torstai 7. heinäkuuta 2011

Unelman kanssa Vuosaaressa ja kissavahtina

Tänään tapasin Vuosaaressa  Unelman! Kun hän joku aika sitten ehdotti,että tapaisimme jossain vaiheessa vierailuni aikana,ilahduin,ja tänään sitten tapasimme vihdoinkin.Ihanan sydämellinen Unelma ja minä treffasimme Vuosaaren Columbus-kauppakeskuksessa ja sieltä kävelimme Aurinkolahtea päin.
Istahdimme lähellä Aurinkolahden rantaa ja Uutelan ulkoilualuetta olevaan kahvila Kampelaan,jossa nautimme gluteenittomat kakkupalat ja maustettua vettä.Kiitos Unelma! Aika viehättävä paikka muuten tuo kahvila,jos tuolla päin kulkee. Olen mennyt siitä ohi useita kertoja,mutta tänään oli ensimmäinen kerta,kun siellä olin.
Kävelimme Aurinkolahden kanaalin varrella ja sieltä takaisin Columbukseen,jossa hyvästelimme.Meillä oli aivan ihana tapaaminen!
Tämän viikon ja osan ensi viikkoa olen kissavahtina,kun poikani ja avovaimonsa  menivät lomalle.  Niilolla on hassu tapa:aina kylpyhuoneeseen mennessä se tulee vaatimaan että kraanaa hieman avataan ja siitä se sitten juo.Nuo kuvassa näkyvät pisteet ovat vesipisaroita.
Vanha Otto-kissani(17v.) on alkanut hieman matkia Niiloa,ja tulee sekin yleensä kylpyhuoneeseen,jossa se alkaa litkiä lattiella olevaa vettä.Hassuja kissoja!

23 kommenttia:

  1. Soot sitte täs ihan mun vieres:))

    VastaaPoista
  2. No kappas,jos vielä törmättäis,.Oletko käynyt tuossa kahvilassa?

    VastaaPoista
  3. Ihanat Niilo ja Otto...
    Terkkuja lähettää meidän Niilo hauva...☺

    VastaaPoista
  4. Oli ihanaa viettää aurinkoinen juttutuokio yhdessä. Harmi, että se lounaspaikka oli vielä suljettuna.

    VastaaPoista
  5. No sullahan riittää treffejä, hieno juttu. Olen mennyt laivaristeilyllä tuon Aurinkolahden ohi, kivaa seutua.

    VastaaPoista
  6. Alkoi niin hymyilyttää nuo kissojen metkut. :-) Jos ei vanha koira opi uusia temppuja, niin vanha kissa näköjään oppii!

    Onpa sinulla paljon blogitapaamisia! Taidat olla aika suosittu (mitä en kyllä ihmettele). ;-)

    VastaaPoista
  7. Irmastiina:Rapsutuksia takaisin suloiselle Niilo-hauvalle!

    Unelma;Meillä oli tosi ihana tapaaminen,kiitos vielä että pyysit tavata.Ja toivottavasti tapaamme toistekin:) lounaspaikka oli harmillisesti suljettu mutta tuokin oli kiva paikka.On kuulemma tunnettu lohikeitostaan!

    Allu:Joo,treffejä on riittänyt kivasti;) Aurinkolahti on tosiaankin aika upean näköinen alue ja välillä tuntuu että olisi siellä ulkomailla (poikani tosin ei siellä asu mutta ei kovin kaukanakaan,joten tulee tuolla käveltyä)

    Hippu;aika hassua tosiaankin että Otto vanhoilla päivillään alkoi matkia nuorempaa kissaa;D Kiva on ollut tavata blogituttuja,sinuakin olisi mukava joskus tavata.

    VastaaPoista
  8. Mukava tapaaminen.
    Kissat on niin sööttejä ja omat tottumukset varmaan molemmilla.

    VastaaPoista
  9. Sinähän riennät tapaamisesta toiseen, mainio juttu!
    Aurinkolahti/Uutela on mainiota seutua kävellä. Oliko Tonbell-jäätelöauto siellä rannassa?

    VastaaPoista
  10. Voi, kaksi suosikki blogistiani tapasi! Olisin mielelläni ollut joukon jatkona.

    VastaaPoista
  11. Sulla on ihania postauksia ja ihania blogikavereita joiden joukko kasvaa :) Tulen lukemaan tarkemmin kun ehdin, mutta tässä on vähän kiire kun tänään tapaan blogikaverini YAELIANIN !!! Hah hah...

    VastaaPoista
  12. Minä olen tavannut yhden blogiystävän..
    haluaisin tavata enemmän...

    ihanat nuo kisulit..
    Miten reagoit, oman entisen kisulisi näkemisestä..
    Ihanaa viikonloppua sulle ♥

    VastaaPoista
  13. Ihanat kisut ja heidän hassut tavat <3

    Kivaa että olet tapaillut blogikavereita ja päässyt tutustumaan uusiin mukaviin kahviloihin :)

    Haliterkut!

    VastaaPoista
  14. Tämä on kyllä mielenkiintoinen tämä blogimaailma, kun tätä kautta voi tutustua ihmisiin - oikeastaan tämä on kaiketi sitä ennenvanhaista kirjeenvaihtoystävyyttä - nyt vain päivitetty tähän aikaan ja ajan tekniikkaan. Minä olen tavannut joitakin blogikavereita noissa askartelutapahtumissa ja kyllä se antaa ihan erilaisen tuntuman, kun on tavannut ihmisen henkilökohtaisesti. Tätä kautta on myös mahdollista tutustua varmasti ihana erilaisiinkin ihmisiin kuin mitä tutustuu taas täällä arjen keskellä.:D

    VastaaPoista
  15. Voi hitsi, voin kuvitella että oli jälleen mukava tapaaminen! Todella idylliseltä näyttää tuo kahvila terasseineen!

    Suloisia kissoja. Aika kunniakkaaseen ikään on Otto-kissa ehtinyt <3

    VastaaPoista
  16. Oi, ihanan Unelman kanssa kahvilla! Nyt me olemme tavanneet kumpikin Unelman...

    Meri asuu näillä nurkilla, joten lähetän tämänkin linkin hänelle.

    Herkulliselta näyttää. Mukavaa loman jatkoa!

    VastaaPoista
  17. Arleena:Tapaaminen oli mukava ja kisut ovat mainioita,niitä tulee ihan ikävä kun lähden.

    SusuPetal;Aika lailla olen rientänyt tapaamisesta toiseen;D Jätskiautoa emme siellä nähneet,ja myöhemmin menin siellä pyörällä,mutten nähnyt,Käveletkö sinäkin siellä välillä,jos törmättäis vaikka?

    Johanna;Sinutkin haluaisin vielä tavata! Ehkä olemme joskus samoihin aikoihin täällä Suomessa....

    Rita;hih,oli mainio tapaaminen tänään blogiystäväni Ritan kanssa;D

    Hanne:olen tavannut aika monta,sekä täällä että siellä. Kisut ovat ihania,ja Otto selvästi muistaa minut ja tulee vierelle koko ajan,Aamulla herätessä nukkui vierelläni.Niilokin on lähentynyt nyt kun minä sitä ruokin.

    MaaMaa:Kisuilla on kyllä hassut tavat,näillä ainakin.On ollut kiva tavata blogiystäviä,joitakin tapasin uudestaan ja joitakin ensimmäistä kertaa.Halit sinullekin!

    Marke:Minusta tämä blogimaailma on todella ihmeellinen;olen sitä kautta tavannut useita aivan ihania ihmisiä.ja jotenkuten heidät ensin tuntee virtuaalisesti ja on sitten todella mukavaa nähdä myös ihan oikeasti.

    Elegia:oli todellakin mukava tapaaminen;Unelma on ihana.Ja tuo kahvila todella kiva! Kisutkin on aika kivoja seuralaisia;)Otto on ihan hyvässä kunnossa ja hyppää kaapppien päälle,ei taida ikä vielä painaa..

    Leena:Ja aivan ihana ihminen oli Unelma, mutta sinäkin sen tiedät;) Lähetä ihmeessä linkki Merille,tuo kahvila on todella ihana! Kiitos,ja sinullekin mukavaa kesän jatkoa:)

    VastaaPoista
  18. Tulee hyvä mieli itsellekin kun lukee toisten onnistuneista blogitapaamisista. Tämä on oma maailmansa ja aivan mieletöntä kuinka paljon se voi antaakaan.. :) Iloisia ja aurinkoisia päiviä!

    VastaaPoista
  19. Norppa:Tämä blogimaaílma on kyllä ihana,kun tapaa sitä kautta mukavia ihmisiä,joita jo "tuntee" ennen tapaamista,mikä madaltaa kynnystä tapaamiseen.Blogimaailma on minulle antanut paljon iloa! Kiitos,sinullekin aurinkoisia ja lämpimiä päiviä!

    VastaaPoista
  20. En oo, mutta kohta alkaa loma ja tarttee käydä kurkkaamassa:)

    VastaaPoista
  21. I'm very intrigued by that dessert... It looks like a slice of a big chocolate-y candy bar! And really, I can't imagine how it could be anything other than amazing... ;)

    VastaaPoista
  22. Oletkin ehtinyt paljon tällä Suomen matkallasi! En ole pitkään aikaan kurkannut blogiasikaan, kun luulin, että olet lomallasi blogitauolla, vaan täällähän on vaikka miten paljon tekstiä ja kuvia...

    Meidän Puh-koira halusi myös juoda suoraan hanavettä ihan missä vain. Mikku-kissa ei halua olla lähelläkään mitään avoimia vesihanoja.

    VastaaPoista
  23. Tuttuja paikkoja nämä Vuosaaren ympäristöt. Mielenkiintoinen blogi.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...