sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kissanainen

Ilmahälytyksethän loppuivat  onneksi viikko sitten ja se helpotti,kun ei enään pitänyt miettiä että mitä jos nyt joutuu taas juoksemaan tuonne portaikkoon ja on vain alusvaatteet päällä ja pitää äkkiä laittaa vaatteet päälle,muistaa ottaa avaimet ja laittaa Bambille panta,sillä se oli hysteerinen aina kun oli ilmahälytys.
Täällä on ollut viime päivinä niin kosteaa ettei pahemmin ole jaksanut ulkona olla.Kuumaa  ei niin ole,siinä 30 asteen tai vähän sen yli paikkeilla,mutta se kosteus!! Voiteet valuvat naamasta ,vaatteet tarttuvat kiinni,päänahka hikoilee.Toivottavasti pian jo viilenee mutta ehkä vasta kuukauden kuluttua;syyskuukin on täällä yleensä vielä kostean lämmin. Niinpä ei ole muita kuvia kuin näistä syöttämistäni kissoista,jotka ovat meidän ja viereisen talon pihakissoja.Minähän perin tämän homman pari vuotta sitten kun menin lupaamaan että syötän nämä,ja ihan kivahan näitä on syöttää,mutta toivoisin että joku jakaisin tämän kanssani,sillä kissat ovat aika riippuvaisia tuosta ruuastaan ja aina pitää näillekin sitten löytää joku syöttäjä,jos olen poissa.Kissoja on 7-9 ,ja kuvissa näkyy muutama heistä. Huomenna täällä muuten alkavat koulut,joten syksy alkaa täälläkin,siinä mielessä.

9 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Toivottavasti pysyvätkin ne ilmahälytykset poissa! Ja toivottavasti säätkin suostuvat vähän viilenemään.
Hienoa, että on joku, joka kissoja ruokkii - ovatko ne kulkukissoja vai jonkun omia? Joka tapauksessa, jos ne saavat säännöllisesti ruokaa, pysyttelevät kyllä siinä lähistöllä.
Rauhaa ja kaikkea hyvää sinne!

Melissa kirjoitti...

Toivotaan, että nyt tilanne pysyisikin noin. Kamalaa touhua :/

Hannele på Hisingen kirjoitti...

ilmahälytyksiä vain kerran kuussa klo 15, juuri tänään...

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Hienoa kuulla,että ilmahyökkäykset ovat loppuneet!

anumorchy kirjoitti...

Eilen oli ihan kaamean kuuma ja kostea paiva. Koko kesan pahin mielestani.

Menee varmaan rahaakin ihan mukavasti tuohon kissanruokaan.

Amalia kirjoitti...

Kurjia tuollaiset sodat. Miten sitä ei voida elää sovussa? Tuokin sota siellä on loppumaton koston kierre.

kyllimarjaana kirjoitti...

Hyvä, kun ruokit nälkäisiä. Meillä ruokitaan lintuja ja oravia. Paljon niistä on iloa, mutta entäs sitten , kun me ei ruokita. Orava toi poikasensa, kolme kappaletta,samoin tikka kaksi poikasta.

Allu kirjoitti...

Itsekö joudut maksamaan kissojen ruuat?

Jael kirjoitti...

Lady of the Mess.toivotaan niin.Nuo ovat ei kenenkään kissoja,mutta siis ovat jääneet tänne meidän pihoille kun saavat ruokaa.Aiemmin oli puistossa syöttäjä,nuori mies,mutta kun hän löysi elämänsä naisen ja muutti hänen luokseen,niin ruokinta siellä loppui eli kissat muuttivat pihalle. pari kissaa on tosin puistossakin vielä. Minä perin tämän homman entiseltä naapurilta,enkä osannut kieltäytyä...

Nelli;niin toivotaan!

Hannele:tässä taisi olla kyse vähän erilaisista ilmahälytyksistä....

Irmastiina:onneksi!

Anu:sunnuntai oli ihan läkähdyttävän kamala,nyt on ollut vähän parempi mutt akyllä liian kosteaa edelleenkin.
Niin,meneehän tuohon rahaa...20 kilon pussi maksaa joku 140 sheqeliä,se on sitä halvimpaa laatua ja kun kissoja on monta niin ei se kauhean kauan kestä,Kyllä haluaisin että joku jakaisin kanssani sekä hoidon että kustannukset.Entinen talon asukas,eläinrakakas Maya,jonka äiti asuu täällä,joskus hieman sponsoroi tuota ruokintaa.

Amalia:no noin on,tosiaankin. Tyhmät johtajat...

Kyllimarjaana:se juuri että tulevat riippuvaiseksi.Onhhan puistossa ruokaa mutta kurjaa jos sitten lintukanta häviää....Kurret ovat kyllä ihania hoidettavia eivätkä syö ihan yhtä paljon kuin kissat;D

Allu:kyllä ,mun kontolla se on ,ihan joskus harvoin entinen talon asukas Maya hieman sponsoroi tuota kissanruokapussia...