tiistai 6. lokakuuta 2015

Teetä ja tapaamisia

Matkalla tapaamiseen tänään pysähdyin teekaupan ikkunan eteen. Tuossa kauniissa kaupassa ei saa kuvata sisällä mutta onneksi ikkkunoissakin on paljon nähtävää. Minulle ei kyllä teekuppeja enään mahdu keittiöön vaikka tuolla on monta houkuttelevaa sellaista.
Tänään oli myös sellainen tunne että  syksy olisi vihdoinkin tulossa:aamulla pilvet peittivät taivaan ja sieltä tuli muutama tippa,ei sen enempää. Mutta sekin on jo merkki syksyn saapumisesta.   Mutta niinkauan kun asteet menevät yli 25 asteen on minulla edelleenkin kuuma;D
Menin tapaamaan @gaayanen (Instagramissa) ,joka oli tuttu somemaailmasta,joka on kyllä ihmeellinen sillä muuten emme olisi tavanneet.
Kiertelimme Markon kanssa Saronassa ,kävimme ihastelemassa Sarona Markettia ja sitten vielä kävimme kauempanakin;HaTikva-torilla Saronassa ihastelimme banaanipuuta,jossa banaanit olivat vasta alkaneet kehittyä.
Ja pienelle kissanpennulle,josta kirjoitin muutama postaus sitten,löytyi koti:)  Aivan ihana pentu,toin sen puistosta kotiin eikä se lainkaan rimpuillut tai raapinut. Kotona se ei mennyt tutkiskelemaan ympäristöä  vaan oli koko ajan kyljessä kiinni,kehräämässä.
Kun kissan uusi emäntä tuli hakemaan kisua meni se heti hänen viereensä, Taisi ymmärtää että siinä on hyvä olla:)

21 kommenttia:

 1. Voi noista pöllömukeista voisin juoda vaikka mitä ;)) aivan ihanat!!!

  VastaaPoista
 2. Olipas kisulilla hyvä tuuri! Miten mukava uutinen näin illan lopuksi. Täällä oli viime yönä ensimmäinen yö, jona lämpötila tippui alle nollan. Onneksi arvasin ja kävin illalla keräämässä kaikki raa'at tomaattini sisälle kypsymään. Chilipuskat siirsin sisruukkuihin jo pari päivää aikaisemmin.

  VastaaPoista
 3. Sofia:Ikkunoissa oli kyllä houkuttelevat teekupit ja pannut,mutta ei millään enään mahdu keittiööni.Tai sitten pitäisi luopua jo olemassa olevista ja vaihtaa uusiin;D

  Paluumuuttajatar:tosiaankin hyvä tuuri ja juuri ennen talven tuloa,olin jo hieman huolestunut sen puolesta koska olin siihen kiintynyt.Ja sai todella hyvän kodin mukavan ihmisen luona ja kissaseuraakin. Teillä on jo talviset asteet.Onneksi sait kerättyä tomaatit ja chilit sisälle,toivottavasti kypsyvät siellä.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa etta kisu sai hyvan kodin.

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihania teekuppeja ja kannuja. Meinisin tuolla ihan sekaisin. Ja kissaihmisenä tietysti olen onnellinen, että mirri sai hyvän kodin. Sinä olet kyllä sellainen hyvä haltijatar! Tuo teidän syksy muuten kuulostaa ihan kesältä. Ymmärään kyllä, että kuuman kesän jälkeen haluaisit jo vähän viileämpiä kelejä.

  VastaaPoista
 6. Voi miten hienoja teekannuja! Etsiskelen sopivaa, ei ole löytynyt, enkä halua ostaa edes halvalla mitään mikä ei kutsu luokseen. Hyvä että kissa sai kodin!

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kauniita astioita tuon teekaupan ikkunoilla, Ne olisi oikea väriläiskä alkavan harmaan ajan juomamukeiksi.
  Ihanaa tuon kissan kohtalo, sai hyvän kodin.

  VastaaPoista
 8. Oi, mitä astioita! Pöllökuviointi taitaa olla aika pop, tuntuu, että noita suuria silmiä löytyy täälläkin kaupoista vähän joka kupista. Varmaan nuo silmät juuri vetoavat ihmisiin.

  Juuri eilen postasin valokuvan omista purkeistani, laitan sen linkin tuohon nimeeni.

  Mukavaa, jos kelit siellä alkavat olla jo vähän syksyisempiä.

  Ihanaa, että kissa löysi kodin!

  VastaaPoista
 9. Ihania astioiita! Itsekin tyydyn nykyisin vain ihailemaan kaikkea kaunista, kun kaapit ovat liian täynnä ennestäänkin,
  Hienoa, ettÄ kisulle löytyi koti ❤️

  VastaaPoista
 10. Voi miten ihanat mukit, etenkin noi kissamukit. Hyvä että kissalle löyty koti.

  VastaaPoista
 11. Kiva nähdä banaani kasvina. Italian oppilaani ostivat minulle kerran sellaisen tosi kauan sitten. Se kuukahti lopulta yksinään parvekkeellamme kun me olimme kesämökillä. Tietenkin olimme kastelleen sen, mutta ehkä se ei halunnut olla parvekkeella tai jotain.

  Tee on sympaattinen asia ja on aina mukava lukea kissauutisiasi.

  VastaaPoista
 12. Voi mikä ihana kisun tarina <3 On meinaan aivan ihanan suloinen otus. Ja hei nuo pannut, mä olen aivan hurahtanut pannuihin...

  VastaaPoista
 13. Ihania kissauutisia :) Moni sanoo että eläin on valinnut heidät tai eläin on ollut luonteva heti omistajansa kanssa. Se on aina mukava kuulla <3

  Aivan liian houkuttelevia kauppoja teillä siellä :D

  VastaaPoista
 14. Hei!

  Meilläkin on kotikissana maatiaskissa joka tavallista pienempi.
  Jos kissat kovin sisäsiittoisia niin pienikokoisuus voi johtua siitä.
  Meidän oma kissa vielä kolli ja on todella pienikokoinen aikuinen.

  Ihan kisu.

  -Wille-

  VastaaPoista
 15. Astioita on kiva ihailla kaupassa, kotona ei ole käyttöä eikä tilaa, tai sitten pitäisi ryhtyä kuluttajaksi :)
  Taas olet pelastanut yhden kisun, hienoa!

  VastaaPoista
 16. Voi noita pöllöjä! Aivan erityisen ihanat. Ja voi kun kiva, että kisulle löytyi koti. Kyllä ne asiat sitten aina jotenkin järjestyvät. Meillä on muuten kanssa yksi kiva lahjatavarakauppa, jossa ei saa kuvata. Mietin aina välillä, että mikä järki. Tänä someaikakautema olisi ihan ilmaista mainosta.

  VastaaPoista
 17. Ihana kauppa, mää niin rakastan tuommoisia kippokuppikauppoja, niissä vois pyöriä vaikka miten kauan, vaikka kaapit on jo ennestään ihan täynnä! Ja voi pientä kisua, ihanaa että löytyi koti. :)

  VastaaPoista
 18. Anu:ihanaa että tosiaankin löytyi koti.

  VihreätNiityt:oli ihanaa että kisulle löytyi koti.Ja nuo astiat,kovin houkuttelevia ovatkin. Täällä oli jo muutama viileämpi päivä mutta nyt taas lämpeni mutta onneksi kosteusprosentti on nyt matalempi vaikkakin on kovin lämmintä:)

  Maaria:Toivottavasti löytyy se oikea teekannu jostain. Ja kyllä oli helpotus kun kissa löysi kodin,ei tarvitse enään mennä puistoon syöttämään sitä 3 kertaa päivässä;D

  Mummeli:kauniita astioita tosiaankin.PIdän kovasti astioista mutta kotonakin on monta sellaista joita en edes käytä.Kisulla oli kyllä onnea kun löysi kodin:)

  SusuPetal<Pöllöt taitavatkin olla aika suosittuja,muutenkin niin ihania juttuja tuossa kaupassa sisälläki mutta eivät anna kuvata. Ja onneksi kisu sai kodin. Täällä on ainakin nyt kosteutta vähän vähemmän mutta nyt on taas kovin lämmintä,,,

  Lady of the Mess:niin se on täälläkin ettei mitään mahdu vaikka tekis mieli.Ja oli kyllä helpotus kun kisulle
  löytyi koti:)

  Amalia:eikös olekin,tosi ihania mukeja:) Ja kissan kohtalo onneksi hyvä;)

  Rita:viime vuonna kuvasin banaanitertun kun ne olivat vähän suurempia ja halusin tulla kuvaamaan kypsiä banaaneja puussa mutta kun tulin uudestaan olivat banaanit jo poissa!Teeastiat ihanat ja kisulla hyvät oltavat uudessa kodissa:)

  Nelli:eikös olekin ihana juttu:) Ja niin hyvän emännän saikin ja kissakavereitakin siellä uudessa kodissa:) Ja teekannut ovat kyllä hurmaavia:)

  Tanja:ehkä kisu heti aavisti että tuossa on uusi emäntä ,meni niin luontevasti hänen viereensä:) Täällä on kyllä aivan liian houkuttelevia kauppoja;D

  Wille:Kodin viereisen puiston kaikki kisut
  sterilisoitu paitsi kaksi ihan nuorta kollia joten tuo kisu tuli muualta mutta voi olla että tuo on se selitys miksi se oli edelleenkin niin pieni.

  Sirokko:minulle ei mahdu enään mukin mukia tai lautastakaan;D `Vaikka tekisi mieli...Tuli hyvä mieli kun sai kissan uuteen kotiin:)

  Hannele:tosi kivoja ,ainakin katsella;D

  Johanna:kivat mukit tosiaankin.Ja totta,en tajua miksi ei sisällä saa kuvata,siellä on aivan mielettömän ihania teejuttuja,ja en tajua mikä on syynä ,eivät halunneet sanoa.
  Oli kyllä ihanaa kun kisulle löytyi koti,kaikille kun ei löydy.,

  Miitu:minäkin olen aivan heikkona tuollaisiin ja kaikenlaisiin keittiökauppoihin...mutta ei ole tilaa kyllä enään millekään;ruokabloggarina on tullut hankittua niin monta lautastakin,jokainen erilainen;D
  Oli ihanaa että kisulle löytyi koti:)

  VastaaPoista
 19. Ihastuttavia teekannuja ja -kupposia! Meillä kanssa on hyllyt täynnä eikä enää tilaa uusille - mutta niitä onkin mukava ihastella - ikkunaostokset ovat jees :)
  Kiva tavata some-tuttuja varmasti - niin se maailma pienentyy ja suurentuu somen välityksllä.
  Mukavaa alkavaa viikkos sinulle, Jael!

  VastaaPoista
 20. Ihanaa, että pieni kisuli on saanut kodin.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...