perjantai 18. joulukuuta 2015

Muutama joululahjavinkki

Marraskuussa kävin Helsingissä ja tapasin osan ihanista 40+-bloggaajista pikkujoulujuhlien merkeissä. Saimme testattavaksi muutamia tuotteita tuossa tapahtumassa ja nyt olen niitä testannut,sekä hyväksi todennut,,joten voin suositella niitä viime hetken joululahjavinkeiksi.Seuraavaksi muutama niistä:
Eucerin-volume filler . Eucerin-tuotteethan ovat apteekeissa myytäviä herkän  ja ongelmallisen ihon tuotteita. Ihoni on osittain herkkä;kuivuuteen taipuvaa ja kasvoilla on couperosaa. Eucerinin Volume filler on ihonhoitotuote joka taistelee tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä vastaan. Omalla ikääntyvällä ihollani tuote on tuntunut tosi hyvältä;olen laittanut sitä aamuisin kosteusvoiteen ja meikin alle ja nyt kuukauden käytön jälkeen iho näyttää mielestäni kirkkaammalta..Sain myös Eucerin-suihkusaippuan,joka ei kuivata ihoa;itselleni todella hyvä tuote koska talvella ihoni kuivuu niin että se tuntuu. Eucerinin deodorantti on myös ollut hyvä herkkien kainaloiden tuote,samoin kuin jo ennestään itselleni tuttu Eucerinin huulirasva. Eucerin.tuotteilla on todella pitkä historia sillä jo  vuonna 1900 saksalainen nuori kemisti Isaac Lifschutz jätti patenttihakemuksen perusvoiteesta,jolle antoi nimen "Eucerit"vanhan kreikankielisen sanan "kaunista vahaa" innoittamana.
Body Shopin Frosted Plum-sarjaan ihastuin totaalisesti! Se tuoksu! Magnolian ,pionin ja kypsän luumun tuoksuyhdistelmä yksinkertaisesti tuoksuu ihanalta ja voisin koko ajan tuoksutella näitä tuotteita nimenomaan sen tuoksun vuoksi... Frosted Plum on kausisarja,joten sitä kannattaa ostaa niin kauan kuin sitä saa ,ja vaikka antaa joululahjaksi.  Frosted Plum vartalovoide on todella täyteläinen ja ravitseva ja siinä on se tuoksu! Kuvasta puuttuu sarjan vartalokuorinta jota käytän kerran viikossa ja kun sen jälkeen laittaa tuota vartalovoidetta ja vielä suihkuttaa päälle  Frosted Plum Shimmer Mist  hohtovartalosuihketta niin on kyllä niin ylellinen olo:) Saman sarjan huulivoiteessa on myös se tuoksu ja itse asiassa se maistuu hyvälle,vaikka tarkoitus ei kyllä ole syödä sitä,,,,

16 kommenttia:

  1. Eucerinista olen minäkin tykännyt ja aiemmin testiin saamani sarjan käytin aivan loppuun. Apteekkituotteita lähtee täältäkin joulusuosituksiin ja Body Shop aah. <3

    Mukavaa viikonloppua Jael <3

    VastaaPoista
  2. Tuo luumu vaikuttaa niin herkulliselta, että sen voisikin syödä;) Se on myös upea väri.

    Magnolian tuoksu vain on niin ihana.

    <3

    VastaaPoista
  3. Nuo Body shopin luumun tuoksuiset tuotteet olivat hitti sekä itselle, että tyttärelle.
    Kivaa perjantai-iltaa Jael.

    VastaaPoista
  4. Tuota Frosted Plumia voisikin ostaa. Rakastan Body Shopin vartalovoita. Ehkä huomenna kauppareissulla ainakin tuoksuttelen sitä. :)

    VastaaPoista
  5. Tiia:ei ihme että tuo tavaramerkki (Eucerin) on ollut jo niin kauan kun on niin hyvä iholle:) Ja tuo Frosted Plum sarja,aivan ihana!

    Leena:Sekä väri että tuoksu tuossa Body Shopin sarjassa on hurmaava:)

    Outi:Ei ihme,sillä hyvät tuotteet:)Kiitos samoin sinulle!

    Katja:Vartalovoide on ihana,etenkin nyt minulle täällä kun on kuivaa;kesällä tuskin voin käyttää vartalovoiteita kun ne valuvat pois kosteudessa.. Ihan rakastuin tähän sarjaan joten suosittelen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuumaan ilmastoon suosittelen ihanan tuoksuista talkkipuuteria. Ei valu minnekään,antaa kevyen tuoksun ja silkkisen ihon. Terv. Airamaria

      Poista
  6. Kiitos joululahjavinkeistä, jotka tulivatkin tarpeeseen, sillä mulla on jäänyt lahjanosto taas viime tinkaan. :-D

    Tuo Frosted Plum -sarja kuulostaa aivan ihanalta. Taidanpa kipaista huomenna ostamassa sitä itselleni. ;-)

    VastaaPoista
  7. en osaa käyttää juuri mitään ihossa... en tartte :)

    VastaaPoista
  8. Kuulostaapa herkulliselta tuo Body Shopin tuoksu...
    Lempeää viikonvaihdetta sinulle!

    VastaaPoista
  9. Eucerinin tuotteet on kyllä tuttuja no monen vuoden takaa, tykkään puhtaista tuoksuista ja nämä ovat myös hellävaraisia!

    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Voi että nuo Body Shopin tuoksuvat tuotteet on niin ihania! Kyllä Eucerinin tuotteet on myös hyviä ja herkälle iholle varsinkin sopivat hyvin.
    Hyvää viikonloppua Jael <3

    VastaaPoista
  11. Kyllä nämä lahjoina ovat kyllä upeita:)

    VastaaPoista
  12. Satu:Tosiaankin ihana tuo Frosted Plum sarja...se tuoksu...;D

    Hannele:no sehän on hyvä;D

    Mantelilaakson Susanne:onkin todella ihana sarja:) Hyvää viikonloppua sinullekin!

    Heli:Eucerinin tuotteet ovatkin oikeita klassikkoja,ja niin hyviä iholle:) Yleensä pidän vihreistä tuoksuista mutta nyt vaan hurahdin tähän Frosted Plum tuoksuun,,

    Anne:täällä ei harmikseni ole Body Shopia,no on kaikkea muuta. Joten oli ihanaa saada noita tuotteita mukaan ja Eucerin-tuotteet tosiaankin auttavat ihoa voimaan hyvin:)

    Mysterious M: todellakin ovat:)

    VastaaPoista
  13. Vinkkejä vielä kaivataan, mutta lähinnä teinipojalle ja yhdelle vanhemmalle vaarille. Ei ehkä ihan näistä vinkeistä voi ottaa vaaria:D.

    VastaaPoista
  14. Ihanan näköinen tuo Body Shopin sarja - pitäisikin mennä kurkkimaan. Oliskohan se MatkaMartan joululahja MatkaMartalle? :D

    VastaaPoista
  15. Paluumuuttajatar: Toivottavasti löytyy hyvät vinkit heillekin:)

    MatkaMartta: aivan ihana sarja onkin.Just sopiva lahja sekä MatkaMartalle että muillekin;D

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...