torstai 19. elokuuta 2021

Puistoviihdettä

Viime viikolla luin asuinkaupunkini Fb-sivuilla tulevasta tapahtumasta,   jonka piti olla  kodin lähettyvillä olevassa  La Parkissa. Tiedotteessa luki että  kyse on katuesiintyjistä ,  mutta valaistuista sellaisista,  jotka näyttävät tosi hyviltä etenkin pimeässä.  Tuo alue on kaupungin pääpuistossa,  ja  kotoa kestää suunnilleen 10 minuuttia kävellä sinne.  Halusin kuitenkin mennä tapahtumaan  ennen pimeän tuloa, ja olin tuolla juuri ennenkuin  päivänvalo muuttui yön pimeäksi.
Tiedotteessa oli mainittu että maskit pitäisi olla päällä,  ja turvaväleistä pitää huoli. No ihan kaikki eivät olleet sitä muistaneet.  Kaupunki oli myös avannut tapahtuman  ajaksi rokoteteltan,  jonne kaikki jotka tarvitsivat rokotteen saivat sellaisen ilman ajanvarausta.
Erilaisia esiintyjiä löytyi eri puolilta La Parkia.

Tässä sama videolla
Noilla värilläillä hahmoilla oli takuulla kuumat olot ......
Noita-akka oli suosikkini,
Videolla noita-akka  on parempi kuin kuvassa.
La Parkin kanaalissa oli polkuveneilijöitä.
Ei onneksi ollut vielä hirveän täyttä kun kävin tuolla.
Lasten juna:)
Voin kuvitella että pimeän tultua  tämä esitys oli paljon parempi.
Sama videolla, musiikin kera.

Erikoinen naama.
Yleisökin sai osallistua tämän duon esitykseen. Takana näkyy hieman valtavaa telttaa , jossa on Van Goghin digitaalinäyttely.
Tulella esiintyvät.  Tuo oli aika huima esitys, mutta sain taltioitua  videolle vain pienen pätkän. Tulesta puheenollen, Jerusalemia vuorien alueella oli  tällä viikolla kamala tulipalo, ehkä suurin ikinä täällä, ja kesti 52 tuntia saada  tuli sammumaan,  sillä kuumalla säällä se levisi. Ihmisvahingoilta  onneksi vältyttiin, mutta luonnolle ja sen eläimille  tuli mittaamatonta vahinkoa.  Paljon aineellista vahinkoa myös kun talot paloivat maan tasalle,  ja kuulin että kotieläimiä, kuten koiria, oli paennut tulta,  ja joutuneet tulen uhriksi. Selvisi myös että tämä oli tuhopoltto, mikä niin suututtaa.
Ihana Silo-ravintola,   josta näkymät  alueelle ja kanaaliin.
Ennen poislähtöä huomasin että portaiden yläpäässä ollut alue,  jossa viimeksi tuolla käydessä oli pieni huvipuiston tapainen pikkulapsille,  oli poissa,  ja tilalle oli tullut alue jossa  pikaruokapaikkoja.

P.S.  Huomasin että postaukseeni  laittamat, kuvaamani ja YouTubeen laittamani videot näkyvät hyvin täällä  PC: n ruudulla, mutta eivät näy kännykkäni näytössä.Miten teillä?

9 kommenttia:

  1. On varmaan ollut huikeita esityksiä pimeän tullen!

    VastaaPoista
  2. Siellä on kyllä aina niin kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
  3. Kiva, että ulkona järjestetään juttuja. Teillä on siellä sateen uhkakin aika pieni, joten järjestäjillä on ainakin sen suhteen helpompaa. Voin kuvitella, että pimeässä valot ovat olleet upeita, mutta valokuvissa näkyy enemmän näin. Kiitos taas, kun jaoit näkymiä sieltä :)

    VastaaPoista
  4. Metsäpalot ovat ikäviä, ja vielä ikävämpiä ovat tahalliset tuhopoltot. Jewis National Fund on Isrelin vanhin luonnonsuojelujrjestö ja istuttaa puita jo 120 vuotta. Otin tavakseni lahjoittaa sille rahaa puitten istuttamista varten lähisukulaisteni merkkipäivinä . Nyt on vuorossa nuorelle konfirmaatiopuu. Hän saa muistoksi lahjakirjan. Meillä on vasta 5 "nimikkopuuta" Rheinland-Pfalzin nimikkometsässä, mutta lisää on tulossa. Minulla ei valitettavasti ole maata Suomessa eikä tonttia täällä Saksasssa, mihin voisin istuttaa puita hiilinieluiksi.

    VastaaPoista
  5. Olipas kivan oloinen tapahtuma! Ja kiitos videoistakin! Minullakin videot näkyvät hyvin läppäriltä, mutta eivät kännykästä. Mistähän mahtaa johtua? Harmillista. :-(

    VastaaPoista
  6. Yhdessä kuvassa näkyy Barcelonan jalkapallo logo ja pikku poika Messin t-paita päällä. Oliko vain mainos?
    Tuhopoltto, todella hirveetä!

    VastaaPoista
  7. Kaikki videot näkyivät hyvin. Miten teillä on aina jotkut karnevaalit siellä? Valtavasti tapahtumia. Johtuuko se siitä, että on melkein aina kesä?
    Hirveitä nuo tulipalot mitä nyt on ollut monessa maassa. Tuhopolttona tuo kuulostaa todella pahalta.
    Rokoteteltta tapahtumien yhteydessä kuulostaa tosi hyvältä idealta. Aina joku satunnainen rokottamaton keksii käydä piikillä.

    VastaaPoista
  8. Meilläkin oli pieni pilkahdus "oikeasta elämästä", kun coronan luvut taas hyppäsivät uskomattomiin numeroihin. Joten oli kiva käydä kanssasi katuesityksissä, kiitos. Saimme Isännåän kanssa kolmannen rokotuksen, sama kuin kakkosen täysannos. Tavallaan busteri. Hyvä niin. Xoxo sinulle.

    VastaaPoista
  9. Jänniä upeita esityksiä. Rakastan rumpuja, olisin tykännyt kuunnella niitä 🥁🪘🛢

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...