sunnuntai 29. elokuuta 2010

Sunnuntaiklassikko 29.8


Muistatteko vielä Boy Georgen......Yksi 80-luvun värikkäimmistä hahmoista on täällä vierailemassa juuri nyt,ja sen kunniaksi laitetaan sunnuntaiklassikoksi  Boyn ja Culture Clubin ehkä tunnetuin kappale;Karma Chameleon vuodelta  1983.


Vierailun kunniaksi herra näkyy ottaneen uuden tatuoinnin....


Muita klassikkoja löytyy tänään täältä

22 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä aikansa klassikko jos mikä. Kuuntelen vieläkin tätä ajoittain juutuubista, hyvänmielen piisi.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tämän muistaa!

  Boy George itse on vanhentunut (kuten me kaikki muutkin) ja muistanko oikein, että onko hänellä ollut jotain ongelmiakin kaidalla polulla pysyttelemisen kanssa..Muistaakseni suoritti yhdyskuntapalvelua jossain päin Britanniaa joku vuosi sitten.

  VastaaPoista
 3. Boy George oli aina Rebel, kapinallinen ja tuo tatska todistaa sen hyvin. Kevyttä sunnuntaipäivän ratoksi.

  VastaaPoista
 4. Mainion popbändin musiikkia ajalta, jolloin elämässä oli kaikki vielä hyvin, ura nousussa ja mahdollisuudet avoinna. Hyväntuulinen biisi, jota minäkin kuuntelin monet, monet kerrat. :)

  VastaaPoista
 5. Tietty muistetaan! :)
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  VastaaPoista
 6. Vai muistetaanko! Joka naamiaisissa oli ainakin yksi Boy George :D

  VastaaPoista
 7. Videot ei meille päin näy mutta hyvin muistan hepun. Onko hän muuten Juutalainen?

  VastaaPoista
 8. Kyllähän tämä muistissa on. Mikäs siinä, tämähän on tällaista leppoisaaa poppista:-)

  Jos tuollaisista tatuoinneista pitää, niin siitä vaan. Itse tosin en oikein osaa tuosta mitään lisä-arvoa kaivaa, mutta väliäkös sillä.

  VastaaPoista
 9. Haloo Efekti:tuota tuli aikoinaan radiosta niin usein,että pakostakin tarttui mieleen.Iloista meininkiä tosiaankin.


  Sooloilija:Boy George on vanhentunut ja tullut ylipainoiseksi.Kaikenlaisiin juttuun hän oli välillä sekaantunut,mutta taitaa nyt yrittää uudelleen vähän herätellä tuota uraansa.Taisi jopa kahlita jonkun kotiinsa;D

  Allu:Jestas tosiaankin,Varmaan sattui tuon tekeminen...

  Ari:aika kapinallinen olikin ja omanlainen tyyli oli hänellä.Mukava tuo kappale.

  Viides rooli:Minäkin kuuntelin tuota ja bändin muita kappaleita usein.

  BLOGitse;kiitos samoin!

  Ii:Oli sellainen heppu ettei ihan helposti unohdetakaan;D

  Mizyena:harmi kun teille nuo videot eivät näy.Ei ole Boy George juutalainen vaan irlantilaista alkuperää.

  Vaiheinen:leppoisaa ja hyvän tuulista meininkiä tuossa kappaleessa.Tatuointi pääkopassa tuolla tavoin on kyllä aika kamala!

  VastaaPoista
 10. Voi, tämä oli yksi lempibiisejäni. Se oli oikein VHS-kasetille nauhoitettu ja kyllä sitä kelattiin ja katseltiin. Hmm. On ollut surullista seurata Boy Georgen toilailuja, kuten käsiraudoilla kahlehditun rakasajan -tapaus. Olen myös miettinyt, että olisiko jo aika luopua tuosta "Boy". Kiitos, täällä nostalgia valtasi sunnuntaiaamun!

  VastaaPoista
 11. Johanna:Tätä tulikin silloin aikoinaan kuunneltua paljonkin ja Boyta oli kiva katsella,tuon erikoisen tyylinsä vuoksi.Tosiaankin surullista on ollut seurata hänen toilailujaan viime vuosina,ja mikään "Boy" hän ei tosiaankaan enään ole.,Hän kai yrittää hieman herätellä sitä entistä uraansa.

  VastaaPoista
 12. Jep, näitä (anteeksi nyt termi) eltaantuneita vanhoja staroja on jotenkin surullista seurata. Siinä kai ymmärtää myös oman nuoruuden ja huolettomien aikojen katoamisen.

  VastaaPoista
 13. Johanna;oikeastaan ihan oikea termi ...ja näinhän se on....what can you do....

  VastaaPoista
 14. Tuttuahan tuo on , vaikka olen vanhempaa ikäluokkaa . tatuointi on ihan ok .

  VastaaPoista
 15. Tuttu biisi tämä ja ihan hyväkin. Tosin minun makuuni tämä on enemmän sellaista taustamusaa. Nyt jäin tosin ihailemaan noita videossa käytettyjä vaatteita :D

  VastaaPoista
 16. No jessus, tää se oli ja erään ajan rallatus :O

  VastaaPoista
 17. Voi jestas tai voi jessus. Jotenkin tuolla tavoin minäkin ajattelen. Muistan ihmetelleeni tätä, kun isosiskoni piti tästä. Siihen aikaan minä kuuntelin heviä, kuten kaikki pikkupojat. Toisaalta vieläkin kuuntelen mieluummin mitä tahansa heviä (paitsi norjalaista kirkonpolttoörinää).

  VastaaPoista
 18. Voi pojat tuota tatuoitia, oikein nolottaa katsoa hehe.
  Biisi yhdistyy päässäni niin lähtemättömästi tiettyyn aikaan että en oikein tiedä mitä siitä tätä nykyä ajattelisin, tämä kun kuului silloin inhokki-listalle. Noihin aikoihin en voinut periaattesta sietää mitään näin hyväntuulista/harmitonta listamusiikkia, piti olla vakava ja aina etsiä sellaista jossa oli s. painavaa sanottavaa. Inhokit valittiin silloin usein vähän impulsiivisestikin, eikä mitenkään välttämättä sen mukaan että biisi olisi ollut musiikillisesti huono. Voi aikoja, joskus nuorena piti olla niin perinjuurin tosissaan 24/7. :P

  VastaaPoista
 19. Kyllimarjaana:Kappale on hyvä ja tatuointi,no joo.....

  Elegia;tätä tuli silloin aikoinaan ihan kauheasti radiosta ja telkusta,Ja Boy Georgea oli aina kiva katsella,tyyli oli omanlaatuisensa.

  Kimmeli:mutta toimii vieläkin;-)

  Tommi:no silloin aikoinaan mäkin pidin tästä.Norjalainen kirkonpolttoörinä,mitäs se on;D

  Uuvana:Ihan mietin että onko tuo todellakin aito tatuointi,siis varmaan sattuu kauheasti jos päänahkaan tuollaisen teettää.Mä taas tykkäsin Culture Clubista silloin aikoinaan,oli kivasti erilaista..Nuorena sitä olikin aika ehdoton monessakin asiassa...

  Pilvi:-)

  VastaaPoista
 20. Tuttuahan se tämäkin on. Ala-asteikäisenä tätäkin tuli kuunneltua. Yläasteella sitten tuo raskaampi musiikki vei sydämen ja sillä tiellä ollaan edelleen.;) Ei silti, joskus aina tulee nostalgian huumassa youtubelta katseltua kaikkea tällaistakin.:)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...