sunnuntai 10. helmikuuta 2019

Euroviisut lähestyvät


En yleensä ole mitenkään Euroviisufani,  mutta koska Euroviisut ovat tänä vuonna täällä Tel Avivissa, olen ehkä seurannut niitä enemmän   kuin normaalisti tähän asti.  Pidän etenkin ohjelmasta joka etsii  seuraavan Israelin edustajan Euroviisuihin; nimeltä "Seuraava tähti Euroviisuihin". Tänä vuonna  minulla (ja monella muullakin ) on ollut selvä suosikki  , eli videolla laulava   Kobi Marimi, jonka pitäisi ehdottomasti päästä laulamaan Euroviisuihin, mutta edessä tiistaina on karsinnan loppukilpailu,  ja 4 vahvaa  esiintyjää. Mutta kuunnelkaa  Kobin versio Leonard Cohenin  Halleluja-laulusta; mikä upea ääni Kobilla onkaan. Olen aivan myyty!
Kaiken lisäksi Kobissa on vielä jotain  mikä muistuttaa  Freddie Mercuryä.

Edit: Nyt se on päätetty, tässä on Israelin euroviisuedustaja:)

9 kommenttia:

 1. Kasvojen muoto ja rintakarvat :) muistuttavat Freddieta.
  Toivottavasti hän voittaa.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Jael <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi:Tosiaankin jotain mikä tuo mieleen Freddie Mercuryn. Rintakarvat😏Ja tuo ääni niin hyvä! Oikein hyvää viikkoa sinullekin 🌺❤

   Poista
 2. Upea, itse tykkäsin tähän mennessä Ranskan kisailijasta mutta jos tämä upeus valitaan edustamaan Euroviisuja, niin menee kyllä ohi niin, että hippulat vinkuu.

  VastaaPoista
 3. Onpas upea esitys. Tykkään tuosta laulusta tosi paljon. Harmittaa vieläkin, kun missasimme Prahassa erään konsertin, joka pidettiin Leonard Cohenin muistoksi. Meilläkin on vielä viisuvalinta kesken.

  VastaaPoista
 4. Ulrika>Tosi komea ääni, minuun ainakin kolahti heti.

  Melissa:Ranskan kilpailija aika kiva, mutta itse kappale vähän tylsä mielestäni. Pitää toivoa että Kobi voittaa mutta se ei ole varmaan pääseekö hän edustamaan.

  Eeviregina:Tosi upea:) TUo onkin niin kaunis kappale. Ja tosi harmi että missasitte sen konsertin . Täälläkin ratkeaa esiintyjä ja sitten myöhemmin viisu vasta huomenna.,

  VastaaPoista
 5. No onpas tosiaan Freddie Mercuryn näköinen häiskä.

  Mun täytyy tunnustaa, että olen suorastaan vähän algeerinen euroviisuille. Kun parhaat laulut eivät voita koskaan kumminkaan - tai ainakaan ne laulut, jotka ovat minun mielestäni parhaita. ;-D

  VastaaPoista
 6. Satu>Aika lailla muistuttaa, ja omaa vielä komean äänenkin. Mä en ole koskaan erityisesti välittänyt euroviisuista, enkä edes katsonut niitä, mutta kai koska tänä vuonna ne on täällä niin olen vähän enemmän kiinnostunut, tai oikeastaan enemmän mitä niiden ympärillä on, itse viisut ovat suurimmaksi osaksi tylsiä ja kamalia.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...