lauantai 7. elokuuta 2010

Huh hellettä!

Tänään on tosi kuumaa! Jopa sisällä. Eilenkin oli kuumaa,mutta kosteusprosentti oli hieman alhaisempi,joten ei ihan kauhean pahalta tuntunut.Suomessakin on tänään kuumaa, vaikkei ihan näin paljon;näin Ilta-Sanomista.
Eräs toinenkin näyttää kärsivän kuumuudesta. Bambi ei jaksa muuta kuin löhötä sohvalla....

27 kommenttia:

 1. +30 on meidän saarella varjossa jo nyt. Korkein mitä saimme omasta mittarista tänä suvena on +34,2 ja Suomessahan tehtiin ikiaikojen ennätys 37,2.

  Olga tuli juuri pois partsillta, eikä halua ollenkaan mennä puutarhaankaan kuin en minäkään. Neiti lepäilee myös meidän sohvalla. Juuri syötin jäätelöä kahdelle koiruudelle eli kaikki keinot ovat sallittuja nyt ja kiloista viis.

  Onneksi Bambilla on kuitenkin noin lyhyt turkki, meillä kaikki on toisin niin Dinan kuin Olgan kohdalla.

  VastaaPoista
 2. Taalla myös eilen ja tanaan aivan kamalan kuuma, ja sita lisaa viela paalle 90 kostusprosentti... Ei kivaa, ei! Elukat makoilevat eteisen kaakelilattialla, raukat :(

  VastaaPoista
 3. Taalla ei ole helle. Mutta tanaan onneksi paistaa aurinko :).

  Bambi raukka. Onneksi silla on vaan ihan tuollainen lyhytkarvainen turkki paalla.

  VastaaPoista
 4. Leena;Täällä on tosi korkea kosteus,mikä lisää tuota kuumuutta,ja kuumuus muutenkin tuntuu täällä enemmän kuin Suomessa,vaikka siellä oliskin kuumaa.Olgakin varmaankin on poikki kuumuudesta,kun on vielä pitkäturkkinen;Bambin turkki on onneksi lyhyt, mutta kesällä lähtee siitäkin reilusti karvoja.

  Karoliina;Sympatiat! Täälläkin just tuo kosteus on niin kamalaa! Just vein koiran ulos,enkä siellä pystynyt olemaan 5 minuuuttia kauemmin...

  Tuula;Nyt tekisin vaihtokaupat kanssasi,ilman suhteen;D
  Varmaankin olisi vaikeampaa jos on pidempi turkki.

  VastaaPoista
 5. Voi Bambia, reppanalla on kuuma. Suloinen! :)

  VastaaPoista
 6. No kyllä teilläkin on kuuma! Oma "lämpöennätykseni" taitaa olla sieltä Israelista, Jerikosta. Mittari näytti piirun pari alle 50 C. Voi tuota Bambia! Kyllä varmaan on tukala olo!

  VastaaPoista
 7. Kuumaa on taallakin,mutta eilen katsoin uutisia İstanbulista(vilkutus Karoliina),etta siella oli mitattu varjossa reilu +50.Ja saaprofeetat ennustavat,etta kuumat jatkuvat marraskuulle.Meilla Antalyass jaa nyt kuitenkin alle +40:en.Eilen merelta tuuli kovaa,enka kayttanyt ilmastointia koko paivana,ja siivosinkin.Tanaan on taas kuumempi.
  Voi elainraukkoja turkkinsa kanssa.

  VastaaPoista
 8. Johanna;Tosi kuumaa ja tuo kosteus se pahin asia onkin.Muualla täällä onkin kuumempaa kuten Eilatissa. Bambi-parka tosiaankin on ihan väsähtänyt ilman vuoksi.

  Sateenkaari:Täälläkin jollain alueilla on tänään lähes 50 astetta ja joku turisti viety sairaalaan kuivumisen vuoksi. Huh,jos kuumuus täälläkin jatkuu noin pitkälle,kamalaa! Viime vuonna kun ei talveakaan oikein ollut. Eilen täälläkin oli vähemmän kosteutta ja tuuli jonkunverran,tänään tosi tukalaa...

  VastaaPoista
 9. Susa;Joo paralla on tosi kuumat olot...

  VastaaPoista
 10. On niin väsyttävää tämä painostava, hiostava lämpö..
  Ei oikein viitsis tehdä mitään..
  Pakotan itseni nyt kävelemään pururadalle paljain jaloin, jospa se hieman piristäin..

  VastaaPoista
 11. Mina en ole nenaani ulos pistanyt tanaan. Aamulla mies kysyi, haluaisinko lahtea torille Tiraan. Sanoin etta en TODELLAKAAN.
  Yolla istuskelin parvekkeella, ja oli ihan mukavaa.

  VastaaPoista
 12. Tosiaankin HUH . Ja Bambilla on tuo turkkikin . - Toisaalta , minä suorastaan kieriskelen tyytyväisyydestä , olihan meillä kaksi vuotta yhteen menoon pilvistä .

  VastaaPoista
 13. Hanne;Totta puhut, ja täällä tuntuu vielä enemmän tuo kuumuus ja kosteus.Paljain jaloin kävelen sisällä,mutta ulkona pelkään nauloja ja sen sellaisia.Mutta pururadalla hyvä idea kävellä paljain jaloin:-)

  Anu;Ihan viisaasti teit. Mulla toimii tuo ilmastointi olohuoneen puolella,mutta ei tule tänne missä tietokone tai makkari.Ja muutenkin pidän sitä päällä vaan kun on oikein sietämätöntä,kun on vanha malli ja kamala energiasyöppö.Mutta tuuletin vieressä koko ajan...

  KylliMarjaana;Luulen ,että jos asuisin Suomessa ,olisi kuumuuteen ihan tyytyväinen,kun tietäisin,että kuitenkin on kylmä talvi edessä

  VastaaPoista
 14. No onpa siellä nyt lämmintä! Hyvällä syyllä saa vain olla ja löhötä Bambin tyylillä.

  Meilläpäin mittari näyttää tällä hetkellä samaa lukemaa sisällä ja ulkona: +28 C.
  Kisu on taljana lattialla :)

  VastaaPoista
 15. Meillàkin on ihan superkuuma tànàn (+35). Olemmekin sisàllà viilettymàssà +24!

  VastaaPoista
 16. Nurkkalintu:No on teilläkin kuumaa,sekä sisällä että ulkona...Kisulla varmaan viileämpi siellä lattialla;ajattelen nyt poikani kisuja,varmaan niilläkin on tukalat olot.

  -S-;Ai teilläkin noin kuuma! Parempi on olla silloin sisätiloissa:-)

  VastaaPoista
 17. Saatko sinä jotenkin viilennettyä Bambia? Kylmiä pyyhkeitä esim. ?
  Minä pääsin tänäänkin uimaan, kun lapsenlapsi tuli tyttöystävänsä kanssa käymään. Heidän Sulo-koiransa ui innoissaan.

  VastaaPoista
 18. Täällä ukkosti tänään ja nyt onkin ihanan raikasta +21-astetta. Se olisi sopivaa.
  Bambi ressukka , onneksi sisällä on hieman helpompaa, ei ainakaan aurinko porota suoraa. Ja nestettä koira varmaan juo hieman enemmän kuin tavallisesti.

  VastaaPoista
 19. Unelma;näinkin sen kivan postauksesi,ja ihanaa,että Sulo pääsi uimaan:-)Panin ilmastoinnin joksikin tunniksi päälle,miin oli parempi olo.

  Arleena;Ah,tuollainen ilma sopisi mulle juuri nyt!Raikasta ja viileää ilmaa.Huomiseksi luvattu pientä helpotusta.Tänään on ollut normaalia elokuun ilmojakin tukalammat olot.

  VastaaPoista
 20. Huh erityisesti tuo sisälämpötila kuulostaa kamalalta! Sitä lötkistyy pelkästä ajatuksesta ;)
  Mun lempiruoka helteellä on sushi: kylmää ja kevyttä. Nam! ... mutta ei sushia, niinkuin hellettäkään ikuisuuksia siedä! ;)

  Toivottavasti teillä viilenis jo, että Bambikin jaksaa koirailla :)

  VastaaPoista
 21. MaaMaa;eilen oli kamalan kuumaa,myös normaaliin elokuun ilmaan verrattuna.Joissain paikoissa oli melkein 50 astetta,varjossa! Tänään on jo "normaalimpi" ilma,yli 30 astetta kuitenkin,mutta tuntuu helpommalta kuin eilen.Bambikin vähän virkeämpi sitten tänään;-)

  VastaaPoista
 22. undrar hur den här veckan blir? oroar mig redan för att åka ner igen! phu, pust, stånk och stön! :)

  VastaaPoista
 23. Sara;Litet bättre än förra veckan,då det var otroligt obekvämt tack vara fuktigheten+hettan.

  VastaaPoista
 24. Awwww, now that's a familiar pose! I swear, our dogs must have been separated at birth or something... Not only do they look alike, but they seem to have similar mannerisms. Too funny!

  VastaaPoista
 25. Hannah;separated at birth;D Bambi is of mixed race,mostly mini pincher but maybe there is a drop of basenji somewhere.But he barks....

  VastaaPoista
 26. Huhhuh! Kosteus+ kuuma on pahinta, silloin on niin tukalaa.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...