lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kevät on...

Sää on ollut ihmeellinen viime  päivinä: välillä kunnon helteitä(mutta kuivaa) ja sitten vähän viileämpää,mutta kevät se on. Laitoin jo paksun talvipeittonikin pois.  Puut alkavat kukkia ja villivihannekset nuutua. Luulin että tänä talvena tuli paljon sadetta mutta ei sitä näköjään tullutkaan tarpeeksi,sillä Genetsaretjärven vedenpinnan taso on edelleenkin hälyttävän alhainen.
Helteet ovat väsyttäneet villivihannekset.....
Kuluneella viikolla on ollut normaalia väsähtäneempi olo,sillä jouduin ottamaan vahvan antibioottikuurin. Peukalon kynnestä (joka irtosi) alkanut  tulehdus meni pahaksi ja siihen mennyt pöpö meni muuallekin. En ota antibioottikuuria ellei ole pakko,ja nyt oli pakko. 
Onneksi antibiootit ovat tehonneet:) Oikein ihanaa viikonloppua kaikille täällä käyville.

13 kommenttia:

 1. Harmi, ettei vettä tänäkään vuonna tullut tarpeeksi. Mutta oikein hyvää viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Auts, tuo kynsi. Onneksi kuitenkin sait pöpöt tapettua. Me palasimme juuri kotiin. Muualla oli hyvä, mutta kotona tietenkin ihan paras<3.

  VastaaPoista
 3. Siellä on jo kaunista vihreää ja kukkia. Kevät etenee harppauksin. Pian se on täälläkin.

  VastaaPoista
 4. Tuula:minusta satoi aika paljon,joten olin yllättynyt. Kiitos samoin sinulle:)

  Paluumuuttajatar:sama kynsi on vaivannut joka vuosi siitä lähtien kun iskin sen ratikan tankoon vuonna 2003 Helsingissä. Se kasvaa aina vähän väärin mutta nyt kun se alkoi irtautua niin pöpö meni sisälle ja aiheutti vahinkoa.Onneksi antibiotiit tulivat apuun ,sillä se levisi jalkaan. Teillä oli kiva loma,oli kiva nähdä kuvia sieltä:)

  Arleena:täällä on erityisen vihreää talvella,mutta nyt kun on ollut harvinaisen lämmintä tähän vuodenaikaan niin ovat jo aika väsähtäneet . Teillä lähestyy kevät hyvää vauhtia:)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa viikonloppua sinullekin. Noita kuvia katsoessa tuli sellainen olo, että lämpenisi täälläkin. Meillä vaan lumiukko vielä vahtii pihalla, vaikka muuten vähän vetistä on välillä ollutkin.

  VastaaPoista
 6. Hui millainen tulehdus. Ei kiva ollenkaan. Minakaan en tykkaa antibiootteja ottaa mutta kylla on ollut pari tilannetta, jolloin olen ollut hyvin kiitollinen niiden olemassaolosta. Toivottavasti voit jo paremmin!

  VastaaPoista
 7. Voi hurjaa, että se sormi ei nyt millään meinaa parantua. Toivottavasti nyt lääkkeet auttaisivat ja olosikin piristyisi.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Hyvä, että lääke on tehonnut!
  Mukavaa kevään alkua täältä lumen keskeltä toivottelen.

  VastaaPoista
 9. Pikaista paranemista!
  Ihana kevät :) Minä puolestaan olen aika innoissani syksystä uusissamaisemissa :)

  VastaaPoista
 10. Teillä on niin ihanan vihreää, vielä! Upea tuo köynnös, oliskohan joku soihtuköynnös? Olen nähnyt sitä Israelissa ja Afrikan maissa.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 11. Kahdesti näin kevään Isrelissa ja olin aivan haltioissani, kun luonto alkoi vieheriöimään ja kukkimaan. Erityisesti jäivät mieleeni anemoniat! Hyvää, että olet toipumassa. Itse vielä kipuilen pitkään leikkausten jälkeen.

  VastaaPoista
 12. Höh että jouduit ottamaan antibioottikuurin, että pöpöt niin valtasivat. Säät ovat hyvin vaihtelevia täälläkin ja helmikuussa oli yksi päivä jolloin tuntui, että nyt se tulee, kevät!

  Aurinkoista tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...