torstai 24. syyskuuta 2015

Kuumaa edelleenkin...

Edelleenkin täällä on kuumaa ja kosteaakin. Eilinen sovituspäivä;Jom Kippur ,oli todella kuuma ja säälin kaikkia niitä jotka paastoivat eivätkä edes juoneet vettä.Päivä meni kivasti ohi;pidän tuosta päivästä sillä on niin ihanaa kun kerran vuodessa ei tarvitse kuunnella autojen eikä lentokoneiden ääniä ja tiistai-illan hiljaisuus oli ihanaa.  Kuuman sään takia en ole edes ottanut missään kuvia,paitsi tänään saman kadun naapurin Picasso-kissasta.
Picasso on 15-vuotias puolikuuro,täysvalkoinen ja sosiaalinen kissa;joka tuli Evelynille niin pienenä että sitä piti syöttää pipetillä,sillä emo oli sen hylännyt.
Tänään on Israelin kuuluisimman mallin Bar Refaelin häät ja kyllä nauratti nähdä aamulehdessä lähes kokosivuinen mainos ,jossa oli kuva Barin entisestä heilasta Leonardo di Capriosta nuorena,ja teksti,jossa luki:ethän jätä minua yksin tänä iltana....sillä mainostettiin di Caprion tähdittämien elokuvien maratonia tänä iltana;D

11 kommenttia:

 1. Hihi, kiva nimi kissalla, Picasso.
  Meillä oli tänään +20C, sopii mulle.

  VastaaPoista
 2. Ihana Picasso, aivan ihana! Hyvät kuvat! Hiljaisuus on niin hyvä kokea, pidän hiljaisuudesta.
  Kaikkea hyvää sinulle sinne. Samoin koko Israelille!

  VastaaPoista
 3. Mulla oli lapsena valkoinen kissa, Kissi. Tuli iso ikävä sitä...

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis kissa! Minä odotan jo kovasti kun saan kuukauden päästä oman koiranpennun...viime viikonloppuna kävin varaamassa.

  VastaaPoista
 5. Täälläkin saisi olla tuollainen hiljentymispäivä, kuulostaa mukavalta päivältä.
  Ihana kissa niin suloinen

  VastaaPoista
 6. Tykkäsin nuoren Leonardon roolisuorituksesta esim. elokuvassa Gilbert Grape.

  Voi miten silkinpehmeältä tuo valkoinen Picasso näyttääkään !

  VastaaPoista
 7. Kisuja... meidän puutarhassa käy naapurin kissa hyvinkin röyhkeästi vierailulla, aina pelkään, että Tina saa sen vielä joskus kiinni. Ja nythän meille tulikin uusi koiranpentu...taas.

  VastaaPoista
 8. Täällä ei tarvitse helteillä manailla, mutta saa nautiskella aina vaan lämpimistä syyspäivistä. Tänäänkin lähemmäs 20 astetta ja aurinko paistaa. Tomaatit saavat siis vielä kypsyä pihalla. Chilejä meinasin kaivaa penkistä ylös ja tuoda sisälle valmistumaan. Ovat vielä minipieniä.

  VastaaPoista
 9. Hih aikamoinen sattuma tuo Caprion juttu, ööh kirjoitetankohan muuten noin. Voi että samoja kokemuksia on aiemmesta edesmenneestä kisustani, pipetillä syötin ja tuntui että oli vauva silloin, kun öisinkin piti herätä maitoa lämmittämään ja syöttämään. Päivällä töissä pelkäsin että tukehtuu minun tohveliin kun tykkäsi nukkua tohvelini sisällä.

  Kivaa päivää Jael <3

  VastaaPoista
 10. Oi, miun kissakuume pahenee kun näen näin ihania kissakuvia. =)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...