sunnuntai 8. joulukuuta 2019

HESYn uudet tilat Helsingissä

Yksi mukavimmista marraskuun tapahtumista Helsingissä oli  vierailu  HESYn (Helsingin Eläinsuojeluyhdistys)  uusissa tiloissa  Pitäjänmäellä.  Te jotka luette blogiani tiedätte miten eläinrakas olen,  ja miten täällä Israelissa huolehdin näistä oman lähialueeni kissoista., joten odotin innolla vierailua HESY-keskukseen.   Eläinsuojeluyhdistys  oli muuttanut uusiin tiloihin vasta  viikkoa aikaisemmin,  ja  he olivat kutsuneet uuden paikan avajaisiin bloggaajia ja median edustajia.
Vierailupäivänä  tuolla oli vain kissoja ja kaneja (joita en nähnyt)   ,  sillä koirien tilat eivät vielä olleet valmiit.  Uusi toimipaikka sijaitsee Pitäjänmäen teollisuusalueella, ja on aika tilava.  
Olin todella yllättynyt siiätä miten hienot tilat kissoilla on tuolla ( ja  koirilla jatkossa).  Jokaisessa "huoneessa" oli mattoja, tuoleja, kiipeilytelineitä ja muuta.
Kissat ovat tuolla kuin 5 tähden kissahotellissa!  Olispa täälläkin noin hyvät olot löytökissoilla.  
Mutta täytyy kuitenkin muistaa että kaikki nämä kissat tuolla , hyvistä oloista huolimatta, etsivät kotia ja rakastavaa perhettä.  Tässä linkin takana näkyvät tällä hetkellä tuolla olevat kissat.  Kaikki tämä ihanuus tuolla on mahdollista kiitos lahjoitusten ja vapaaehtoistyön.  Esim. HESYn perinteinen  joulutonkkakeräys on 9-22.l2 välisenä aikana Lasipalatsilla.
HESYllä on tuolla myös kauppa, josta voi ostaa edullisesti tuotteita lemmikille:  hyväkuntoisia tuotteita jotka on saatu mm. lahjoituksina.  Löysin Bambille  uuden  kuonokopan 2 eurolla!  Täällähän koirilla pitää  olla kuonokoppa  bussissa matkustaessa, ja olen tähän mennessä hävittänyt 5 kuonokoppaa,  joten mahtavaa että tuolta löytyi sellainen.
Ihanat kisut, mjau🐱  ,  Eläintilat ovat avoinna  tiistaina ja torstaina klo 16-19 ja sunnuntaisin  klo 14-18.

7 kommenttia:

 1. Eläimet ovat ihania! Kunpa ei yhdenkään niistä tarvitsisi kärsiä hoidon puutteesta eikä ihmisten toimista. Hienoa, että sinä voit auttaa kissoja siellä kotiympäristössäsi.

  VastaaPoista
 2. Tuolla kissoilla (ja muillakin eläimillä) on kyllä loisto-oltavat. Sydäntä lämmittää. <3

  VastaaPoista
 3. Onpea hienot tilat!

  Vaan surkean paljon on noita kodittomia kissoja :(

  VastaaPoista
 4. On kyllä upeat tilat, mutta harmittaa toki, että niin moni eläin on ilman kotia. Meillä olisi varmasti kissa, jos en olisi niin allerginen, mies tykkää kissoista.
  Ihanaa viikkoa sinulle Jael <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että on ihmisiä, jotka huolehtivat hylätyistä eläimistä. <3 Tein joskus eläinsuojelutyötä, mutta kävi liian raskaaksi lasten syntymän jälkeen.

  VastaaPoista
 6. Tukholman , Åkeshovin koirakodissa on myös koti kissoille . Tyttären kanssa ollaan oltu sielä jäseniä, ensiksi käytiin kurssi ja sitte sai mennä ulos koirien kanssa . Hyvä ratkaisu kun tyttö koirahullu ja ei voitu/voida ottaa koiraa kun joutuis oleen liikaa yksin kotona. Hienoa että hylätyistä/pahoinpitelyistä eläimistä huolehditaan 💚

  VastaaPoista
 7. Eeva>Eläimet ovat tosiaankin ihania:) Näissä etelän maissa on aina katukissoja,mutta onneksi täälläpäin paljon sellaisia,jotka niistä huolehtivat.
  Noilla kissoilla on kyllä hyvät oltavat,mutta olisi hyvä jos myös oikea koti löytyisi niille:) Mukavaa tiistai-iltaa Eeva:)

  Satu:Todellakin loisto-olosuhteet,oli ihana nähdä että niistä pidetään niin hyvää huolta tuolla:)

  OUti:Tosi hienot tilat,mutta tosiaankin olisi kiva jos myös koti löytyisi.Voihan harmi että sinulla on kissa-allergia. OIkein hyvää tiistai-iltaa sinulle Outi:)

  Marianne:Tosi ihanaa tuolla nähdä miten vapaaehtoiset huolehtivat eläimistä:) Voin kuvitella että pienten lasten kanssa ei ehdi tehdä eläinsuojelytyötä.

  Ulrika:Kiva kuulla:) Minäkin olen täällä ulkoiluttanut eläinsuojeluyhdistyksen koiria vaikka minullakin on koira,mutta aina käy sääliksi sellaisia siellä joilla ei ole kotia. TUolla tosiaankin pidetään hyvää huolta eläimistä:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...