torstai 22. lokakuuta 2015

Muotiviikko

Tel Avivissa oli tällä viikolla 3-päiväinen kansainvälinen muotiviikkotapahtuma ,ja  näytökset pidettiin vielä rakenteilla olevasssa,kuvassa näkyvässä tulevassa muotitavaratalossa.
Tuleva muotitavaratalo on osa kaupungin suurinta rakennusprojektia,jossa entinen tukkutori muuttuu asuinalueeksi.  Projekti on niin kiintoisalla alueella ,että kun tuo alue on valmis on se Tel Avivin Se paikka. Jos voittaisin lotossa muuttaisin mielelläni tuonne....Kuvat otin vastapäisellä bussipysäkillä istuen:muotiviikon tilpehöörit kuten punainen matto ,oli jo kerätty pois .Siellä oli muotiviikkopäivien aikana jo heti aamusta vipinää;näin bussin ikkunasta punaisella matolla odottavia kauniita ihmisiä  ja  heitä näkyi myös vastapäisissä kahviloissa.
Laitan tässä muutamia kuvia eri näytöksistä ,kaikki kuvat ovat tältä sivustolta.
Suomen lehdistössäkin muotiviikko oli noteerattu,esim, Helsingin Sanomien tässä jutussa

12 kommenttia:

 1. Olipa kiva päästä Tel Avivin muotiviikolle :)
  Ja juuri siihen parhaimpaan paikkaan. Musta ja harmaa siellä näyttävät kulkevan edelleen voittokulkua niin kuin kaiketi aina.
  Kiitos Jael ja hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Voi, voi, kun en oo pitkä ja hoikka :(

  VastaaPoista
 3. Tuula;kiva kun olit mukana;D
  Paljon oli värejäkin,mutta nuo harmaasävyiset asut olivat mielestäni hyvän näköiset.Kiitos samoin sinulle hyvää viikkoa!

  Amalia:edes hoikempi;D

  VastaaPoista
 4. Hauska katsella noita luomuksia.
  Ekassa muotikuvassa helmat hulmahtelevat kivasti.

  VastaaPoista
 5. Upeita luomuksia. Sai vähän ideoita :) Ja mahtavaa, että tapahtuma on myös huomattu muuallakin.

  VastaaPoista
 6. Rita:suurin osa tuollaisten näytösten vaatteista on sellaisia ettei ihan kadulla tule vastaan mutta tuossa oli pari ihan kivaakin:) Ja kauniisti hulmahtelevatkin helmat:)

  Nelli:tuolla oli paljon kauniita luomuksia ,laitoin pari tänne. Tuo tapahtuma on kansainvälinen ja joka vuosi on tullut myös ulkomailta tunnettuja suunnittelijoita mukaan,viime vuonna taisi olla Roberto Cavalli ja muitakin.Täällähän on erityisen hyvä muotiopisto;Shenkar,josta lähtenyt suunnittelijoita maailmallekin,kuten Lanvinin Alber Elbaz

  VastaaPoista
 7. Jos minä voitaisin lotossa ja asusin siellä ostaisin täältä talon:)
  Mount Carmel , הַר הַכַּרְמֶל , Har HaKarmel

  VastaaPoista
 8. Arnoya:hyvä valinta:) Siellä on etenkin talvisin niin kaunista! Minä olen niin kaupunkilainen että pakko olla kaupungissa...

  VastaaPoista
 9. Hienot on asut. Ja hauska, että saattoi taloa käyttää keskeneräisenäkin.

  VastaaPoista
 10. Hulmuavaa, ohutta, harmaata, ei yhtään hassumpaa - useampikin kävisi täkäläisiin juhlatilaisuuksiin , ei tosin meikäkokoa :)

  VastaaPoista
 11. Paluumuuttajatar:paljon oli hienoa ja sitten sellaista että mietin kuka niitä laittaa päällensä;D Tulevan muotitavaraton keskellä on iso avoin tila jota pystyi jo käyttämään.

  Hannele:paljonkin:)

  Sirokko:pidin noista harmaist5a asuista,eivät kuitenkaan mahtuisi päälleni (eikä kukkaro riittäisi;D)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...