keskiviikko 25. elokuuta 2010

Tunnustuksia ja lintuja ja muutakin....

Tällä viikolla sain tällaisen kauniin tunnustuksen sekä Johannalta  että Susannelta;kiitos paljon molemmille;tällaisista tulee aina hyvä mieli.Nyt täytyy tunnustaa,että olen vuoden alussa saanut myös tällaisen  myös Lumiomenalta enkä ole edes kiittänyt siitä blogissani,hyi minua,toivottavasti saan anteeksi...

Tähän liittyy myös sellainen haaste,jossa tehdään 7 paljastusta.Olen näitä paljastuksia aiemmin tehnyt pariinkin otteeseen,ja nyt piti miettiä,mitä tänne oikein laittaisi ,etten toistaisi itseäni.

1.Opiskelin teininä laulua Sibelius-Akatemiassa, ja mikä muistuu erityisesti mieleen on se,että esiintymispelkoni oli aika suuri.Joskus unissani esiinnyn jossain musikaalissa....;D

2. Olen kauhean jämpti aikojen kanssa,ja hieman stressaannun,jos en ole ajoissa.Ja hieman ärsyynnyn,jos muut eivät tule ajoissa tapaamisiin,vaikka tiedän,ettei se vaan kaikille onnistu.

3, Pienenä rakastin kalastamista,ja vieläkin pidän siitä, vaikkein olekaan kalastanut aikoihin.No,ehkä ensi kesänä sitten.

4.En pidä kauheasti  paikoista ,joissa on suuria ihmismassoja.Tämä ei liity mihinkään pelkoon,mutta voin paremmin kun on avaraa.....

5.Luonto on suuri innoittajani,enkä kyllästy koskaan sen ihmeisiin!

6.En kestä olla riidoissa jonkun kanssa,minun on pakko heti korjata asia....

7.Olen aamuvirkku mutta osaan myös valvoa. Mutta  herään aamulla aikaisin,vaikka olisinkin mennyt myöhään nukkumaan...

Haaste sekä tunnustus on nyt kiertänyt niin monessa blogissa ,etten tätä jaa tälla kertaa eteenpäin,mutta tästä sen voi ottaa kuka haluaa.

Kävin tänään eksä 1:sen luona,ja lintuhäkkien määrä oli taas lisääntynyt;nyt niitä oli jo 4 ja iso viides odottamassa.Puutarhassa riittää niille hyvin tilaa. Olen ennenkin kirjoittanut näistä undulaateista(yhdessä häkissä oli myös kanarianlintuja).Nämä lisääntyvät aika ahkerasti....Vein rikkimenneen imurini hänelle korjattavaksi;on taitava korjaamaan kaikkea..
Tämä ylläoleva undulaatti,nimeltään Messi,asuu yksin häkissä ja on,toisin kuin muut linnut,kesytetty. Sosiaalisen Messin kanssa oli mukava leikkiä,ja taas mietin,ottaisinko itselleni tällaisen undulaatin.
Darbuka

Maanantai-iltana olin vapaaehtoistyöryhmälleni järjestetyssä tilaisuudessa,jossa meille opettiin miten soittaa Darbuka-käsirumpuja.Opettajamme oli mainio;ensin teimme kaikenlaisia koordinaatioharjoituksia,ja sitten vasta siirryimme itse darbukoihin. Nämä kuvan darbukat oli opettaja tuonut Egyptistä.Aika paljon erilaisia soundeja saimme aikaiseksi,mutta aiii,käsiin sattui kaiken taputtelemisen jälkeen.

27 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta: ) Undulaatit ovat kivoja lintuja!

  VastaaPoista
 2. Meillä oli aikoinaan lasten ollessa pieniä kaksi undulaattia. Sitten nuorimmainen syntyi ja todettiin allergiaa, joten linnut vietiin eläinkauppaan.
  Mukavia seuralaisia ovat.

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä tunnustuksen ansainnut. Sen lisäksi, että blogisi on viihdyttävä olet myös ystävällinen ja sydämellinen! Ja nytpä paljastui, että vielä musikaalinenkin. Kauniita lintuja, miten voi tuollaista väriä ollakaan.

  VastaaPoista
 4. Kauniin värisiä undulaatteja.
  Minullakin on tuo "täsmällisyystauti".
  Tuleekohan muuten rummuttelusta sinulle uusi harrastus? Naapurit varmasti tykkäisivät.

  VastaaPoista
 5. Vau, laulua Sibelius-Akatemiassa, chapeau!

  VastaaPoista
 6. Tuure:kiitos:-) Tuo Messi ainakin oli tosi kiva undulaatti!

  Arleena;harmi kun teillä joutuivat pois allergioiden vuoksi...

  Johanna:kiitos paljon kauniista sanoistasi:-)Undulaatit ovat tosi nättejä ja monenlaisia värikombinaatiota niistä löytyykin...

  Vihreätniityt:undulaatit ovat nättejä lintuja:-)Taisi olla tuo rummuttelu vaan väliaikaista,kun en tuollaista rumpuakaan omista.Mutta oli kiva kokeilla:-)

  VastaaPoista
 7. Allu:joo,joskus kauan sitten....

  VastaaPoista
 8. Väkijoukot ovat todella ahdistavia. Ja seiskassa mennään samaa rataa, aikaisin ylös ja menoksi :)

  VastaaPoista
 9. Sinusta paljastuu aina vaan lisää hienoja asioita, että vielä laululintunenkin olet. Ihanaa.
  Voisin lisätä tuohon sinun listaasi vielä muutaman ominaisuuden. Olet empaattinen ja ystävällinen, helposti lähestyttävä. On ilo olla blogiystäväsi.

  VastaaPoista
 10. Lepis;totta ,ne ahdistavat joskus.Nautin aina kaupassakin kun on vähän ihmisiä,täällä tuppaa usein supermarketit olemaan kauhean täynnä ihmisiä,kamalaa.Helsingissä menin aikaisin aamulla Citymarketiin ja nautin siitä,että oli vain vähän ihmisiä ja sain rauhassa siellä kuljeskella.

  Unelma:kauheasti en ole viime vuosina laulanut,tykkään kyllä.Ja kiitos sanoistasi;omasta blogistasi voisin sanoa samaa:-)

  VastaaPoista
 11. Onnittelut tunnustuksesta! Oli ilo tietää sinusta lisää, nämä listaukset ovat aika mukavia :)

  Kalastamisesta tuli mieleeni yksi lapsuusmuisto, joka on samalla minun, kalaruokien ystävän, _ainoa_ kalareissu (ja isäni on innokas kalamies niin talvisin kuin kesäisin): Olin ehkä viiden vanha ja lähdin isäni kanssa kalastamaan. Saimme komean saaliin, mutta kävi niin, että minun kävi sääliksi sätkytteleviä kaloja ja itkullani pakotin isäni vapauttamaan kalat takaisin järveen. Sellainen kalareissu ;)

  Laulutaito on jotain, jota ihailen suuresti. Ja vaikka itse olen enemmän ilta- kuin aamuihminen, on varhaisissa aamuissa oma hieno tunnelmansa.

  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 12. Tunnustus on paikallaan! Mukavat 7 kohtaakin, en ollutkaan ennen huomannut että olet myös aamuihminen.

  VastaaPoista
 13. Lumiomena:Tällaiset listaukset ovat tosiaankin mukavia,koska aina oppii jotain uutta toisesta bloggerista.Liikuttava kalatarina sulla;vaikka olenkin hurjan eläinrakas,niin kyllä välillä lapsena säälin kaloja,mutta toisaalta oli tosi hauskaa pyydystää niitä ja olla ylpeänä,että oli kunnon kalasaalis taas saatu! Tykkään nimenomaan aamuista;ja kaupungin herääminen, missä vain,on sellaista,mistä tykkään.Sinulle samoin mukavaa lopuviikkoa!

  Heljä:Kiitos,ehkä olen tuosta aamuvirkkuisuudesta ennenkin maininnut,en vaan muista.

  VastaaPoista
 14. Kauniita nuo undulaatit. Meilläkin oli lapsuuskodissa kaksi undulaattia, mutta noin kesyjä eivät olleet kuin Messi.
  Kivoja paljastuksia sinusta!:) Omaan listaani olisi käynyt sinulta kohdat 2,4,5,6 ja 7. Aika monta:)

  VastaaPoista
 15. Susanne:kauniita tosiaankin nuo undulaatit! Messi oli tosi kesy,ja yleensä kun niitä on 2 niin eivät kesyynny yhtä hyvin kuin jos olisi yksi.
  Hih,aika paljon samoja juttuja meillä näkyy olevan;D

  VastaaPoista
 16. Aina noista "paljastuksista" avautuu uusia piirteita. Minakin olen yllattynyt tuosta Sibelius-Akatemiasta, vau, tosi hienoa.

  Muut kohdat voisin allekirjoittaa itsekin, mutta laulaa en osaa. ;)

  Noi undulaatit on ihanan varisia.

  VastaaPoista
 17. Minä pidän näistä paljastuksista!
  Ja blogiasi seuraan...

  VastaaPoista
 18. Meiltäkin löytyy noita rumpuja, kaksin kappalein..rummuttajia useampi...

  VastaaPoista
 19. Itkupilli:Ensin ajattelin etten mitään enään löydä noihin kohtiin,kun olen niitä jo joitakin kertoja tehnyt.En mä kyllä enään osaa laulaa kuten ennen,mulla oli vuosia kamala esiintymispelko...Undulaatit ovat ihania!

  Rouva Pioni:Kiitos:-)PItääkin tulla vastavierailulle..

  Pikkujutut:Pojallanikin on tuollainen,pienempi tosin.Taisin rummutella liian kovaa kun käsiin sattui....

  VastaaPoista
 20. Ihanaa, osaat laulaa! *kateellinen huokaus*. Aamuvirkkuuskin on kadehdittavan hieno ominaisuus, pystyn siihen vain satunnaisesti, enkä ole varma pystyisinkö ottamaan kalankaan koukusta..
  Darboukan rummutus on tosi kivaa, olisi kiva taito oppia itsekin,rumpukin meiltä löytyy ja muut kyllä päristelee varmaan syntymälahjana (argh).

  VastaaPoista
 21. Kiva oli lukea tunnustuksiasi..
  Minäkään en halua olla riidoissa..
  oikeastaan ei tarvitsekkaan, jos itse ymmärtää, että voi olla onnellinen eikä tartte olla oikeassa..

  kivoja lintuja..

  Itsekin olen harjoitellut Djembe-rumpujen soittoa..Kivaa, pitää keskittyä ..
  halusin matkustaa Afrikkaan rumpukurssille..Olen unohtanut sen..

  VastaaPoista
 22. Sirokko:no,en edes tiedä osaanko ihan kunnolla laulaa tänä päivänä (no ehkä suihkussa;D) Olen ehdoton aamuihminen,ja kalan koukusta irroittaminen houkuttelee usein(samoin kuin sen madon sinne pujottaminen:.)Saatiin kiva pikakurssi tuosta darbukan rummuttamisesta,mutta taisin rummutella liiankin kovaa,kun käsiin sattui.Dum tak dum tak....

  Hanne:Riidoissa ei ole kiva olla,itse ahdistun sellaisesta.Onneksi ei ole pitkään aikaan sellaista tapahtunut:-)Rumpukurssi Afrikassa kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta!

  VastaaPoista
 23. Hannele:Joo mutta en vaan pysty....

  VastaaPoista
 24. Amazing birds, those colors are unreal!

  VastaaPoista
 25. Hannah:Those birds are so beautiful! I am thinking whether to have one...

  VastaaPoista
 26. wau mitä tunnustuksia, tosi mielenkiintoista :) ihanaa, että taas tunnen sua vähän paremmin! :)

  Uskomaton määrä lintuja exä1:llä ... ehkä alat häntä pian kutsumaan Bird Maniksi ;) :D

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...