perjantai 29. tammikuuta 2010

Bloggeriongelmia ja puiden uusi vuosi


Ihan ensimmäiseksi: en ole aamusta saakka päässyt kommentoimaan blogeihin,joissa sananvahvistus.Ja nyt äsken huomasin,että sama juttu joissain blogeissa,joissa ei ole sananvahvistusta. Restarttasin koneen,tein erinäisiä toimenpiteitä eikä mikään auttanut.Onko kellään lukijoista ollut tällaista ongelmaa?
Nyt viikonloppuna täällä on puiden uusi vuosi eli Tu Bishvat,josta kirjoitin viime helmikuussa.Tänä vuonna se osui tammikuulle.Ylimmäisen kuvan  nappasin lähipuiston yhdestä puusta;upean näköinen kukka.
Koska flunssa edelleenkin vaivaa,en pääse ulos mitään istuttamaan,mutta laitoin ruukkuun basilikaa ja muuta yrttiä.Viime vuonna Tu Bishvat postauksessa mietin,jos pienet Meyer-sitruunan taimet kasvaisivat suuremmaksi.No ,eivät kasvaneet....itse asiassa kuihtuivat pois... Mutta jospa näillä yrteillä olisi parempi tuuri... Viikonloppu on alkanut lämpimänä ja aurinkoisena,ja puiden uuden vuoden aikaan on paljon luontoon liittyviä tapahtumia. Flunssasta toipuminen on jo hyvällä alulla, vaikka eilen korkeassa kuumeessa ei siltä vielä tuntunut.


Korjaus:joihinkin blogeihin,joissa sananvahvistus, pääsen kommentoimaan ja joihinkin en.Täysi mysteeri miksi näin on...En muuten pääse omissakaan blogeissa nyt vastaamaan kommentteihin...
Edit:Ongelma johtuu näköjään selaimesta.Siirryin joitakin kuukausia sitten Chromeen,koska oli ongelmia Exploererin kanssa,ja en siirtyisi takaisin Exploreriin.Nyt yritin ja kommentointi toimi siinä selaimessa.

31 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Ihania kukkia (alla myös). Itse en käytä sanavahvistuksia, koska ne hidastavat kommentointia niin paljon. Ongelmia ei ole ollut. Mutta jokin aika sitten en saanut kommentteja kunnolla julkaistua (moderointi on päällä sen takia, että löytäisin kommentit ja siksi, ettei kukaan paljasta minua). Nyt kommenttien julkaisu yllättäen toimii.

Pikaista paranemista!

PS. Sanavahvistus "borat". :-D

pikkujutut kirjoitti...

Jatkuvasti ongelmia. Luukku ei aukea ollenkaan, jos sitten saakin kommentoitua, ei ensimmäinen mene läpi,uudelleen kokeilu ja kenties menee läpi. ahin juttu niissä blogeissa missä sivulla suoraan on kommentoitimahdollisuus. Käy ihan työstä! ;)

Pikaista toipumista, meillä ei nuo kukkaset koulun puussa vielä kuki.Odotellaan.

Phivos Nicolaides kirjoitti...

Keväällä on vielä pitkä matka ja enemmän kesällä kuin tehdä. Terveisin.

anumorchy kirjoitti...

Mullakin oli ongelmia eilen blogin kanssa. Tanaan ei toistaiseksi.

Rita A kirjoitti...

Mulla joskus kauan sitten oli sama ongelma Safarissa, mutta huomasin että Firefoxin kautta pääsin - vai oliko se päinvastoin...? Ongelma poistui itsestään muutaman viikon kuluttua.

Paranemista!

Jael kirjoitti...

Kokeilu:

Jael kirjoitti...

No niin, ongelma on selaimessa. Vaihdon Chromen Exploreriksi,ja nyt pääsen taas kommentoimaan,En tiedä miksi Chromen kanssa yhtäkkiä ongelmia.

Annie.yleensä ei ole kauheasti ollut ongelmia.paitsi välillä selaimissa,jonka vuoksi siirryin explorerista Chromeen,mutta nyt Chromekin oikkuilee.Kiitos, voin jo paremmain,eilen vielä olin korkeassa kuumeessa ja täysin voimaton.

Pikkujutut:Ehkä sunkin kannattaa välillä kokeilla toista selainta. Teillä kun on kylmempää niin ei vielä ole ehtineet kukkia nuo puut..

Phivos:Kevääseen ei täällä (eikä teillä)kauhean pitkä matka enään.Mutta pidän enemmän talvesta! Terveisiä täältäkin!

Anu:minkälaisia ongelmia sulla oli?

Rita.Eli sullakin oli selaimesta johtuen tämä ongelma.Hyvä tietää.Ja kiitos,toipuminen on jo alkanut.

BLOGitse kirjoitti...

Ongelmia riittaa. Monena paivana olen odottanut postausten paivitysta jopa 3 tuntia.
Nyt kaytan Chromea mutta yleensa Mozillaa.
Molempien kanssa on joskus jotain ongelmia. En tieda mista johtuu.
Valilla tulee totaalinen stoppi, palvelinvirhe, muistaakseni ja silloin wireless putoaa ja joudun restarttaamaan koneen.

Mukavaa perjantain jatkoa ja paranemisia!

Inkivääri kirjoitti...

Muutkin ovat onkelmia valitelleet viime aikoina, olisiko jotain säätöjä meneillään? Bloggerin sellainen jälkeenpäin hyppäävä sanatarkistus on tosi hankala, minä postaan ja suljen ja sitten jääkin silmiin kuva, että sieltä hyppää sanatarkistus esiin. Tämä on parempi, jonka heti näkee ja saa tässä samalla klikkauksella sekä kommentin että tarkistuksen.

Possumamma tuolla suosittelikin laittamaan ruksin omaan ruutuun hyppäävään kommenttilaatikkoon, kuten sinulla - sen samalla sivulla olevan kanssa on hankaluuksia yleisesti ja siinähän se tarkistussana tulee tosiaan jälkeenpäin.

Sateenkaari kirjoitti...

Minulla ei ole ollut mitaan ongelmia blogien kanssa.
Kaytössa on explorer.
İhanat kukat puussa.Meilla on viela talvi,joten kukkien kukinta alkaa ehkapa kuukauden paasta.

Leena Lumi kirjoitti...

PS. Siis koska nyt minulle tulossa flunssa, unohdin sanoa, että kaunis, iso, voimaannuttava kuva!

Ihanaa viikonloppua sinulle, Jael♥

Jael kirjoitti...

BLOGitse:toivottavasti tämä ongelma menee ohi,sillä Explorer toimii koneessani paljon hitaammin kuin Chrome.Välillä mullakin tulee täysi stoppi.Tänäänkin restarttasin mutta tuohon ongelmaan ei auttanut.Kiitos,olo on jo vähän eilistä parempi:-)

Inkivääri:Mulla olikin ihan vähän aikaa vain se samalla sivulla oleva kommentointi,joka on hitaampi.Tämä pop up on paras vaihtoehto mielestäni,koska postaus näkyy samassa ja sitten tämä pieni ruutu,missä kommentti-ikkuna.

Sateenkaari:hyvä ,että sinulla ei ole ollut ongelmia.Explorer tuli hankalaksi sen jälkeen kun versio 8 tuli ,enkä halunnut vaihtaa siihen(yritin ja kone meni sekaisin)Chrome on yleensä toiminut hyvin, mutta nyt en pysty siinä ollessa lainkaan kommentoimaan,tai vain joihinkin blogeihin. Nuo kukat ovatkin tosi kauniita,ja kaiketi nekin kukkivat ennen aikojaan..

Leena:Tuo kukka on tosiaankin ihanan voimakkaa värinen.Paljon lepoa Leena jos on flunssa tulossa..

arleena kirjoitti...

Loistava kukinta, tuntuu niin tuliselta täältä lumen keskeltä katsottuna.

Ongelmasi blogien kohdalla on jo selvinnyt.

Toivon pikaista paranemista.

pilvikki kirjoitti...

Nyt kadehdin täällä ihan vihreänä sun aurinkoisia kelejä 8)
Paranemisia!

Tuure kirjoittaa kirjoitti...

pikaista paranemista!


MInä käytän myös Chromea, ei ongelmaa. kokeile mozilla firefoxia, sen voi ladata netistä ilmaiseksi ja on melko yleinen ja luotettava.

Minä kirjoitti...

Paranemisia!

Mulla on Firefox ja toimii yleensä hyvin. Explorer on mielestäni huonoin kaikista ja Operaankaan en voi luottaa.

Jael kirjoitti...

Arleena:tuo kukka on tosi hieno ja upean värinen!Kiitos,voin jo hieman paremmin:-)
Ongelma selvisi vain osittain,sillä joudun käyttämään kommentointiin Exploreria ,joka on hidas ja menee koko ajan jumiin,En tajua miksen voi yhtäkkiä kommentoida Chromessa,vaikka olen bootannut koneen pari kertaa, tehnyt vaikka mitä toimenpiteitä,mutta ei.

Taru:kiitos,paraneminen sujuu hiljalleen.Täällä tosiaankin on tähan aikaan vuodesta ihanan vihreää:-)

Tuure:Kiitos:-) PIdän Chromesta ja ärsyttää,kun joutuu pakosta käyttämään Exploreria. Chromella ei yleensä muita ongelmia tähän asti ollut.Pitäisköhän ladata kolmaskin selain....

Jael kirjoitti...

Siivetön:Kiitos::-) Explorer kävi tosiaankin niin hankalaksi,että siirryin Chromeen,josta pidän,ja jota haluaisin käyttää koko ajan,mutta nyt en pääse siinä kommentoimaan:-(

Sooloilija kirjoitti...

Mikä on tilanne tällä hetkellä?

Joko olet parantumassa? Teit ruokablogin puolella ihania keksejä ja juustoa.. Porkkana on aina hyvä elinvoiman lähde.

Jael kirjoitti...

Sooloilija :en edelleenkään pääse kommentoimaan tuolla vakioselaimellani eli Chromella,vaan pitää käyttää hidasta ja aina välillä oikuttelevaa exploreria:-(
Kiitos kysymästä, vielä kipeä mutta olo jo parempi, torstaina oli kova kuume,ja sen jälkeen on olo paranemaan päin:-) Ne keksit ovatkin tosi hyviä, aina teen keksejä kun käytän mehulinkoa..

Dina kirjoitti...

Too bad we are having a dust storm on Tu BiShvat.
But chag sameach anyway!

BLOGitse kirjoitti...

Taallakin ongelmat jatkuvat. En tieda onko kyse selaimista vai mista.
Blogipostauksien paivitys kontrollipaneeliin kestaa monta tuntia, Mozillalla, joka yleensa toimii kuin haka, tuli yhtakkia ongelmia ja nyt Chrome toimii kuin voi leivalla.

yaelian kirjoitti...

Dina:Yes the dust storm is quite bad and had a bag timing too.But yesterday was lovely, although I could not participate in anything due to a bad cold.Chag sameach to you too!

BLOGitse;kyllä se selaimista taitaa johtua.En pääse nyt kommentoimaan tavallisella tavalla,vaan pitää käyttää sitä url ja nimi juttua,ja jos on embedded kommentointi jollakin,niin pakko käyttää toista selainta.Ja Chromekun on ollut niin hyvä! En edes mistään googlettamalla löytänyt tälle selitystä...

pikkujutut kirjoitti...

Kokeiltu on eri selaimia, sama juttu kaikissa. Kokeilin eilen safaria, tanaan exploreria ja yhta lailla tokkii molemmissa,firefoxissa samaa ongelmaa.

Minusta ongelma on lahinna yhteysnopeudessa.Kun on hidas nopeus, on tyon takana.Nopeammalla nopeudella ei ongelmia. Ja lisaksi kun kaytan macia ongelmia vahemman.Talla tyttaren pienemmalla koneella enemman ongelmia.

Hanneles bokparadis kirjoitti...

Nätti kukka, toivottavasti flunssa paranee (ei mulla ole ollut sananvahvistusat vuosiin ja hyvin on mennyt :)

yaelian kirjoitti...

Hannele;Puussa oleva kukka onkin hurjan nätti! Ongelma ei ole omassa blogissani oleva sananvahvistus,vaan se,että jostain syystä en pääse helpolla kommentoimaan useassa blogissa,kuten omassani....

sarapirat kirjoitti...

tubishvat känns sorgset hos oss, eftersom dom hugger ner snarare än planterar trän..
krya på dig!

Sirokko kirjoitti...

Teillä on niin kauniisti kukkivia puita ja puiden uusi vuosi kuulostaa kivalta!
Minulla oli sama ongelma ennen kuin vaihdoin tietokoneen uudempaan, vanha käyttöjärjestelmä ei kai osannut tarpeeksi. Explorer on tosi hidas ja hankala, Mozilla on toiminut minulla parhaiten, ei ole ollut mitään ongelmia.

yaelain kirjoitti...

Sara:så synd att de hugger ner träden ,och just nu:-( Kanske kan ni plantera något istället...Tack,jag mår redan litet bättre..

Sirokko:Puiden uusi vuosi on mukava siinä mielessä, että silloin on tapana istuttaa uusia puita ja kasveja.Lapsetkin tekevät niin innoissaan.Jeps, Explorer tosi hidas mulla,Chrome toiminut tosi hyvin,paitsi nyt tässä kommentoimisessa.

Robin kirjoitti...

Mmmmm... fresh basil. I need to dig out the weeds from some of my planters and plant some of my own too.

I'm sorry to hear that you too were felled by the flu. Miserable, isn't it? Do you have someone to make you soup?

Jael kirjoitti...

Robin:I hope the seeds will grow.... I don't have a balcony,so not so much place for flower pots..
Felt quite awful last week,but this week I feel much better.Thanks for asking;luckily I managed by myself this time:-)