tiistai 19. helmikuuta 2019

Värikkäitä markkinoita

Tapasimme eksän kanssa tänään torin lähellä,  ja päätimme mennä katsomaan hieman viereisen kadun käsityöläismarkkinoita. Nämä käsityöläismarkkinat ovat aina  tiistaisin ja perjantaisin ,  ja käsityöläistori on todella suosittu tapahtuma, vuodesta toiseen.
Täällä saa myydä vain omia, itse tehtyjä tuotteita.   Valikoima on laaja ,  ja ihmiset jotka tuolla myyvät tuotteitaan niin lahjakkaita.
Minulla oli muuten muutaman viikon ajan sellainen ongelma täällä bloggerissa etten päässyt oikein kommentoimaan minnekkään, vaan piti tehdä kommentoinnit puhelimen avulla. En myöskään saanut kunnolla siirrettyä kuvia blogiin, vaan piti yrittää monta kertaa ennenkuin onnisti. Mutta yhtäkkiä ongelma hävisi, onneksi.
Täällä on muuten ollut ihana (minulle!) sää lauantaista lähtien:  viileää, viikon alussa satoi  ja pilvistä  enemmän kuin aurinkoa.  Ja sääaplikaation  mukaan  jatkuukin vielä hieman  "talvisena" tämä sää.  Tämä on monen kuivan  ja liian lämpimän talven jälkeen ollut paras talvi vuosiin!  Toivottavasti  ensi talvenakin tällaista.
Paljon ihmisiä aina torialueella.
Vaatteistakin huomaa että on vielä hieman viileää:)
Aiemmin täällä oli myös suomalainen Marjaana myymässä keramiikkaesineitään, mutta ei enään.
Tämä huilua soittava nainen värikkäässä nurkassaan oli torin toisen  sisäänkäynnin kohdalla, enkä huomannut katsoa tarkemmin, mutta hän oli kiinnittänyt kaikenlaisia julisteita tuonne jossa näkyi olevan hän itse. 
Vanha lasinpuhaltaja on tehnyt miniatyyriesineitä jo vuosien ajan.
Tästä mennään kävelykadulta torille päin.

7 kommenttia:

 1. Ai vitsit kun siellä on niin värikästä ja kunnon pöhinä aina. Mä niin tykkäisin.

  VastaaPoista
 2. Ooh, käsityöläismarkkinat ovat niin ihania! Ihailen ihmisten taitoja aina niin paljon, että tekisi mieli ostaa jokaiselta jotakin, mutta kun se ei ole oikein mahdollista. :-)

  Blogger-ongelmat ovat kurjia, mutta onneksi ongelmasi hävisi. Yhteen aikaanhan tuli hirveästi niitä roskaposteja, ja oikein pelotti aamulla avata blogi, kun yön aikana oli saattanut tulla niin kamalasti spam-kommentteja. Onneksi sitäkään ongelmaa ei nyt enää ole ollut. Ja sekin on kurjaa, jos kommentoi jollekin oikein pitkästi (tai vaikka lyhyemminkin), ja sitten kun painaa julkaisunäppäintä, kommentti katoaa taivaan tuuliin. :-/ Olenkin ottanut tavakseni kopioida kommentin aina ennen kuin painan julkaisu- tai esikatselu-nappulaa.

  Viileitä päiviä sinne! <3

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkäisin tuollaisista käsityöläisten markkinoista. Täällä on useampiakin käsityömarkkinoita joulun alla ja kesällä tavallisilla markkinoilla on myös käsitöitä tekeviä myyjiä.

  Mukavaa lukea, että teillä on ollut suotuisat talvisäät.

  VastaaPoista
 4. Tykkään niin näistä katunäkymistä ja elämänmakuisista kuvistasi. Ihan kuin itsekin pääsisin oikeasti menoon mukaan. Tuo huilua soitteleva daami muuten maastoutuu hyvin koristeittensa joukkoon. En aluksi huomannut häntä lainkaan ;-)
  Ymmärrän hyvin, että viileähkö talvi tuntuu siellä mukavalta. Iän myötä en minäkään enää tykkää mahdottomista helteistä ja varsinkin öisin on miellyttävämpää nukkua, kun ei tarvitse hermoilla kuumuuden kanssa.

  Mukavan vilakoita talvipäiviä Sinulle Jael.

  VastaaPoista
 5. Ihanat markkinat, tuolla saisi kulutettua aikaa ja paljon!

  Bloggerissa on ollut viime aikoina häikkää, pyytää taas kuvavahvistusta siitä, ettei ole spämmääjä, vaikka bloggaja ei olisi selaista laittanutkaan. No,jos vanhat merkit pitävät paikkansa, ongelma katoaa itsestään. Olen kuullut, että muillakin on ollut vaikeuksia kommentoida bloggeri-tilillään.

  VastaaPoista
 6. Onpa ihanan värikästä torilla. Todella kauniita lasiesineitä <3
  Bloggeri on jo pitkään päästänyt kaikki roskakommentit kommenttilistalle, todella ärsyttävää!
  Ihanaa keskiviikkoa sinulle Jael <3

  VastaaPoista
 7. Olen käynyt joskus tuolla torilla siskoni kanssa ja myös huilunainen on bongattu. Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...