lauantai 25. elokuuta 2018

Bambin kanssa koirafestivaaleilla

Tässä on terapiakoira Domino. Domino on koulutettu tunnistamaan tiettyjä
sairauksia
Eilen perjantaina Tel Avivissa oli taas koirafestivaalit,  ja matkustimme sinne bussilla Bambin kanssa. Ihan kodin vierestä menevä bussi pysähtyy onneksi ihan lähelle festivaalialuetta,  joka oli Tel Avivin keskuspuistossa.  Viimeksi koirafestivaalit pidettiin vuonna  2016,  jolloin myös kävimme siellä Bambin kanssa.
Portilla oli tällainen tervehdys.
Bambilla oli mukavaa tuolla sillä joka paikassa oli niin mielenkiintoisia uusia hajuja.   Oli tosi kuuma ja kostea päivä mutta juomakuppeja koirille oli useassa paikassa.
Tulimme aikaisin , eikä silloin vielä ollut  niin paljon kaksi-ja nelijalkaisia...
Iso osa koirista täällä ovat sekarotuisia , kuten Bambikin .
Huh onpa kuuma! 
Nelijalkaisten lisäksi myös kaksijalkaisille oli ohjelmaa; esim. ruokatorin muodossa,  ja tässä jaettiin ilmaiseksi  mehujäitä jotka maistuivatkin kuumana päivänä.  Kaksijalkaisille oli myös live-musiikkia, mutta koska olin aikaisin liikkeellä,  näin vain viimeisimmän  X-Factor voittajan , Eden Alenen .  harjoittelemassa.  18-vuotias  Eden Alene on niin vahva laulaja, että oli ihan pakko pysähtyä kuulemaan hänen lauluaan,  mutta en saanut hänestä otettua tarpeeksi hyvää kuvaa.
Festivaalialueelle oli levitetty näitä ihania isoja tyynyjä, joissa on niin mukava levähtää. 
Yhdessä kojussa oli kiinteää ja myrkytöntä   koirashampoota,  ja nyt hieman harmittelin etten ostanut tuota, mutta saippuan tekijä kertoi että jossain vaiheessa sitä tulee myös eläintarvikekauppoihin.
Hau:)   Acana oli tapahtuman pääsponsori , ja Bambikin sai näytepussin kotiin vietäväksi.
Tässäkin sai mehujääpuikon , ja kassin jossa oli vähän kotiinvietävää.
Wellness Coren  kojulla annettiin oranssi kassi, ja tällaisen märkäruokapakkauksen.  Märkäruoka-annos maistui Bambille erinomaisen hyvin tänä aamuna,  enkä voinut olla tutkimatta netistä hintoja tuolle ruualle täällä ja Suomessa, ja taas harmittelin sitä että koirien (ja kissojen ) ruuat ja tarvikkeet ovat täällä paljon kalliimpia kuin Suomessa:(
Nåissä oli niin mukava istua ettei millään olisi halunnut nousta ylös...
Festivaaleilla oli myös alue jossa  muutama koirayhdistys esitteli kotia etsiviä koiria ja pentuja. Tässä oli  äitikoira 8 seitsenviikkoisen pentunsa kanssa.  Lapset saivat mennä leikkimään pentujen kanssa. Oi noita pentuja... 
Toinen emo syötävän suloisten pentujensa kanssa.
Toivottavasti kaikille pennuille löytyy koti.

Kansainvälinen koirapäivä on elokuun 26. päivä.

29 kommenttia:

EstherH. kirjoitti...

Hieno tapahtuma koirille. Toivon että koti löytyy noille pennuille ja vielä hyvä koti! Itse teen koiralleni ruokaa eli ei syö ihan samaa kun itse, vaan keittelen sitten sörsseleitä viikoksi kerrallaan, toki syö kuivaakin ja kissan ruoka kelpaa tosi hyvin mutta kissaneiti ei tykkää :) Mun yksi kaveri teki maksapalleroita ja ne vasta herkkua oli,kuin lihapullat.

PiipeA kirjoitti...

Mielenkiintoinen päivä. Ja minäkin niin toivon, että jokainen pentu on löytänyt itselleen hyvän ja huolehtivan kodin ja isäntäperheen. Miniäni Maurin-corgin myötä minustakin on tullut koirafani. Mauri on nytkin meillä vieraisilla ja jää myös yökylään.

Onpa todella hyvä-ääninen neitonen! Kävin linkistäsi kuuntelemassa laulajaa.
Hyvää viikonvaihdetta Sinulle!

Jael kirjoitti...

Esther Helmiä':tosi hieno, ja toivottavasti ensi vuonnakin. Voi kun kaikille pennuille löytyisi hyvä koti,ovat niin suloisia juuri nyt . Minäkin varmaan tekisin Bambille ruokaa mutta kun en syö enkä tee lihaa niin vähän hankalempaa. Bambi kyllä aina saa punaista paprikaa kun on ja muitakin juttuja. Sinun koirallasi on oikeat herkkuateriat:) Varmaankin Bambikin olisi hulluna maksapalleroihin:) Hyvää viikonloppua sinulle:)

Piipe:tosi kiva tapahtuma , harmi vaan että niin kuumaa ettei jaksettu kauan olla tuolla. TOivottavasti pennuille löytyykin koti,ainakin näytti olevan kiinnostusta tuolla.Terveisiä Maurille, kiva kun pääsee teille vierailulle:) Eden Alene on tosiaankin mahtava laulaja, ja vielä niin nuori, eli koko tulevaisuus edessä , ja kehitystä, mutta nyt jo niin hyvä että seisoin kuuntelelmassa ihastuneena koko hänen harjoittelusessionsa ajan.Kiitos samoin sinulle hyvää viikonloppua:)

SusuPetal kirjoitti...

Ihana tapahtuma!
Olisi kyllä ollut minulle tosi vaikeaa kävellä noiden kotia etsivien koirien ohi ottamatta muutamaa mukaan!

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Kivoja kuvia mukavan oloisesta tapahtumasta. Oih, koiranpennut ovat jotain ihan ylisöpöä <3

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Voi, onpa kivat festarit koirille ja omistajille!
Mukavaa viikonloppua!

Leena Lumi kirjoitti...

Koiraihmiset löytävät aina toisensa! Kai koirillekin oli mehujäätä tai jäätelöä:) Tänä suvena Suomessa on moni jäähdyttänyt koiraansa antamalla tämän syödä sellaisen pikkupurkillisen vaniljajäätelöä. Olisiko se Eskimoa peräti vielä...

Toivottavasti nuo pennut saavat arvoisensa kodin.

♥♥

Outi Krimou/Outi's life kirjoitti...

Aikamoiset festarit. Ihana vilinä nelijalkaisia ihmisen parhaita ystäviä ollut liikenteessä.
Nuo koiranpennut <3

Paluumuuttajatar kirjoitti...

KIvan näköinen tapahtuma. Kun ei ole omaa koiraa, kävisi mieluusti jossakin pentuja paijaamassa.

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Teillä on siellä tosi aktiivisa ihmisiä, kun järjestävät noin mukavia tapahtumia.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Hau, hau! Nyt muistinkin, että Israelissa koirat haukkuvat samalla "tavalla" kuin Suomessa. :D Mieheni oli töissä Italiassa reilut kymmenen vuotta sitten ja hänen hollantilaisella kollegallaan oli israelilainen tyttöystävä. Illanvieton aikana tuli keskusteltua kaikesta syvällisestä, kun siitä miten koirat eri kielillä haukkuvat. Hollannissa oli muistaakseni "barf", Italiassa jotain muuta ja Suomessa ja Israelissa "hau". ♥

Kiva festivaali. Koirat ovat kyllä ihania!

Petra kirjoitti...

Kivat festarit! Täällä eläinten ruuat kallistuvat kun inflaatio laukkaa ,taloustilanne vaikuttaa myös eläimiin 😣

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Voi mitä karvaturreja! Aivan ihania. Ja hienot juhlat oli järjestetty, kaikki juomista alkaen huomioitu.

Felixillä on yksi ainoa märkäruoka josta hän tykkää. Joskus on tullut hätä, kun ruokaa ei ole lähikaupasta löytynyt, siis juuri sitä mieleistä makua. Kaikki muu jää syömättä. Viimeksi ajalin aika kauas eläinkauppaan, että löytyi.

Bambille taas hau haut!

Hannele på Hisingen kirjoitti...

Varmasti oli kivaa.

Jael kirjoitti...

SusuPetal:0likin tosi vaikeaa kävellä pois pentujen luota, mutta onneksi minulla on Bambi🐕

Jael kirjoitti...

Maatiaiskanasen Elämää:Kiitos,oli kyllä niin suloisua kuvattavia tuolla🐕❤

Jael kirjoitti...

Mantelilaakson Susanna:Tosi kivaa kun tuollaisia tapahtumia järjestetään 🐕Oikein hyvää viikkoa sinulle

Jael kirjoitti...

Leena :Olikin paljon koiraystäviä tuolla🌹🌸💮🐕🐕Koirille ei ollut mehujäätä, mutta paljon vesiastioita ja herkkuja🐕Minäkin niin toivon että pennuille löytyy koti❤Kaunista viikkoa Leena❤🌸💮

Jael kirjoitti...

Outi:Tosi ihanat festarit oli, ja suloisia hauveleita🐕🐕Koiranpennut olivat tuolla syötävän suloisia ❤

Jael kirjoitti...

Paluumuuttajatar:Tosi kiva tapahtuma🐕🐕Noita pentuja oli kyllä ihana paijata❤

Jael kirjoitti...

Hannele Ruusukummusta:Tel Aviv on super koiraystävällinen🐕koirille siellä jopa oma digikortti, jolla kaupungin hauvelit saavat kaikenlaista kivaa🐕🐕❤

Jael kirjoitti...

Katja:Hau hau🐕aika hassua että täällä ja Suomessa koirat "haukkuvat" samalla tavalla😏Oli kyllå kivat festarit taas, ja ihania hauveleita oli siellä🐕❤

Rita A kirjoitti...

Kivan koiramaista. Tykkään tuosta hashtag HAU-kyltistä ja siitä kun sanot "nelijalkaiset" 🐕
Oi söpöläisiä pentuja ❤️

Jael kirjoitti...

Petra: Tosi kiva tapahtuma , sekä emännille ja isännille, että hauveleille. Voihan harmi että teillä nyt tuo inflaatio ja hinnat nousevat:( TÄälläkin hieman sellaisen merkit, ainakin ruuan hinnoissa nousua.

Johanna:Kolmannen kerran nyt oli nämä koirafestarit, minä olin edellisissä myös . Ja todella hyvin järjestetty, koirille oli sekä syötävää että juotavaa tuolla. Bambi sai myös pussin joitain luomusnaksejä, joissa oli mustikkaa ja mansikkaa, mutta eipäs kelvannutkaan hänelle. Oi aika ronkeli on Felix, Bambin vähän vähemmän. Kaikki vuodet tilasin eläinkaupasta ruuat kotiinkuljettuna, eikä yksikään ruoka ollut sellainen että Bambi olisi innoissaan niitä syönyt,kunnes joku aika sitten olin unohtanut tilata uuden säkin, ja menin supermarkettiin ostamaan 3 kilon paketin halvemman merkin ruokaa. Ja siitäkö Bambin tykkäsi oikein kunnolla, joten taidan sitä jatkossakin ostaa.
Wuff wuff terveisiä Felixille.

Hannele:kaikilla oli tuolla kivaa:) Mutta vähän liian kuumaa oli.

Rita:Hauskaa oli,ja hauskaa myös että täällä ja Suomessa koirat haukkuvat samalla sanalla;D Paljon oli tuolla nelijalkaisia:) Ja nuo pennut,aivan ihania:)

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Kiitos terkuista! Kerron Felixille. Rontti valvotti viime yönä ja nyt nukkuu oikein tyytyväisenä.

Meillä on nämä maut niin tarkkoja, että kana ei käy muulla kuin cheddarjuustolla. Ostin joku kerta jollain muulla lisukkeella (kansi näytti samalta) ja syömättä jäi. Olen maistattanut myös kaikenlaista muuta, mutta ei käy. Yksi kuivaruoka maittoi alkuun, mutta alkoi sitten oksentaa sen. Toisaalta Felix tykkää lohesta ihan hirveästi. Hyvä juttu, sillä sitä sitten tarjoillaan kun syödään itse ja usein jää päiväksi pariksi vielä koiralle herkuteltavaksi.

Marianne kirjoitti...

Bambi on kyllä kaunis koira. Minulla oli Topi-koira kymmenen vuotta, mutta siltä ajalta vain paperikuvia, pitäisi joskus skannata niitä koneelle.

Unknown kirjoitti...

Kumma kun mielestäni laitoin jo kerran kommentin- mihinhän se hävisi? Mikähän siinä oikeen on, että koiranruoka onkin niin kallista. Ei omaa tuotantoa, verotus? Siinä oli opiskelijalla vähän ihmettelemistä kun kaksi isoa koiraa ja varsinkin pennulle ei voinut mitä tahansa halpis-ruokaa syöttää. Meni puolet enemmän kuin Suomessa! :O

Jael kirjoitti...

Marianne:kiitos Bambin psta. Jäänkin odottelemaan kuvia Topi koirasta ,jos onnistut laittamaan niitä.

Inke:no nyt vihdoinkin... Niinpä, tosi kallista täällä.Ostin viime kuussa supermarketista Bonzoa, kun olin unohtanut tilata eläintarvikekaupsta, ja Bambi tykkäsi siitä enemmän kuin mistään aiemmasta ruuasta, joten aion jatkossakin ostaa sitä ,ja on edullisempaa.

Jael kirjoitti...

Inke: Satuin kyselemään , ja tuttu eläinkauppaomistajakin sanoi ettei Bonzossa ole mitään vika, vaan se on se nimi , eli jos sen nimi olisi vaikka Delisious doggy niin kai möisi paremmin;D