tiistai 10. joulukuuta 2019

Jouluisia merkkejä

Kun tulin kotiin,  päivän myöhässä,  Bambi hyppi ilosta kun avasin oven.  Säikähdys Suomessa  kun luulin että Bambi  joutuisi olemaan kokonaisen päivän yksin  ei onneksi toteutunutkaan,  ja ihana naapuripariskunta oli pitänyt hyvää huolta  Bambista poissaollessani.  Tässä kuvassa kävimme  viereisessä  kaktuspuistossa pitkästä aikaa.
Näin pitkästä aikaa  Eliseten.   Elisete oli upea , kuten aina, mutta hieman ihmetytti  hänen koiransa Mishkan töppöset kuivana ja aurinkoisena päivänä.  No väri soveltui Eliseten asuun hyvin;D
Tänä vuonna  Hanukka-juhla osuu taas joulun kanssa samaan aikaan,  ja juhlaan kuuluvia munkkeja näkyy joka puolella. Kuvassa näkyvät Roladin-leipomon munkit ovat aina upeimmat.
Eräänä aamuna,  Bambin aamulenkillä,  näin nuoren kissan puussa.  Kun menin siitä ohitse,  kissa maukui säälittävästi.   Otin tämän kuvan ja lähetin sen kaupungin aplikaation avulla  kaupungin palveluosastolle,  mutta sieltä ilmoitettiin etteivät he pysty auttamaan kissaa tässä tapauksessa, mutta välittävät eteenpäin pyyntöni että alueen monet nuoret kissat sterilisoitaisiin. Kun tulin myöhemmin  takaisin puistoon, kissaa ei enään näkynyt puussa,  joten se oli ehkä itse onnistunut poistumaan sieltä.
Tällä viikolla tuli sitten vihdoinkin kunnon sateita.  Sunnuntaina iltapäivällä ja eilen iltapäivällä, mutta tänään tiistaina  tuli vain joitakin tippoja.  On kuitenkin lämpimämpää kuin yleensä   joulukuussa,  ja nukun edelleenkin ohuella peitollani,  kun yleensä tähän aikaan olen jo ottanut untuvapeittoni esille. Mutta  on hassua nähdä ihmisiä  toppatakeissa kun päivälämpötila on 20 asteen tienoilla:  täällä monet luulevat että on talvi heti kun on vähän pilvistä ja sataa;D
Keskustan kauppakeskukseen oli pystytetty joulutori. Oikeastaan Joulu&Novy God(venäläinen uusi vuosi)-tori. Jouluhan ei täällä ole virallinen  pyhä, mutta jouluiset koristeet kuuluvat venäläiseen uuteen vuoteen.
Musisoiva joulupukki oli tuttu jo viime vuodelta;D (hankittu varmaan  AliBaban verkkokaupasta, )
Poro oli ihan kiva;D
Herkkukaupassa oli paljon joulunameja,

12 kommenttia:

 1. Uuu, mitä vihreitä munkkeja! Mieleen tuli ihan pakasteherneet ja spagetti tuossa päällä olevasta keosta. Taitaa olla hauska operaatio tuollaisen munkin popsiminen :)
  Sade tuntuu takuulla mukavalta pitkän tauon jälkeen ja se puhdistaa ja sitoo pölyjäkin varmaan.

  Voi Bambin ilon päivää, kun sai emäntänsä takaisin!

  VastaaPoista
 2. Hih, bambit joulukuvassa ja Bambi kaktuspuistossa :)

  VastaaPoista
 3. Jouluiselta näyttää kauppakeskuksenne joulutori. Kuvat voisi olla vaikka täältä Suomesta jostain:)
  Kivalle näyttää myös kaktuspuistossa. Ihana kuva Bambista kaktuspuistossa♥

  VastaaPoista
 4. Etelä-Amerikassa on ihan sama juttu, että 20 asteen lämpötila on jo niin jäätävä, että kevyttoppikset kaivetaan esiin. Kaikkein huvittavinta on, että itsekin olen kaipaillut toppatakkia, vaikka Suomessa tuommoiset lämpötilat ovat kesälämpötiloja. :-D

  AliBaban verkkokauppa nauratti. :-D

  VastaaPoista
 5. Bambi oli varmaan riemuissaan, kun tulit kotiin!

  Jouluisen näköistä siellä. Varmaan myös täälläkin, mutta koska enimmäkseen yritän välttä kauppakeskuksia ennen joulua, niin ei juurikaan tule nähtyä joulukoristeita.

  Nuo munkit ovat kyllä syötävän hyvän näköisiä!

  VastaaPoista
 6. Ihana Bambi. Voi mikä herkkukauppa, tuolla voisi mennä ostokset överiksi.
  Kivaa iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Sinun reissulla oli kyllä jännät paikat. Onneksi on hyvät naapurit <3

  VastaaPoista
 8. Vettä! Mekin saatiin tänään sadetta vähän, huomenna ja seuraavanakin taitaa jatkua vielä enemmän. Luonto herää kunnolla. Nuo munkit?!

  VastaaPoista
 9. Oijoi, miten ihanaa, että Bambi oli ok♥♥

  Meillä on satanut tänään lunta, mutta se on aika märkää. Tosin puut näyttävät vielä kauniilta. Kiva, että saitte vettä.

  ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena ❤Bambi voi nyt hyvin, nutta takahampaat eivät enään noin hyvässä kunnossa joten annan Bambille nyt joka päivä myös pehmeää ruokaa.
   Lunta 💙Täällä oli viime viikolla tosiaankin sadetta, mutta koko tämä viikko pilvetön taivas ja aurinkoa 🌞Saa nähdä koska tulee taas sadetta

   Poista
 10. Juttujasi on aina kiva lukea, ja ettenkin kuvasi ympäristössä katson hyvinkin tarkkaan, mielenkiintoisia. Ja hyviä kuvia muutenkin <3

  VastaaPoista
 11. Irma:Kiitos, kiva kuulla:) Ja have a great holiday time:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...