torstai 14. lokakuuta 2010

Koirat vaille kotia

אומץ!
Fistuk,sekarotuinen pinsseri,muistuttaa omaa Bambiani


Peikkokukkulan Mian Moppe-koirapostausta lukiessa tulivat taas kodittomat koiran mieleen,ja miten niille kaikille soisi hyvän kodin.Täälläkin on monen monta eläinsuojeluyhdistystä,joissa jokaisessa on monta kotia etsivää koiraa.Joka torstai suurimman päivälehden nettisivusto julkaisee kuvia ja tietoja eri järjestöjen adoptoitavista koirista.Näissä kuvissa on tänään julkaistuja adoptoitavien koirien kuvia.
אומצה!
Zirius,noin puolen vuoden ikäinen neitokainen
מחכה לאימוץ
Emilio,nuori sekarotuinen saksanpaimenkoira
מחכה לאימוץ
2 4kk ikäistä neitokaista
מחכה לאימוץ
3½ kk ikäiset pennut
מחכה לאימוץ
Kissojakin tietysti on.Perah pelastettiin tosi huonoista olosuhteista
מחכה לאימוץ
Ugi,vuoden ikäinen
Näille ja kaikille muille koirille ja kissoille soisi löytyvän hyvän kodin.Ikävä kyllä kaikille ei sellaista löydy.
Lopuksi oma Bambini,joka löytyi juuri noiden torstaisin  ilmestyvän lehden nettisivuilla  kotia etsivien koirien kuvien kautta.

39 kommenttia:

 1. Ziriuksen voisin ottaa heti :)

  VastaaPoista
 2. Kisu nayttaa surulliselta.

  Minka ikainen Bambi oli kun sinulle muuttaessaan?

  VastaaPoista
 3. Lepis: Zirius näyttää aika mainiolta!

  Anu:kisu on kai kokenut kovan kohtalon,mutta tosi nätti,ja toivottavasti löytää kodin jostain.Bambi oli puolen vuoden ikäinen kun sen sain.

  VastaaPoista
 4. Voi voisipa auttaa jotakin noista, vaikka tuota Ugia, katsoo niin sydäntäsärkevästi. Itse en oikein enää kestä katsellakaan näitä ulkomailla olevien löytökoirien kuvia, kun tulee halu auttaa kaikkia.

  Me olemme jo pitempään etsineet koiravanhuksellemme kaveria, mutta Suomessa koiria on tarjolla paljon vähemmän (mikä on tietysti hyvä) ja nekin vähät maksavat paljon, sekarotuisetkin tai sitten koiria ei anneta kerrostaloon vaan ainoastaan maalle omakotitaloon (ikäänkuin koiran onnellisen elämän ainoa kriteeri olisi se omakotitalo :)

  VastaaPoista
 5. Voi koirapalat kun läähättivät kuumissaaan. Tänään kävin eläinkaupassa ja katsoin myös adoptoitavat kissat ja koirat. Meillä tämä koira-asia alkaa olla ajankohtainen. Haluaisin adoptoida sekarotuisen koiran, mutta yksimielisyyttä siitä ei ihan vielä ole.

  VastaaPoista
 6. Onneksi nuo sessut ovat tarpeeksi kaukana minusta, muuten täällä olisi enemmän koiria kuin yksi.

  VastaaPoista
 7. Että mä voin inhota sellasia ihmisiä, jotka ottaa eläimen ja sitten jäättää sen hetteille &%¤%#%!!!
  Onko Bambi jo kunnossa?

  VastaaPoista
 8. Kirjoitit tärkeästä asiasta. Mieheni sisko oli aikanaan vaihto-opiskelijana Espanjassa ja otti siellä lemmikikseen kodittoman koiran. Koira muutti aikanaan mukana Suomeen ja heillä oli ihania yhteisiä vuosia kaikkiaan 12 täällä kotimaassa aina koiraystävän syöpäkuolemaan saakka.

  Voi, miten sielukkailta jokainen noista eläinsuojeluyhdistyksen tiloissa olevista koirista (ja kissasta) näyttäkään!

  VastaaPoista
 9. Hannele:on ne sitäkin...

  Mirja;sitä niin toivoo voivansa auttaa noita katsellessa,mutta pitää vaan toivoa ,että löytyy koti ainakin isolle osalle.Suomessahan ei löytökoiria paljon ole mutta olen kuullut,että sielläkin paljon hylätään koiria kun otetaan väärin perustein.Jos koiraa hoidetaan hyvin ja se saa tarpeeksi liikuntaa,en näe mitään estettä sille,ettei se muka voisi olla kerrostaloasunnossa.Näissä viereisissä taloissa lähelläni on monta isompaa koiraa;kaikki asuvat kerrostaloissa ja näyttävät oikein tyytyväisiltä.Toivottavasti löydätte hyvän kaverin koiravanhuksellenne.

  Johanna:Kuumat aavikkotuulet taas täällä.,Teillekin on tulossa koira! Itse suosin sekarotuisia koiria;sen vuoksi koska on paljon kodittomia koiria ja koska ne yleensä ovat terveempiäkin.Toivottavasti pääsette yksimielisyyteen hauveliasioissa.

  Krisu:olen joskus koirankävelyttäjänä eläinsuojeluyhdistyksessä,ja kyllä on vaikeaa olla ottamatta sieltä joku koira mukaansa....Mutta taitaa yksi koira riittää minulle,kun ei ole tilaa toiselle.

  Amalia:ihan samaa mieltä!!zxs#"%&%%& Suututtaa,kun ei ajatella etukäteen asioita tarpeeksi pitkälle sen asian suhteen ja otetaan koira liian kevyin perustein.Pitää ottaa huomioon ,että koira tulee moneksi vuodeksi taloon.Kiitos kysymästä,Bambi on kunnossa ja oma itsensä taas:-)

  Lumiomena:Onnellinen tarina oli miehesi siskon löytämällä koiralla:-)Sielukkailta nuo näyttävät ja niin anovilta. Kovasti haluaisivat hellyyttä ja kodin.

  VastaaPoista
 10. Koirat koirat, minulla on nyt viides koirakaveri. Ei varsinainen löytö, mutta pelastettu, hänelle oli tilattu jo lopetuspiikki kun otin sen keväällä. Kukaan ei huolinut yli 8 vuotiasta koiraa, rakastava perhe joutui luopumaan koirasta koska perheen tyttärelle tuli niin paha allergia, että joutui asumaan mummolassa. Loistava koira ja elinvuosia on viellä reilusti edessä. King on ikuistettu pariin blogiini;)

  VastaaPoista
 11. Hellyttäviä ja anovia katseita.

  VastaaPoista
 12. Kuuntelin Areenan kautta ohjelman jossa puhuttiin lemmikeiden ottamisesta.
  Ihmiset jotka ottavat elaimen, minka tahansa, ilman tietoa mm. mita tapahtuu kun pikkuinen kasvaa ja on aikuinen. Monet aikuiset ihmiset ruokkivat mielikuvilla hoivaviettiaan ilman ymmarrysta vastuusta ja velvoitteista - niin kauan kuin elain elaa...
  Ihmiset jotka jattaa elaimia heitteille ovat empatiakyvyttomia.

  VastaaPoista
 13. SusuPetal:miten sellaisia voi vastusta....

  BLOGitse:niinpä,ei ajatella pitemmän päälle.Koira tarvitsee hoitoa,lääkäripalveluja,kuria, ruokaa ja vastuuta,eikä sitä monesti ajatella lemmikkiä ottaessa.Pojallani ja morsiamellaan on vanha kissani sekä heidän ottamansa nuorempi kissa;ovat hyvin vastuuntuntoisia eläinten omistajia mistä olen iloinen!

  VastaaPoista
 14. Ja voi voi kuinka ihanan kodin Bambi lòysikààn. Hàn on yksi onnellinen..toivottavasti muutkin saavat ihania uusia koteja :D

  VastaaPoista
 15. -S-;voi kiitos:-) Bambilla oli tuuria,sillä pidän hänestä tosi hyvää huolta!Ja toivottavasti monet muutkin saavat hyvän kodin,,,,

  VastaaPoista
 16. Ari:hienoa kun olet antanut uuden hyvän kodin koiralle,jonka elämä ehkä muuten olisi loppunut.Tulenkin katsomaan hauvelin kuvia.

  VastaaPoista
 17. Jokainen näistä koirasta ja kissasta näyttää persoonilta. Toivon kovasti, että heille käy hyvin.

  Kisuli ei muuten välttämättä näytä surulliselta kuvassa: meidänkin kissa makoilee usein juuri tuon näköisenä. Se on kissoille hyvin rento asento..

  VastaaPoista
 18. Suloisen näköisiä koiria. Toivotaan, että mahdollisimman moni koiruli nyt löytää oman kodin.
  Sinun Bambisi on onnen koira. Suotte paljon rakkautta toisillenne.

  VastaaPoista
 19. Kiitos huomasin sinun käyneen etsimässä kuvia, olen sekaisin näissä blogi kyhäelmissäni, eka kuva löytyy tästä suoraan http://1.bp.blogspot.com/_GIMNuimigZM/TBIUm-L9rmI/AAAAAAAAEoI/utqJqQtbaVE/s1600/King+of+Arnoyhamn.jpg ja toinen http://ari-manipulated.blogspot.com/ etusivulta ;( -A-

  VastaaPoista
 20. Heippa,

  Oma koirani on täydellisen sekarotuinen turkkilaisen katukoiran jälkeläinen joka päätyi 8 v. sitten yhtenä päivänä reppuuni ja olemme siitä asti olleet erottamattomat. Koiruliini on kulkenut sen aikaisen reissaavan työni takia maat ja mannut ja nyt asettunut sitten omistajansa tavoin aloilleen, olen mieheni tavoin äärettömän eläinrakas ( mutta en ihmisrakas :) ja hoivaamme milloin pihallamme loikkivia kissoja milloin katukoiria, Turkissa suurin osa katukoiriksi päätyvistä tulee rikkaista perheistä joiden mukulat kyllästyvät suloisen pennun kasvaessa vaativaksi koiraksi. Turkissa ymmärrys eläinten pitoa kohtaan on monilla aika olematonta. Toivotaan että edes osa kuvissa olevista koirista saisi hyvän kodin, täällä valtion koiratarhat ovat pullollaan koiria, enkä voi ymmärtää ihmisiä jotka ottavat koiransa muualta. Suomessahan koirat nukutetaan aika nopeasti ellei omistajaa tai uutta sellaista löydy, tästä johtunee olematon kulkukoira tilanne siellä.

  VastaaPoista
 21. "Onneksi" olen allerginen, sillä muuten ottaisin nuo kaikki! Otan tupla antihistamiinit ja inhalaattoriannokset, mutta "eläimillisten" kavereiden luona en jätä käymättä.
  Silityshalaus Bambille!

  VastaaPoista
 22. Minä liityn tuohon rumia puhuvien kuoroon, en tajua miten koiran tai minkään muunkaan eläimen voi jättää heitteille. Täällä on oikein kulkukoiralaumoja, vihaisia ja vaarallisia. Kun tarpeeksi usein käyvät ihmisten päälle niin suoritetaan 'metsästys' eli koirat ammutaan. Siinä tilanteessa on tietysti vaikea enää tehdä muutakaan. Argh!
  Bambi on todella saanut lottovoiton!

  VastaaPoista
 23. Kuvia katsellessa tulee mahdoton halu auttaa. Sääliksi käy eläinraukkoja! Ihmiset osaavat olla ajattelemattomia ja tunteettomia.:(

  Meillä on ollut puhetta, että joskus sitten poikien jälkeen seuraavan koiran ei välttämättä tarvitsisi olla edes mikään pentu, vaan voitaisiin antaa koti jollekin hylätylle tai muuten vain uutta kotia kaipaavalle. Jos samanrotuinen edelleen haluttaisiin, niin kettuterrierejäkin on todella usein uutta kotia vailla.

  VastaaPoista
 24. Minä niin haluaisin ottaa nuo kaikki ovat niin suloisia jokainen niistä! Voi kun löytyisi niille hyvät kodit!

  Ihanaa kun Bambi pääsi luoksesi ja saa viettää hyvää ja turvallista elämää! Suloinen Bambi!

  VastaaPoista
 25. Cuties, cuties! Have a wonderful weekend.

  VastaaPoista
 26. Siis voi hitto tätä bloggeria !vastasin kaikille pitkästi ja sitten tuli tuo "error 503" ja kaikki vastaukseni hävisivät uzgvac"!¤#"
  Joten tässä kaikille kiitos kommenteista. Kaikille noille soisi uuden kodin mutta ihan kaikki eivät sellaista löydä.Tel Avivissa onneksi rakastetaan koiria,joten toivottavasti saavat uuden ja pysyvän kodin,ilman että otetaan ja sitten tullaan katumapäälle. Olin tosiaankin onnekas kun löysin Bambin!

  Phivos;cute they are! Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 27. Olet tehnyt hienon työn kun otit Bambin omaksesi :)

  VastaaPoista
 28. Voi noita katseita, tutota nöyryyttä ja puhetta ilman sanoja...
  En voisi olla ottamatta yhtä heistä, jos olisin siellä...
  ja tuo kisu reppana..
  Voi meidän kissoja, eivät tiedä missä paratiisissa asuvat. Nytkin Lötjönen, aterioituaan sian sydäntä mahansa täyteen, nukkuu minun itsetekemän paksun villapaidan päällä, ihanassa pedissä, jonka olen juuri hänelle tehnyt..

  Bambi on onnellinen , ihana koira, kiitos sinun..

  VastaaPoista
 29. Tuure:kiitos,mutta taisin minä olla se onnellinen osapuoli!

  Hanne;noita katseita on tosiaankin vaikeaa vastustaa!Tekisi mieli ottaa kaikki. Niin anovat katseet,pyytävät että "ota minut kotiisi".Kisusi viettää onnellisia päiviä luonasi.Myös Otto,kissani siellä Suomessa elää hyvää elämää,eikä tiedä lainkaan mitä on katukissan elämä,ja onneksi niin. Bambi on ihana,ja minulla on hänestä paljon iloa!

  VastaaPoista
 30. Ihania elukoita =). Mulla on tällä hetkellä vain hamsteri, mutta kyllä niitä koiria ja kissojakin tulee vielä joskus...

  Sain muuten eilen tietää, että voin hakea Israelin valtion apurahaa neljän viikon Ulpanille Haifaan. He siis maksaisivat tuition feen, joka on yli 1000 US dollaria! Eli ilman muuta haen tuota =)!

  Mutta kysymys kuuluukin nyt että hakisinko heinä- vai elokuun kurssille? Kumpaankaan ajankohtaan ei taida osua juutalaisia juhlapyhiä? Entä ilmasto, kumpi kuukausi on yleensä kuumempi?

  Nyt sitten pitääkin jännittää pitkä pitkä aika, tulokset tulevat vasta huhti-toukokuussa.

  VastaaPoista
 31. Athelas:on ihania elukoita!
  Onpa hienoa jos voit saada apurahaa hepreankielen opintoihin,upea juttu!Molemmat kuukaudet ovat lämpimiä,mutta elokuu enemmän,sillä se on vuoden lämpimin kuukausi,joten heinäkuu olisi kai parempi valinta.Ja niitä pyhiäkään ei silloin ole.Peukut ylhäällä niitten tulosten tiimoilta!

  VastaaPoista
 32. Jael, ottaisin nuo kaikki. Ihminen on luomakunnan ainoa todellinen peto, joka ei ole ansainnut koiran pyyteetöntä kiintymystä. Onneksi Suomessa ei ole etelän kulttuuria, jossa laki ei taivu koiran puoleen. Täällä saa koiran pois omistajalta, joka ei vastaa koiran tarpeisiin.

  Ylitse kaiken inhoan ihmisiä, jotka ottavat koiran hetken mielijohteesta. Etenkin tänään, jolloin mieheni kaivoi puutarhaamme 'penkkiä' valkoisille särkyneille sydämille!

  VastaaPoista
 33. Leena;noista voisikin ottaa kaikki,niin vetoavia ovat.Suututtaa tosiaankin ihmiset,jotka ottavat eläimen hetken mielijohteesta.Täällä kyllä laki on eläintenkin puolella;eläinrääkkäyksestä rangaistaan-

  VastaaPoista
 34. Hyvä että Bambi on pelastettu. kyllähän noista voisi ottaa kaikkikin :)
  Yksi ystäväni otti Espanjasta koiran semmoisesta pelastuspaikasta. Ihana neiti sieltä tulikin.

  VastaaPoista
 35. Kodittomien koirien ja kissojen kohtalo säälittää aina. Suomessa ei kovin paljon kohtaa näitä, mutta kun mennään hieman lämpimimpiin maihin näitä näkee yllättävän paljon.

  VastaaPoista
 36. Johanna:Koirien löytökodeista löytääkin ihania lemmikkejä;kiva että ystäväsi löysi mukavan koirakaverin sellaisesta.Kaikki nuo tekisi mieli ottaa mutta ei voi....

  Arleena;näinhän se on.Suomessa eivät eläimet ilmastonkaan puolesta kestäisi ympärivuotista ulkona oloa.

  VastaaPoista
 37. Voi ei :(

  Mitä katseita. Kiitos, että laitoit nämä kuvat, vaikka kipeätä tekevätkin.

  VastaaPoista
 38. Miten herttaisia koiria! Toivottavasti tarkistavat ottajien taustan... Pelkään aina, että joutuvat rääkättäväksi.

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...