sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Bambi 5 v. ja Otto R.I.P.

Aika on taas vierähtänyt ja ihana Bambi hauvelini täyttää jo 5 vuotta.Bambihan on ollut luonani myös koko blogihistoriani ajan,sillä Bambi tuli taloon hieman sen jälkeen kun perustin ruokablogini.
Paljon onnea vaan Bambi! Synttäreiden kunniaksi hän saa pari ekstra makupalaa....
Joku aika sitten viereisen talon koiranomistatuttuni voi huonosti ja Bambin tyttöystävä Toffi tuli meille yhdeksi yöksi.Onneksi molemmat on sterilisoitu....
En minä ole pelottava vaikka joskus näytänkin tällaiselta!
Viime viikolla tuli myös surullisia uutisia sillä poikani (ja minun,aikaisemmin) kissa Otto jouduttiin nukuttamaan pois.Juuri 19 vuotta täyttänyt Otto oli jo sen verran raihnainen että nukuttaminen oli paras vaihtoehto kissavanhukselle. Tuntui surulliselta ja etenkin poikani oli niin surullinen sillä Otto tuli meille pojan ollessa vielä pikkupoika,ja he kasvoivat yhdessä.Mutta Otosta on monta hyvää muistoa tallessa.
Tänään illalla täällä alkaa natsismin uhrien muistopäivä.Kodin viereisen puiston kulman muistomerkin kohdalla on illalla taas muistotilaisuus ja siinä esiintyvät koululaiset olivat tuolla nyt iltapäivällä harjoittelemassa.Kahvilat ja huvittelupaikat ovat illalla kiinni ja huomenna aamulla soi sireeni,jonka aikana kaikki pysähtyy hetkeksi.

33 kommenttia:

  1. Onnea Bambille! Muistan niin hyvin, kun se tuli luoksesi!

    Otto saa nyt levätä rauhassa, hyvä niin.

    VastaaPoista
  2. Onnea Bambille! Vastahan oli ne 4-vuotissynttärit!

    Voi ihana Otto! Pitkän ja rikkaan elämän Otto sai kumminkin viettää. Siis todella pitkän.

    VastaaPoista
  3. Otto kisulla oli varmasti hyva elama!
    Ja lemmikkielaimilla on onnea kun niiden karsimyksia voidaan lyhentaa.

    Onnea Bambille ja paljon lisaa yhteisia vuosia!

    VastaaPoista
  4. Onnea ihanalle Bambille! Ja sinullekin, jolla on noin suloinen koira. <3

    Osanottoni Oton poismenosta. Kissa si elää monia hyviä vuosia. Nyt on toivottavasti kauniita muistoja.

    VastaaPoista
  5. Voi Ottoa. Siellä se on nyt kissojen taivaassa. :-(

    Mutta paaaaljon paljon onnea Bambille! Energiaa näyttää riittävän. ;-)

    VastaaPoista

  6. SusuPetal:Bambi kiittää:) Noin se aika kuluu...KIitos,Otolle tuo oli tässä vaiheessa paras vaihtoehto,vaikka surulliselta tuntuukin.Ja onhan muistot jäljellä.

    Tuula:niinpä,ja nyt jo viisivuotias!Otto oli ihana kissa ja tuli ihan pienenä pentuna meille.Tosi pitkän elämän tuo ihana kisuli saikin elää:)Niilo kissalla varmaan vähän vaikeaa kun kaveri on hävinnyt...

    Anu:Otolla olikin tosi hyvä elämä.Ja onneksi voi tehdä noin ettei tarvitse pitkittää raihnaista oloa.Bambi oli iloinen saadessaan synttärimakupalat;D

    Katja:kiitos:) Bambi on tosiaankin ihana koira;fiksu ja niin rakas:) Otto sai elään todellakin pitkän elämän.Pojallani ja miniälleni jäi vielä paljon nuorempi Niilo,joka varmana on vähän ihmeissään kun kaveri hävisi.

    Satu:siellä se nyt on,parempi niin vaikka olisin vielä halunnut nähdä Ottoa kesällä mutta ei kannattanut pitkitellä kun olo ei ollut ihan parhain mahdollinen. Ja Bambilla vasta energiaa riittääkin;D Kiitos vaan wuff wuff!

    VastaaPoista
  7. Onnea Bambille♥

    Osanottoni Oton poismenon johdosta.

    VastaaPoista
  8. Osanottoni Oton vuoksi <3 Mutta hänen oli varmasti parempi päästä lepoon.

    Ja paljon onnea Bambille! <3 Ihanuus <3

    VastaaPoista
  9. Onnittelut Bambille! Lemmikin elämän loppuminen on aina surullinen asia, sen elämähän on ollut myös osa meitä. Olen iloinen, että Israelin valtio on nyt olemassa.
    Siunaan maatanne!

    VastaaPoista
  10. Onnea söpölle Bambille! Harmi kun kissanne kuoli, se oli niin mukavanoloinen...voimia teille..

    VastaaPoista
  11. Nelli:kiitos:)

    Leena:kiitos:) Otto oli jo niin vanha ja eli hyvä elämän.Harmi vaan etten sitten ehtinyt sitä nähdä kuin Skypen kautta pari päivää ennen...

    Vera:Otolla oli sen verran pitkä elämä ja hyvä että pääsi eroon kärsimyksistä.Ja Bambi on ihana,,kiitos:)

    Marja-Leena:Lemmikkeihin aina kiintyy niin paljon että niiden poismeno jättää tyhjän tunteen.Kiitos sinulle!

    Matkatar:Kiitos hau wuff! Otto oli jo tosi vanha kissaiässä ja pääsi nyt pois kun oli kipuja liikaa.

    VastaaPoista
  12. Onnea Bambille.
    Pehmeitä unia Otolle, joka sai elää onnellisen kissaelämän.

    VastaaPoista
  13. Otolla olikin pitkä elämä, ei ihme, että sen poismeno kirpaisee. Bambille monia onnellisia vuosia.

    VastaaPoista
  14. Paljon onnea ja rapsutuksia Bambille! Ja Otolle kauniita unosia. ♥

    VastaaPoista
  15. Onnittelut nuoren neidin ikään ehtineelle Bambille <3
    Ja osanottoni Oton vuoksi, on aina raskasta luopua rakkaasta lemmikistä, mutta sydäntä lämmittää tieto että hän on elänyt pitkän elämän rakastettuna perheenjäsenenä <3

    VastaaPoista
  16. Arleena:Bambi kiittää hau hau:)Otto nyt nukkuu ikusia unia,ilman kipuja.

    Mine:tosiaankin pitkä elämä.Muistan kun pikku Otto pentuna tuli meille,siitä on jo ikuisuus.Bambi toivottavasti elää myös pitkän elämän.

    Riina:merci beaucoup:) wuff wuff hau! Otto lepää nyt rauhassa,ilman kipuja. Onneksi on kuvat ja muutama videokin tallella tuosta ihanasta kisulista:)

    Karoliina;Kiitos,tosin Bambi on nuori herra;D
    Tosiaankin se ,että Otto sai elää noin pitkän elämän rakastettuna lemmikkinä lohduttaa.Näin Oton viime viikolla vielä Skypen kautta.

    VastaaPoista
  17. Tosi pitkään Otto-kissa elikin.
    Mun kissoista Kissu eli 11 vuotta, muut on nukutettu ja Sanni jäi auton alle. Aina on surullista, kun eläin kuolee. Viimeksi surtiin isän Otto-kissaa, joka eli vain vajaat 2 vuotta.
    Onneksi sinulla on Bambi!
    Olen kerran ollut Israelissa natsien uhrien muistopäivänä ja sireenien soitto ja pysähtyminen olivat koskettava hetki.

    VastaaPoista
  18. Eeviregina:kissaksi Otto saikin elää pitkän elämän.Muistan kun kirjoitit isäsi Otto-kissasta,sillä oli surullinen loppu. Tämä meidän Otto oli täysin sisäkissa,ehkä siinäki syy tuohon pitkään elämään.Bambi on kyllä ihana lemmikki:) Tosiaankin on koskettavaa kun kaikki pysähtyy muutamaksi minuutiksi.Viikon kuluttua on sitten kaatuneitten päivä ja silloin se vielä pitempi sireeni ja pysähtyminen ja vaikea hetki,,,

    VastaaPoista
  19. Bambille raps, raps. Otolle kauniita unia♥

    VastaaPoista
  20. Onnea Bambille!:)

    Otto eli kiitettävän ikäiseksi. Lemmikistä luopuminen on aina raskasta, ja varsinkin, kun yhteiseloa on noin pitkään. Suurinta rakkautta on kuitenkin aina luopua ja päästää toinen kivuista, vaikka itsellä koville ottaakin.

    VastaaPoista
  21. Muistan Oton blogistasi. Surullista lähettää kissa matkalle jolta ei ole paluuta. Hyvät muistot jäävät onneksi elämään.

    Bambi vauhdissa :)

    VastaaPoista
  22. Otto eli pitkän kissaelämän <3
    Suru ja ikävä jää, kun rakas lemmikki kuolee. Lämmin osanottoni.

    Bambille halit, rapsutukset ja onnentoivotukset uudelle vuodelle!


    VastaaPoista
  23. Kiiris :kiitos,Bambi tykkää rapsutuksista:)

    Maistuis varmaan sullekin:kiitos:)Minä ensin hieman itsekkäänä ajattelin että odottakaa edes kesään että saan vielä nähdä Oton,mutta se olisi ollut ihan kidutusta.Ei ole helppo luopua mutta tosiaankin jos rakastaa lemmikkiään ja tietää että sillä on huono olo niin sen pitää saada päästä kivuistaan.Muistan kun teidänkin hauveli kuoli,oli varmaankin tosi vaikeaa.

    Rita: Meillä oli niin pitkä historia Oton kanssa mutta tämä kyllä oli paras ratkaisu.Bambilla riittää energiaa;D

    Nurkkalintu:kiitos sanoistasi;Otto tosiaankin eli pitkän elämän mutta nyt nukkuu siellä rauhallisena.Ja Bambi kiittää rapsutuksista:)

    VastaaPoista
  24. Mäkin muistan kun Bambi tuli taloon. Ihana pikkuinen karvakaveri! Paljon onnea synttärin kunniaksi ja extra-rapsutus korvan taakse! :)

    Ja voi miten surullista että Otto-kissa on poissa - mutta kuten sanoit, onneksi se sai viettä ihania kissanpäiviä uskomattoman pitkän elämän ajan. Aika parantaa haavat ja kultaa muistot ♥

    VastaaPoista
  25. Onnea ihanalle bambille.

    Surullista, että Otto jo joutui lähtemään, pitkän elämän hän kuitenkin sai ja te mukavia muistoja.

    VastaaPoista
  26. MaaMaa:sinä oletkin ollut "täällä" ihan alusta saakka.Tuntuu hassulta että Bambin kautta muistan kuinka kauan blogikin on ollut pystyssä;D Menenkin heti antamaan nuo rapsutuksesi;D
    Otto tosiaankin oli jo niin vanha ja raihnainen ettei sen elämää kannattanut pitkittää.Muistan miten se Suomessa vielä asuessani tuli aina ovelle odottelemaan kun kuuli minun tulevan koti-ovea kohti...Otto oli vähän koiramainen kissa;D Ja onneksi on muistot ihanasta kisulista:)

    Unelma:Kiitos,Bambi kiittää:) Ja Otto sai todellakin elää hyvän ja pitkän elämän.

    VastaaPoista
  27. MaaMaa:sinä oletkin ollut "täällä" ihan alusta saakka.Tuntuu hassulta että Bambin kautta muistan kuinka kauan blogikin on ollut pystyssä;D Menenkin heti antamaan nuo rapsutuksesi;D
    Otto tosiaankin oli jo niin vanha ja raihnainen ettei sen elämää kannattanut pitkittää.Muistan miten se Suomessa vielä asuessani tuli aina ovelle odottelemaan kun kuuli minun tulevan koti-ovea kohti...Otto oli vähän koiramainen kissa;D Ja onneksi on muistot ihanasta kisulista:)

    Unelma:Kiitos,Bambi kiittää:) Ja Otto sai todellakin elää hyvän ja pitkän elämän.

    VastaaPoista
  28. Onnea Bambille!

    Otolla oli hyvä elämä, voin kuvitella poikasi surun :( Onneksi muistot kantaa.

    VastaaPoista
  29. K:Otolla oli tosiaankin erittäin pitkä ja hyvä elämä ja vaikka jäikin ikävä niin hyvä tietää että sen ei tarvinnut enään elää vaivaista elämää. Ja kiitos,Bambi kiittää:)

    VastaaPoista
  30. K:Otolla oli tosiaankin erittäin pitkä ja hyvä elämä ja vaikka jäikin ikävä niin hyvä tietää että sen ei tarvinnut enään elää vaivaista elämää. Ja kiitos,Bambi kiittää:)

    VastaaPoista
  31. Onnea Bambille♥
    Ihan Oton näköinen kolli hyppäsi tänään puutarhakaupassa ostoskärryihini ja pysyi siellä kassalle asti, mutta sitten kassatyttö komensi Georgen kärryistä pois, mutta George ei totellut ja se piti sitten nostaa väkisin pois. Kysyin, että saako sen vaihtaa, jos se ei sattuisi sopimaan meille, mutta eivät halunneet antaa sitä mukaani.

    VastaaPoista
  32. Allu;kiitos:) Ohoh,ihan oma kolli puutarhakaupalla,pitää varmaan kaikenlaiset ylimääräiset elukat sieltä poissa;D

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...