keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Minäkin innostuin sunnuntaiklassikosta!

Olen seuraillut joissakin blogeissa sunnuntaiklassikkoja, eli vanhojen ihanien kipaleiden esiintuontia. Elegia juuri ehti laittaa ensimmäistä kertaa ja nyt minäkin sitten innostuin ensimmäistä kertaa tästä(vaikkei olekaan sunnuntai..) eli laitan tähän Supertrampin kipaleen, onko tuttu?
Pidin Supertrampin musiikista tosi paljon ja mulla oli melkein kaikki niiden albumit.Ei ole enään mutta olen joitakin uudestaan ladannut netistä.

5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Ihanaa, tervetuloa Sunnuntaiklassikoihin! Tämä oli vähän esimakua tulevaan sunnuntaihin.. Olen kuullut tätä, mutta en mitenkään aktiivisesti ole kuunnellut koskaan.

Elegia kirjoitti...

Minulle tämä oli ihan uusi tuttavuus. Heh, näin olen todennut aika monen kappaleen kohdalla. Tämä ei ihan kolahtanut minuun, mutta eihän kaikki aina voikaan. :) Kävitkö linkkaamassa tämän jo Lepiksen sivuilla? Niin muutkin osalliset löytävät kappaleesi.

Jael kirjoitti...

Elegia, tämä ei ollutkaan niitä mun mielikappaleita niiden musiikista.Laitoin tämän kun tämä oli sellainen hauska.Mutta heillä on paljon tosi hyviä kipaleita.Täytyy käydä linkkaamassa tämä siellä Lepiksen sivuilla.

Nimetön kirjoitti...

Tuttua tutumpaa. Supertramp on yksi suuria suosikkejani. Ja olenpa joku sunnuntai soitellutkin, taisi olla 'Crime of the Century'.

Upeasti alkaa. Tuskin maltan odottaa sunnuntaihin :)

Jael kirjoitti...

Lepis:kiitos :-)