lauantai 28. maaliskuuta 2015

Tuli kesäaika ja lämpeni

Siirryimme täällä kesäaikaan torstain ja perjantain välisenä yönä ja heti lämpeni. Viikonlopuksi tuli aavikkotuulia mutta eilen illalla  ilma seisoi niin että en jaksanut edes tehdä lenkkiä Bambin ja tutun koiranomistajan kanssa,sillä tuntui että ilmanlaatu oli niin huono. Tänään sentään on jo tuullutkin jonkun verran ,ja vaikka mittari näyttää 28 astetta niin on kuivaa eikä se tunnu niin kuumalta.
Kruunukakkarat kukkivat vielä,mutta niiden varret ovat jo alkaneet kuivua. Olen kerännyt kimppuja parin päivän välein;niillä on niin kaunis keltainen sävy.Kukkien kera toivottelen hyvää viikonloppua!

13 kommenttia:

Maireanna kirjoitti...

Täällä Suomessa mennään ensi yönä kesäaikaan ja sään puolesta ei kevätkään ole vielä näillä maillakaan.. Hrrh.. kylymee.
Aioin lähteä hakemaan kaupasta narsisseja mutt eihän tuonne ulos mene naapurin koirakaan...
Onneksi blogeissa saa ihailla että jossain on LÄMMINTÄ :-)
Mukavaa viikonloppua Jael!

Susanne kirjoitti...

Kauniit kuvat♥
Mukavaa viikonloppua!

Melissa kirjoitti...

Kaunis keltainen väriloisto. Ihanaa lauantaita.

Rita A kirjoitti...

Hurmaava keltainen ! Hyvää viikonloppua Jaelille :)

Allu kirjoitti...

No onpas teillä lämmintä. Meillä oli aamulla kyllä kanssa +16C, mutta nyt on raaka tuuli ja sade ja varmaan paljon kylmempää.

Sirokko kirjoitti...

Siellähän on jo täysi kesä! Meillä vasta kruunukakkarat alkavat kehitellä nuppuja, pienen takatalven jälkeen odotetaan kevätlämpöä ensi viikolla uudestaan.

Nimetön kirjoitti...

Eilen ei tosiaankaan ollut ulkoiluilma - ilma oli paksuna Saharaa ja terassilla lapioitavaa punaista hiekkaa! Onneksi yöllä satoi ja tänään tuuli raikasti ilmaa!
Terveisin Suometar Kreetan pikku hiljaa lämpenevästä keväästä

Jael kirjoitti...

Maireanna:tämä viikonloppu on ollut lämmin,ja kai se on niin että kylmää on uudestaan vasta vuoden lopulla ,nyyh. Mutta toivottavasti teillä pian lämpenee ,niin että pääset hyvin narsisseja ostamaan.Ja hyvää viikonloppua sinullekin!

Susanne:kiitos,samoin sinulle ihanaa viikonloppua!

Nelli.,kruunukakkaroilla on aivan ihana keltainen sävy:)Hyvää viikonloppua!

Rita:eikös olekin hurmaava keltainen:) Ja hyvää viikonloppua Rita.

Allu:yhtäkkiä tuli ihan kamalan lämmintä.,mutta onneksi kuivaa niin ei ole sentään niin paha juttu.Tuo teidän sää sopisi minulle paremmin...

Sirokko:no niin on,ja kruunukakkarat jo tiensä päässä joten teillä on vielä aika talvista sitten.Saisi tämä talvi olla täälläkin pidempi...

Suometar:oli kyllä tosi huono ilmanlaatu eilen,tuntui keuhkoissa,joten Bambin kanssa vain pieni jaloittelu puistossa.Tänään piti tulla sadetta mutta se oli kyllä lähes olemantonta tihkua mitä tuli. Terveisiä Kreetaan!

SusuPetal kirjoitti...

Kuulostaa tukalalta ilmanlaadulta, ei taida Suomen katupöly, joka nyt on täällä lennellyt, olla yhtä pahaa, vaikka sekin tukkii kaikki röörit.

Kesäaikaan siirryttiin viime yönä, mutta ei se tuonut kesää tänne!!

Paluumuuttajatar kirjoitti...

Me siirryimme kesäaikaan ja tuli räntäsateet. Villapaita on paras kaveri. Ja villasukat + töppöset. Takkatuli on myös mukava. Ja sauna.

Anne kirjoitti...

Voi kamalaa, kuulostaapa inhottavalta se pöly.Onneksi täällä ei ole ollut sellaista!
Täällä se minäkin vain olen valittanut kylmyyttä ja sadetta ja ihmiset kotona aattelee että hulluko tuo on kun on sentään Espanjassa:)
Mutta oikeasti tämä kostea kylmä tuuli on pahempi kuin kotona kylmyys...onneksi se loppui ja nyt täällä onkin sitten niin kuuma, että voinemme alkaa valittaa siitä kun on niin saakutin kuuma...:D
Mukavaa viikkoa sinulle !

Jenni kirjoitti...

Kauniita kukkia ja ihanan kuuloista säätä! Kesäaika itsessään on mun mielestä ihan turhia humputuksia, mutta onhan se sellainen kevään etenemisen merkki. :)

Nina kirjoitti...

No hyvä että se sade tuli vilvoittelemaan ... Om tuo +28 astetta aika kuuma! Ihastuttavan pirteät keltaiset kukat :)