini on täynnä sellaisia ,joille tämä kuuluisi. Mutta tämä palkinto matkaa nyt 5 seuraavalle blogille:

-Allulle Dit un dat sitä sun tätä-blogista
-Heljälle Rouva Hoo-blogiin
Hannelle Virtausta Elämään-blogiin
-Lissulle Titityy-blogiin
-Anulle Juudean Jupinoita -blogiin

23 kommenttia:

 1. Olipa kiva lukea, miten aloitit tämän blogisi! Olen käynyt ruokablogissasi aina silloin tällöin, mutta Appelsiini puun alla seikkailen päivittäin. Yhden ainokaisen kerran olen siellä käynyt ja matkasta jäi hyvä mieli, mukava maku suuhun.

  Bambille terveisiä!

  VastaaPoista
 2. Tarkennan siis vielä: yhden ainoan kerran olen käynyt Israelissa ja silloin asuin valtaosan aikaa Tel Avivissa.

  VastaaPoista
 3. Olen hyvin otettu haasteestasi. Otan sen ilomielin vastaan. Toivottavasti osaan siirtàà tuon The Gorgeous Bloggerin omaan blogiini.

  VastaaPoista
 4. Johanna:niin tämä toinen blogi syntyi ikäänkuin sivutuotteena;D mutta tästä on kyllä tullut tärkeämpi blogini. Ja kiva,että sinulla on mukavia muistoja täältä,Tel Aviv on vaan muuttunut paremmammaksi ja paremmaksi,ja olisit varmaankin yllättynyt...

  Lissu:Kyllä sä osaat.Kopioit vaan tuon kuvan koneellesi ja sitten blogiisi.

  VastaaPoista
 5. Onnea tästä palkinnosta!

  Eihän tässä suuria paljastuksia tullut, mutta perusteellista faktapohjaista tietoa.

  Kiva on ollut nähdä sinut livenä, mutta täällä blogissasi käyn lähes päivittäin eli täällä näen 'sinut' usein. :D

  VastaaPoista
 6. Sooloilija;kiitos ja onnea itsellesikin,odottelen niitä sun kysymyksiä ja vastauksia. Tässä oli sellaiset selkeät kysymykset,ei mitään paljastus luonteista;D Oli todellakin kiva nähdä sinut viime kesänä livenä,ja aina kiva kun tulet tänne blogiini myös virtuaalisesti:-)

  VastaaPoista
 7. Näinhän minäkin ruokablogin erotin, sain kokkaukseni kirjoihin ja kansiin. Tämä bloggaaminen on siihen hyvä tapa.
  Ja toisaalta päiväkirjana myös muistoiksi jäävä, voi sitten vanhana lukea mitä tuli aikoinaan tehtyä.

  VastaaPoista
 8. Hyvä että aloitit tämän 'sivutuotteenkin', kokkaus kun ei kuulu lemppareihini, mutta täällä tykkään käydä. Vaihtelevasti kirjoitat kaikenlaista, hyvä niin, sinne paikan päälle kun tuskin koskaan tulen pääsemään.

  VastaaPoista
 9. Sinä jA BAMBISI OLETTE SUOSIKKIANI..
  aINA MIELENKIINNOLLA SEURAAN, MITÄ TEILLE KUULUU..

  Kiitos paljon tunnustuksestasi..
  Tässä lähipäivinä otan haasteen vastaan ja kerron omat juttuni..

  halauksin sinulle

  VastaaPoista
 10. Arleena;tosi hyvä keino olikin saada kaikki tieto lapuilta yhteen paikkaan:-)Samaa minäkin olen ajatellut,että sitten myöhemmin voi lukea,toivottavasti vaan säilyy nämä postaukset...

  Sirokko:Kiva kun tykkäät täällä käydä,ja minä vastavuoroisesti sinun luonasi..Tuskin minäkään Algeriaan pääsen käymään;D

  Hanne:kiitos ihana Hanne sanoistasi.Ja halaus takaisin myös sinulle!

  VastaaPoista
 11. Onnea tunnustuksesta!

  Olen iloinen, että päädyit kirjoittamaan suomeksi, kun suomeksi kirjoitettu tuntuu jotenkin "läheisemmältä". Rakkautesi Tel Aviviin käykin teksteistäsi aika hyvin ilmi, ja varmaan juuri siksi postauksiasi onkin niin kiva lukea.

  VastaaPoista
 12. _____▓▓▓▓░░░░░▓▓▓▓░
  ___▓▓▓▓▓▓▓░░░▓▓▓▓▓▓░
  _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓░
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓(¯ `:´¯)░
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓(¯ `·.\|/.·´¯)░
  ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓(¯ `·.`(♥).·´ ¯)░
  _▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓(_.·´/|\`·._)░
  ___▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ (_ .:._)░
  _____▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
  ░______▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
  ░░_______▓▓▓▓▓▓▓░░░
  ░░░░_______▓▓▓▓░░░
  ░░░░░░______▓▓░░░
  ░░░░░░░░░░░░░░

  VastaaPoista
 13. Hippu:kiitos:)Jeps,minäkin olen iloinen että päädyin suomenkieleen enkä englantiin,jota ensin ajattelin.Tel Aviv on todellakin sellainen kaupunki,joka vie sydämen..

  I love ski jumping:that is so cute!

  VastaaPoista
 14. Jael, sinä jos kuka olet tämän tunnustuksen ansainnut♥ Sitä ei ole vain helppo päättää, että kummalle blogille antaisi, sillä molemmat ovat kiinnostavia ja tasokkaita.

  Minä en lepää ennen kuin suomeksi ilmestyy ruokakirja Appelsiineja ja hunajaa;-) Kaikkien pitää saada kurkistaa ihanaan keittiöösi!

  Appelsiinipuun alla on erityinen persoonasi takia. Se tulee lumoavasti läpi, vaikka ehkä muuta luulet;-) Sinulla on myös oikea tahti, johon minäkin yritän pyrkiä.

  Bambille suukko♥

  VastaaPoista
 15. Leena;kiitos ihanista sanoistasi,you made my day! En kyllä koskaan ajatellut kirjoittaa kirjaa suomeksi,koska esim,aika paljon vegaanisia kirjojakin on suomeksi,kun taas hepreaksi ei ole minusta yhtäkään hyvää sellaista. Mutta olishan se kiva kuitenkin,jos voisi sellaisen kirjoittaa omalla äidinkielelläänkin.
  Ja Bambi heiluttelee täällä häntäänsä kiitokseksi;D

  VastaaPoista
 16. On totta, että blogien kautta on mukava kurkistella elämään toisaalla. Arki muualla on toisaalta niin erilaista ja toisaalta taas ihan samanlaista.

  VastaaPoista
 17. Kirjailijatar:kiva kun kävit.Ja totta,noin se on!

  VastaaPoista
 18. inte bara gorgeous blogger utan en gorgeous woman också! önskar ibland, egoistiskt, att du skulle skriva på engelska med, eftersom google translator inte gör det bästa jobbet. men det går ju ändå! kram

  VastaaPoista
 19. Pakko myöntää, että olet saanut minut ajattelemaan visiittia Tel Aviviin enemmän kuin Jerusalemiin. Itseasiassa mies tuolta sohvalta sanoi, ettenkö muka pidä kaupunkia tärkeänä ( hänhän kosi siellä)..uups, miten olinkaan unohtanut ::)).

  VastaaPoista
 20. What a lovely balcony. I can never keep flowers alive like that.

  -----------------------------------
  My photography is available for purchase - visit Around the Island Photography and bring home something beautiful today!

  VastaaPoista
 21. Sinun molemmat blogisi ovat mukavia tulla lukemaan ja katselemaan kuvia.
  Onnea tunnustuksestasi.
  Tykkään tulla tänne sen takia, kun kuvaat sitä erilaisuutta mikä siellä maassa on.

  VastaaPoista
 22. Onnea tunnustuksesta!
  Kiva oli lukea miten vastaat noihin viiteen kohtaan:)
  Blogisi on yksi suosikeistani. Tänne on aina ilo tulla vieraisille!:)

  VastaaPoista
 23. Sara:oj tackar söta du:-)Har nog tänkt att skriva matbloggen också på engelska men kanske skulle det bli för jobbigt...

  Pikkujutut:No sulla on sitten ihan erityinen muisto Tel Avivista....;D Ja kyllä vaan Tel Aviv on aivan erityinen kaupunki ,täynnä elämää!

  Robin:yes a lovely balcony.And like you,I am not so good with flowers either...

  Laventeli:kiitos sanoistasi ja olen iloinen,että pidät blogeistani:-)

  Susanne:kiitos sinullekin,ja aina niin ystävällisistä kommenteistasi:-)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...