lauantai 15. syyskuuta 2012

Koneetkin osaavat esiintyä


Tel Avivin Eretz Israel-museossa on lokakuun 8 päivään saakka hurmaava maaginen koneshow.Kyseessä on venäläinen kineettinen teatteri Sharmanka,jonka perusti Eduard Bersudsky vuonna 1989 Pietarissa.Vuodesta 1996 tämä erikoinen teatteri on pitänyt majaansa Glasgowissa,Skotlannissa.Löysin videon netistä ja kuten siitä huomaa,esitys on  ihastuttavan erikoinen,hieman aavemainen.

9 kommenttia:

Irmastiina kirjoitti...

Hieno esitys, mutta kuten sanoit aavemainen...:)

Kiiris kirjoitti...

Hauska mutta hieman hui!
Keksintönä tosi hieno, kertoo ihmisen loputtomasta luomiskyvystä ja osaamisesta.

Hippu kirjoitti...

Minusta tuo oli pelottava! Tuli ihan mieleen yksi kauhusarja, jota katsoin lapsena äiskän kanssa ja joka vieläkin karmii selkäpiitä. Siinä oli joku talo jollain saarella (?), ja se talo oli täynnä nukkeja, jotka rupesivat liikkumaan itsekseen. Muuta en sarjasta muista, en edes nimeä. Mutta pelottava se oli!

hanne virtauksesta kirjoitti...

Jännä todella!
Ihanaa viikonloppua sulle♥

Yaelian kirjoitti...

Irmastiina:todellakin vähän aavemainen,mutta niin erikoinen ja musiikki sopi siihen kuin nappiin!

Kiiris:Juu hieman hui! Mietin menenkö katsomaan koko jutun museoon mutta ehkä tämä videopätkä riittää.Mutta tosiaankin keksintönä hieno,tuo kineettisen teatterin perustajalla on ihan mahtava mielikuvitus,Ja kun ajattelee kaikkea työtä mitä tuohon on mennyt.

Hippu:museon sivuilla sanottiin ettei alle 4-vuotiaille;D Tuo on tuolla museossa jo toista kertaa joten taisi olla menestys viime kerralla.Mutta ehkä hiukkasen pelottava lapselle.Mutta minusta tuo on aika hieno ja kun ajattelee että siinä toimivat mekaaniset jutut ikäänkuin olisivat eläviä. Tuo sarja jonka mainitsit,kuulostaa hieman tutulta mutten minäkään muista nimeä,Mikäköhän se oli...

Hanne:aika erikoisen jännä;D Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Johanna kirjoitti...

Mulle tulee jotenkin levoton olo: entäs jos. Tässä on jotain vähän aavemaista. Hyvin erilainen show.

Anna kirjoitti...

Grrrr! Ei näy Saksassa. GEMA:lta (tekijäoikeusjärjestöltä) ei ole lupaa musiikille.

Yaelian kirjoitti...

Johanna:aavemaista tosiaankin;voi olla että tuo vähän aavemainen musiikki vaikuttaa.Mutta tuo esitys on ollut yleisömenestys monessa maassa.

Anna:voihan harmi!

Ciacy kirjoitti...

Hui! Tàlleen teeveestà katsottuna ei tunnu niin pelottavalta, mutta paikanpààllà saattaisi tulla levoton olo ja halu pààstà pois. Jotenkin just tuo musiikki ja varjot ja kaikki lisàà niin paljon sellaista pelottavaa/odottavaa tunnelmaa....Mutta hei, olihan tuo nyt aika hemmetin hieno ihmisen taidonnàyte!