sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Eksoottisia vaatekauppoja ja kissavieras

Perjantaina kävin hakemassa viikonlopun ruokatarvikkeita Tel Avivin vähän huonommalta,mutta kovin mielenkiintoiselta alueelta. Etiopialaisten kauppojen ikkunoissa ihailin etiopialaista muotia.
Etiopialaisen kaupan vieressä on intialainen vaate/korukauppa.
Poikkesin sisälle ihailemaan valikoimia.Viehättävä myyjätyttö ei suostunut kuvattavaksi ja hän kertoi,että kaupan nettisivuilta tilataan ahkerasti tavaraa.Kaikkea eksoottista kivaa sieltä löytyykin (englanniksi)
Muutama päivä sitten laitoin blogiin kuvan pienestä kesystä kissanpennusta.Perjantaina kun kävin syöttämästä sitä ja muuta samalla alueella olevaa kissaa,tuli pieni kisu perässäni ja maukui.Hetken mielijohteesta otin sen syliin ja vein kotiin.
Täällä se nyt sitten on ollut 2 päivää ja jo alkanut kotiutua mutta Bambi ei ole hetkeäkään hyväksynyt tilannetta vaan haukkuu ja murisee ,joten joudun välillä sulkemaan eläimet eri huoneeseen. Kisu on aivan ihana mutta nyt täytyy tälle suloisuudelle löytää koti.Eläinsuojeluyhdistyksessä' näitä pentuja pidetään  x päivää,ja jos niille ei löydy hakijaa,joudutaan ne lopettamaan,ja toisessa yhdistyksessä,jossa näin ei tehdä,ei vastattu.Joten katsotaan nyt jonkin aikaa miten tämä menee,mutta tänne kisu ei kyllä voi jäädä kokonaan.Liikkuvaisesta kisusta on vaikeaa saada kuvaa ja kaiken lisäksi näyttää siltä,että järkkärini on nyt tiensä päässä,sillä se jumittuu usein ja tarkkuudesta ei ole enään mitään jäljellä:(

19 kommenttia:

Wanha kirjoitti...

Kauniita vaatteita, voisin ottaa nuo kaikki tuossa ekassa kuvassa :) Meillä on myös yksi ylimääräinen kissa kotona, joka etsii kotia. Pitäisi varmaan postata siitä joku päivä. Söpö tuo sinun kissi!

Melissa kirjoitti...

Ihania kauppoja, nuo vaatteet <3
Miten kaunis kisu.

Jael kirjoitti...

K:nuo etiopialaiset vaatteet ovat aika kauniita,etenkin kesällä:)Kirjoita vaan siitä teidänkin kisusta.Tämä on nyt pieni ongelma koska Bambi murisee kisulle koko ajan ja melkein puri minuakin kun tulin väliin....


Nelli:tuollaiset eksoottiset kaupat ovat kivoja:) Ja kisu on tosi nätti:)

Tuula kirjoitti...

Voi meille ottaisin pienokaisen!

Nurkkalintu kirjoitti...


Ensimmäisen kuvan vasen mekko on mun makuuni, joskaan ei passeli päälleni =)

Ihana kisu pääsi luoksesi! :)
Voi, kunpa Bambi nyt antaisi periksi tuosta asenteestaan ja ärtymyksestä. Ei taida haluta jakaa huomiotasi ja reviiriään.

Jenni kirjoitti...

Voi miten ihana kisu. Toivottavasti sille löytyy koti!

Nimetön kirjoitti...

Kauniita vaatteita käytettäväksi siellä,mutta näihin Suomen kuvioihin ne eivät vaan sovi. Usein ulkomailla ihastuu esim.pling-pling-vaatteisiin ja joskus olen ostanutkin ja sitten vaan todennut, etteivät ne sovi näihin ympyröihin.Maassa maan tavalla, vaikka rajoja toki voi rikkoa.

Jael kirjoitti...

Tuula:harmi että olet niin kaukana.Kisupieni tarvitsee nyt pian kodin,mistäköhän löytyisi....

Nurkkalintu:kesäsäälle nuo ovat passelit,muuten eivät...Kisu on nyt täällä,mutta toistaiseksi;minulla ei ole tilaa täällä kisun hiekkalaatikolle ja Bambi on tosiaankin tarkka reviiristään eikä halua sitä jakaa.Toivottavasti löytyy koti kisulle.

Jenni:toivottavasti tosiaankin!

Anonyymi:ei tuollaisia täälläkään voi käyttää kuin lämpimällä kaudella ja muutenkin vain etiopialaiset tuollaisia käyttävät vaikka ihan nättejä ovat muillekin.Ja ovathan tuollaiset hyviä myös Suomen kesäsäissä...

arleena kirjoitti...

Söpö kissa, minunkin tuli sääli koditonta kissaa. Toivottavasti koti löytyy.

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Tullaiset kuteet pitäis hankkii.

lepis kirjoitti...

Kauniita vaatteita. Tosin ei aivan meikäläisen tyyliä ;)

Kisuliini taitaa aiheuttaa hermoromahduksen Bambille kaikessa suloisuudessaan.

Nämä digiajan kamerat ovat sietämättömän kestämättömiä verrattuna entisiin filmikameroihin. Kolme vuotta taitaa olla paljon kuvaavalle maksimi kestoaika. Äh!

Mukavaa maanantaita!

Rita A kirjoitti...

Näyteikkunaostoksilla Jaelin kanssa - hauskaa :)

Pidän peukkuja että kisulille löytyy sopiva koti. On se hönttiä että Bambi ei ymmärtänyt tarjolla ollutta ystävyyttä mutta minkäs sille voi. Ehkä toisaalta hyvä koska muuten teillä voisi kohta olla parikymmentä kissaa.

Amalia kirjoitti...

Harmi että Bambi ei sitä hyväksynyt, niin nätti.

Mine kirjoitti...

Voi kisua. Kunpa se saisi rakastavan kodin.

Jael kirjoitti...

Arleena>Edelleenkin se on täällä ja kotia etsitään....

Hannele:joo hyvät kesäksi...

Rita:kiva että olit mukana.Hieman stressaavaa on tuo Bambin inho pientä kisua kohtaan eikä mikään nyt näytä auttavan.,Pian pitäisi kyllä löytyä ratkaisu..No mullahan tavallaan on monta kissaa koska syötän näitä pihakissoja...

Amalia:sanos muuta.Bambi ei tosiaankaan halua pientä kisua hyväksyä.

Mine:toivottavasti sellainen löytyy....

Allu kirjoitti...

Vai on se Bambi sellainen mustasukkainen "Einzelkind". :D

Jael kirjoitti...

Allu;on se näköjään...Bella ollut täällä jo melkein viikon mutta Bambi mököttää ja inhoaa Bellaa..

Jael kirjoitti...

Allu;on se näköjään...Bella ollut täällä jo melkein viikon mutta Bambi mököttää ja inhoaa Bellaa..

Marja-Leena kirjoitti...

Ihana kissa! Kyllä Bambikin tottuu. Helli Bambia, kun näytät sille kisua, ettei Bambin tarvitse olla mustasukkainen. Palkitse jotenkin Bambia, kun kissimirri on siinä myös. Bambi oppii, että saa palkinnon, kun kissa on paikalla.