torstai 22. elokuuta 2013

Ilmoitusasiaa silmä/aurinkolasi-arvonnasta ja pikku kisusta.

Nyt jäi surullinen olo,pieni kisu,jonka otin hoitoon,menehtyi muutama tunti sitten.Tuossa kuvassa se oli vielä elossa,mutta täysin voimaton.Minähän otin sen tänne koska eilen näin että se oli ripuloinut  ja oli aika heikossa kunnossa.Eilen se joi liikaa vettä ja oksensi pari kertaa,jolloin annoin sille sitten vähemmän vettä ,eikä se enään oksentanut.Tänä aamuna se oli edelleenkin aika heikko,ja syötin sille muutaman teelusikallisen riisivelliä ja lisää vettä. Olin jo ilmoittanut ihmisille,että kisu etsii kotia ja kävin eläinlääkäriklinikalla ostamassa matolääkettä.Kun tulin takaisin kotiin lämmitin hieman riisivelliä,johon olin sekoittanut hieman kissanpurkkiruokaa.Kisu jaksoi jo itse syödäkin osan siitä mutta huomasin ,ettei se edes pysynyt jaloillaan. Ruuan jälkeen se meni vieläkin heikommaksi ja alkoi jonkun ajan kuluttua haukkoa henkeä ,jolloin tajusin ,että kissa on menehtymässä. Kai se oli jo niin sairas,ettei sille voinut tehdä mitään.Ainakin se sai kuolla täällä hellässä hoidossa eikä kadulla.Hautasin kissan tuonne asuintaloni takana olevaan puistoon. Surullinen olo jäi kun pieni nätti kisupoika ei selvinnytkään.
katse rannalle bussin ikkunasta
Ja sitten asiaa tuosta aiemman postaukseni Firmoo-silmälasi/aurinkolasiarvonnasta,jonka joudun ikävä kyllä peruuttamaan. Kun suostuin postittamaan Firmoosta ja minulle sanottiin että 2 voittajaa saavat ilmaiset lasit,ajattelin että onpa kiva juttu. Kun sain eilen meilin ,jossa sanottiin että kun voittajat ovat tiedossa niin minun pitäisi välittää heidän sähköpostiosoitteensa Firmoolle,jotta Firmoo voi lähettää heille alennus-ja ilmaislasikoodeja,jokin päässä välähti:tässähän ei ollutkaan kyse siitä,että lasit lähetetään suoraan voittajille.Kirjoitin Firmoon yhteyshenkilölle ja sieltä tuli tietoa että kyllä,voittajat valitsevat lasinsa heidän sivuiltaan niillä  ilmaislasikoodeilla mutta maksavat itse postimaksut.Silloin suutuin,eihän tuossa ollutkaan kyse mistään give awaystä,jos kerran voittajat joutuvat itse maksamaan voittonsa postimaksun ,ihan älytöntä! Kirjoitin Firmoolle vihaisen sähköpostin ja sain sieltä postia ,jossa ovat pahoillaan siitä että peruutan tämän arvonnan,ja että ehkä tulevaisuudessa voivat myös lähettää palkinnot voittajille ilman että voittajat joutuvat siitä jotain maksamaan. Minusta Firmoon olisi pitänyt ehdottomasti lähettää arvonnan voittajille heidän valitsemansa lasit,ilman mitään kuluja,sillä mikä voitto se silloin on? Olen kauhean pahoillani kaikkien arvontapostaukseen kommentonneiden puolesta ja aika suuttunut Firmoolle. Aion myös poistaa tuon postauksen,sillä en viitsi mainostaa heidän lasejaan,vaikka kuulemma ovatkin hyvät .
Eli näin tässä nyt kävi.Tunnen itseni vähän tyhmäksi etten tajunnut sitä heti,mutta se ei tullut esille kun minulta kysyttiin,haluanko järjestää arvonnan blogissani.

23 kommenttia:

  1. Miten surullinen kissakohtalo...

    Uskomatonta tuo Firmoon toiminta.

    VastaaPoista
  2. Leena:surullista,toivoin niin että se tervehtyy ja yksi tuttava jo etsi sille kotia...
    Juu ei ollutkaan kiva juttu tuo Firmoon arvonta...

    VastaaPoista
  3. Voi pientä raukkaa♥ Parempi varmasti näin.
    älä murehdi tuota arvontajuttua....mitäs tuosta...:)

    VastaaPoista
  4. Voi miten surullista, että kissa ei selvinnyt :(

    VastaaPoista
  5. Voi pientä kaunista kisupoikaa... :´( Kiva että kuitenkin hoivasit pikkuista sen viimeiset hetket.

    VastaaPoista
  6. Kisu sai ainakin hyvän hoidon sun saattokodissa. Aika ihmeellistä peliä sen rilliliikkeen homma.

    VastaaPoista
  7. Otan osaa, Yaelian!
    Kevyet mullat pikkuiselle!

    VastaaPoista
  8. Voi kisua! Mutta tuntuu kyllä jotenkin hyvältä, että lopussa kisu sai hyvää hoivaa ja rakkautta. Kiitos Sinulle.

    Mitä arvontaan ja firmaan tulee, niin olet oikeassa. Ehdottoman noloa toimintaa yritykseltä. Onneksi hoksasit, multa olisi jäänyt tuollainen huomaamatta.

    VastaaPoista
  9. Surullista, että kissa menehtyi. Ilman kotia olevat kissat kokevat monesti kovia ja apu tulee usein liian myöhään.

    VastaaPoista
  10. Voi pienta suloista kissaparkaa ;/

    VastaaPoista
  11. Voi tuota kaunista pientä :( Surullista.

    VastaaPoista
  12. Voi pikkukisua, mutta ainakin sai kokea edes hiukan huolenpitoa

    VastaaPoista
  13. Olet hyvä ihminen, kun tarjosit kissanpojalle mahdollisimman lempeän loppuajan.

    VastaaPoista
  14. Pieni kisuliini pääsi enkeleiden iloksi.

    Älä turhaan murehdi sitä silmälasikaupan tempausta. Mainoskikkailu on nykyisin niin kovaa, että ei niitä kaikkia ikinä voi arvata. Tuntematon firma, saa myös pysyä tuntemattomana ;)

    VastaaPoista
  15. Voi pienta, onneksi menehtyi hyvassa huomassa :(

    VastaaPoista
  16. Kisu on nyt kissojen taivaassa, mutta onneksi se sai lähteä sinne sinun luotasi. Ihan hirveän surullista. :-(

    Harmittaa puolestasi myös tuo silmälasijuttu. Nyt en ainakaan ikinä osta kyseisen firman laseja. ;-D

    VastaaPoista
  17. Voi itkunen mutta saipa kisuliini ainakin lähteä hyvissä oloissa ja turvallisessa ympäristössä.

    VastaaPoista
  18. Irmastiina:tuli kyllä surullinen olo,luulin että kun se jaksoi syödä olo alkaa parantua mutta ei sitten ollutkaan niin. Harmi tuon arvonnan kanssa:(

    Amalia:tuli ihan itku,luulin sen selviävän

    Riina:kiitos,hieman lohduttaa että se sai kuolla täällä eikä kadulla (tai pihalla oikeastaan..)

    Allu:kiitos,pieni lohtu tuosta ainakin:Juu suututtaa tuo rillifirma nyt!"

    Aili:kiitos,kisun nyt parempi olla.

    Johanna:olin ihan varma että se selviää joten tuli hieman shokkina että se sitten meni tuommoiseen kuntoon. Ja vielä oli syönyt itsekin eikä ripuloinut. Mutta kai se sitten vaan oli jo niin sairas,eihän se jaksanut täällä lainkaan liikkuakaan.Todellakin,luulisi että heillä olisi varaa lähettää rillit voittajill ilman kuluja.Ärsyttävää!

    Arleena:ehkä tuolla oli jotain synnynnäistä vikaa vaikka se vielä joitakin päiviä sitten oli ihan vilkas pieni pentu.Mutta sitten tuli jotain ja vei sen kyllä nopeasti.

    PW.tosiaankin surku,olisi voinut löytää hyvän kodin jostain.

    Nelli:oli kyllä surullista että noin kävi..

    Minna:niin hieman lohduttaa kun ajattelen että ainakin täällä kotona sillä oli hyvin ne viimeiset hetket.Pikkukissojen kuolleisuusprosenttihan on aika suuri...

    Kati:kiitos:) Toivoin että olisin voinut hoitaa sen terveeksi mutta tosin kävi..

    Lepis:siellä jossain se nyt on.,Tuosta rillijutusta jäi kyllä vähän ärtynyt olo mutta ei sille mitään voi,

    Petra:se oli niin pieni,mutta sai olla hyvässä hoivassa loppuajan.

    Satu:tuli kyllä vähän yllätyksenä sillä vaikka se oli niin heikko ettei pysynyt pystyssä niin kun se söin itse ajattelin että se nyt tuosta toipuu ,mutta sitten kävikin toisin.,Hölmö rillifirma!!

    Norppa:itku tosiaankin...mutta ainakin se sai kuolla pehmeässä paikassa eikä hiekan päällä.

    VastaaPoista
  19. Voi pientä. Mutta kun itsekin totesit, sai se kuitenkin elää viimeiset hetkensä rakkauden ja huolenpidon keskellä. Kiitos sinulle siitä.

    Pieni juttu on arvonnan peruuttaminen suuremman murheen rinnalla, mutta kyllähän ne vähän kökösti toimivat. Minkäs teet. Minusta toimit oikein.

    VastaaPoista
  20. Mustakissa:kiitos sanoistasi. Minä tosiaankin luulin,että se toipuu,etenkin kun se jo jaksoi hieman syödä mutta se oli kaiketi niin kuivahtanut ja menettänyt paljon nesteitä ja kai sen elintoiminnat sitten vain romahti.Niin surullista,se oli pieni suloinen kisu jonka tunsin sen syntymästä alkaen.Tänään kävin katsomassa kisun äitiä ja siskoa ja annoin vähän kuivaruokaa. Tosiaankin toimivat köksösti siellä rillifirmassa.Mikä heille nyt on lähettää ne rillit voittajille kun vielä saivat ilmaist mainosta blogissani.Todella tyhmää!

    VastaaPoista
  21. Amen.
    Rillitilauksen vastapainoksi hyvä kokemus: tilasin ompelukoneen netin kautta. Halusin tietyn merkin, ilman miljoonaa koristeommelta, basic kone siis. Tilasin tiistai-iltana ja tänään perjantaina se tuotiin kotiovelle asti. Hinnasta. No, en tiedä mitä muualla maksaa koska en hakenut halpista vaan jotain mitä halusin ja kotiin toimitettuna. Seuraan mutsini perinnettä, Pfaff se olla pitää! :)

    VastaaPoista
  22. Tiskiharjafeministi24. elokuuta 2013 klo 11.27

    Kisun onni oli elaa viimeiset hetkensa sun hellassa hoidossa..
    Tuo rillifirma nyt teki itselleen hieman hallaa,mita pienet postimaksut siihen huonoon mainokseen minka tasta jutusta saivat :)

    VastaaPoista
  23. BLOGitse:omat nettitilaukset ovat aina tulleet hyvin perille eikä mitään valittamista ole ollut.Ei varmaan tämänkään firman kanssa jos rillejä tilaa.Nyt oli kuitenkin kyseessä kilpailu ,jossa piti tulla 2 kommentoijalle palkinnoksi rillit ja kehtasivat pyytää voittajia maksamaan lähetyskulut. Onnea uuden ompelukoneen johdosta!

    Tiskiharjafeministi: Niin kai mutta kyllä se sai mielen surulliseksi.
    Todellakin tyhmästi teki tuo rillifirma,jäi ihan paha mieli tuosta toiminnasta.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...