perjantai 1. lokakuuta 2010

Viikonlopputerveiset

Täällä on nyt sitten juhlapyhäruljanssi ohi ja edessä on tavallinen sapattiviikonloppu. Tosi kuumaa on luvattu viikonlopuksi mutta helpotusta saadaan ehkä ensi viikolla.
Bambi-parka on kipeä:eilen oli ripulointia ja illalla oksentelua,ja menin hölmö antamaan sille makupalan,vaikka paastolla olisi pitänyt hauvelia pitää kun tuollainen olo on.Miksi koirien pitää oksennella sängylle,sohvalle tai matolle,eikä lattialle.....Pyykkiä on tullut,mutta nyt on Bambi niin väsähtänyt,että tuskin jaksaa liikkua.Annan sille puolen tunnin välein pikkuisen vettä,jota se juuri ja juuri jaksaa litkiä kämmenestäni.Bambilla ei tällaista ole ennen ollut,mutta koiralääkäri-kirjani mukaan tämä on aika yleistä. Ei ihmekään,kun ihmiset heittävät kaikenlaista puistoon,ja koira sitten on saattanut hotkia jotain epäsopivaa suuhunsa. Seuraan nyt sen vointia ja pidän sen paastossa tänään.
Tiistai-iltana olin Tel Avivin satamassa ,jossa oli pyhän johdosta kaikenlaisia tapahtumia.Tämä kukkaistyttö tuli vastaan,mutta en ole vieläkään oppinut kunnolla käyttämään kameraani iltapimeässä.,Komea kukkahattu oli tytöllä päässään.Olivat ihan oikeita kukkia muuten..
Toivottelen kaikille oikein hyvää ja kaunista viikonlopppua!

34 kommenttia:

 1. Bambille paljon paranemisia!!! Kylla tuo Bambi on kaunis koira. Niin siro ja kiltin nakoinen.

  Oikein hyvaa viikonloppua teille! Me aloitettiin Maikin kanssa syysloma tanaan :).

  VastaaPoista
 2. Bambi-kullalle pikaista paranemista!

  Kiitos samoin, hyvää ja kaunista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Pikaista toipumista Bambille ja hyvaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Jos siellä on hellettä, niin täällä on loistava syksysää +15-astetta ja aurinko paistaa.
  Voi Bambi resseua, kyllä hän paranee, kun saa vatsan kokonaan tyhjäksi ja sitten varovasti syöntiharjoituksia.

  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Tuula:Tuolla se ressu on pyyhkeen sisällä,ei edes ulos jaksa mennä...ON se erittäin siro ja nätti;täällä on paljon tuon tapaisia koiria mutta Bambi on harvinaisen siro. Eläinlääkäri ajatteli,että siinä voisi olla jonkun verran chihuahuaa mukana.OIkein ihanaa syyslomaa teille!

  Nurkkalintu:Kiitos,ja Bambi varmaan tuosta toipunee.Sinullekin samoin viikonlopputerveiset!

  Anu:Kiitos samoin sinulle!

  Arleena:Kuulostaapa tuo teidän syyssää houkuttelevalta....
  Bambi on nyt just ihan surkean oloinen eikä edes ulos jaksa mennä,mutta kyllä se tuosta vielä toipuu.
  Kiitos,samoin sinulle hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Bambilla ei nyt ole kivaa mutta toivottavasti jo hyvinkin pian helpottaa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti Bambin olo kay paremmaksi mahdollisimman pian. Voi toista! Upeat kukka-asut. On siina ollut jollain varkkaamista. Bambille terveisia! Edelleenkin olen hammastynyt, kuinka kuvaava nimi Bambilla on: niin siro ja kaunis koira on.

  VastaaPoista
 8. Moikka,

  En viivyttelis kovin kauaa, Bamsukka on tosi pikkanen. Meidän koira painaa noin 13 kiloa ja samassa tilanteessa meni vuorokaudessa sairaalakuntoon, tai siis arvoin vielä, mutta vein ja tiputukseen joutui.
  Ja oon sentäs jonkinmoinen ammattilainen *häpeää*. Mielummin siis käyttää varmuuden vuoksi ottamassa nestettä, jos toinen on ihan väsähtänyt, kun... ne saattaa mennä niin nopeesti sitten aika huonoon kuntoon.

  Molemmille kuitenkin mukavata viikonloppua ja kovasti tervehtymistä sinne!

  VastaaPoista
 9. Voi pientà koira-ressukkaa! Toivottavasti pian tokenee. Naapurin pikkuinen koiraliini vietiin tànààn leikattavaksi, ettei toinen sukupuoli niin kauheasti kiinnosta. Onpas upea hattu. Pitààkòhàn noita kukkia kastella? Nehàn muuten nuupahtavat teidàn helteissà. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista
 10. Bambille paranemisia ja viileää viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Hyvàà viikonloppua sinnekin. Toivottavasti Bambin olo paranee nopeasti. Bambille tulee hyvà olo, kun tietàà ettà sinà huolehdit. Ihana toista kun kielenpààtà vàhàn kàmmenessà aina kostuttaa. iso hali Bambille ja omistajalle myòs :D

  VastaaPoista
 12. Voi surku! Koirat ovat niin säälittäviä sairaana, makaavat vain hiljaa ja kärsivät, eivät pyydä mitään ellei sitten anteeksi olemassaoloaan. Pikaista paranemista.
  Ai teillä näkee taas noita kukkaistyttöjä.. nyt olen niin täynnä sääliä Bambin takia että säälin jo noita kukkiakin, vaikka hienohan se.

  VastaaPoista
 13. Oikein leppeeää viikonloppua sinne. Toivottavasti Bambi toipuu pian. Reppana.

  VastaaPoista
 14. Rita:ei ole kiva olo,mutta kai se tuosta tokenee.Mukavaa viikonlopppua sinullekin.

  Natjale:Täällä on viikonloppu joten vain päivystyksiin voi soittaa.Soitinkin päivystävällä lääkärille,ja koska Bambi pikkuisen liikkui ja käytiin ulkona pisullakin,päätettiin,että katsotaan vielä,näkyy olevan jo hieman paremmassa kunnossa.Mutta kyllä säikähdin.Bambi on onneksi juonut vähän välein kämmenestäni vettä.

  Lissu:On se ressukka näin kipeänä.Katsoo niin säälittävällä katseella.Bambille tuo leikkaus tehtiin jo pentuna,mutta kyllä se tyttöystävän kanssa silti jaksaa peuhata,tosin ei ole pelkoa epätoivotuista pennuista.Jaa,mitenk
  öhän säilyivät kukat,oli aika kuumaa,,,,

  SusuPetal:kiitos ja sinullekin samoin:-)

  -S-:kiitos toivotuksista,hieman on piristymään päin.Halit sinnekin:-)

  Sirokko:Aika säälittävä tosiaankin kipeänä,makasi pyyhkeen sisällä pari tuntia niin surkean oloisena.Nyt hieman piristyi,lähti jo liikkeelle omaan koppaansa.Aika hienosti oli tytölle laitettu kukkaishattu;-) Ja hamekin oli sellaisista tehty,,,

  Lepis.Toivotaan että pian toipuu Bambi-ressu. Mukavia viikonloppuja sinnekin.

  VastaaPoista
 15. Johanna:Kiitos,taitaa olla hieman piristymään päin.Onneksi on päivystävä eläinlääkäri aika lähellä 24/7
  Kaikki aina sanovatkin,että on niin nimensä näköinen,ja tottahan se on,etenkin kun sillä on noin sirot jäsenet.Kukkaistyttö oli hieno,mutta kuvani aika surkeat.

  VastaaPoista
 16. Tuossa edellä jo kerroitkin, että Bambi on jo hieman paranemaan päin.
  Toivotaan, että hän siitä toipuu.

  VastaaPoista
 17. Voi Bambia, toivottavasti se paranee pian. Mutta kuten täällä on jo sanottukin, se on pieni koira, vie mieluummin liian aikaisin eläilääkärille kuin liian myöhään.

  VastaaPoista
 18. Voi sitä piebntä reppanaa..
  toivottavasti pian paranee..

  Ihanaa viikonloppua sinne kuumuuteen, täällä on ihanat pakkasyöt, tähtineen..
  laitoin tänään postia sinulle.=)

  VastaaPoista
 19. Voi Bambia! Pikaista paranemista toiselle.
  Meilla Max oksentelee heti jos se syo mitaan muuta kuin koiranruokaa. Ja tosiaan, aina matolle.

  Hyvaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 20. Bambille sydämellisiä paranemisterveisiä meidän kissoilta, ja meiltä ihmisiltä ;D

  VastaaPoista
 21. Unelma:Kiitos toivotuksista;Bambi oli eilen tosi surkeassa kunnossa mutta heräsi tänään suhtkoht pirteänä ja hieman ruokaakin maistui jo.

  Krisu:Meinasin viedä eilen,ja puhuin eläinlääkärin kanssa,mutta Bambi hieman piristyi iltaa kohti;paasto ja lepo auttoivat.Tänään onkin jo paljon parempi:-)

  Hanne:Ilokseni Bambi tänä aamuna halusi jo ulos ja söikin hieman.Voimat palaavat hiljalleen-Pakkasta jo!Kiitos,kiva saada sinulta postia:-)

  Susa:Annan Bambille vain koirien kuivamuonaa(ja joskus harvoin purkkiruokaa) mutta tuolla puistossa oli taas ihmisiä grilleineen,ja Bambi varmaan söi huomaamattani jotain sopimatonta.Sillä oli tosi paha olo eilen,mutta nyt on parempi:-) Oksensi monta kertaa muttei kertaakaan lattialle....Sinulle samoin hyvää viikonloppua!

  Sooloilija:Kiitos sekä teille että kisuille:-) Bambin olo on jo vähän parempi:-)

  VastaaPoista
 22. Paranemisia Bambille. (Mun eka kommentti on näköjään taas hävinnyt cybertuuliin)

  VastaaPoista
 23. Jael, nestettä on nyt saatava Bambiin vaikka pipetillä. Mnä olen hankkinut sellaisen hiukan isomman lääkepipetin ja kun Olga oli kipeä anoin sillä vettä. Ehkä voisit koittaa antaa hiukan juustoa, jos hän huolii. Auttaa ainakin ripuliin. Mutta: Bambi on voinut saada mitä vain suuhunsa, joten minä tekisin kuten Natalje ehdotti ja lähtisin lujaa päivystävälle ja etenkin, koska Bambi on noin kevyt.


  Naapurilta meni mäyräkoira myrkkysyötin takia. Joku hullu oli heittänyt lenkkipolulle metsään myrkytetyn makkaran. Koira eli viikon tiputuksessa, mutta ei toipunut. Tämä nyt tietenkään ei tapahdu Bambille, toivon minä, mutta tuossakin tapaksessa lääkäri sanoi, että isompi koira olisi selvinnyt, sillä lapseton pari reagoi todella nopeasti.

  Suukkoja Bambille♥

  VastaaPoista
 24. oj, hoppas bambi snart mår bättre!
  inget allvarligt hoppas jag.

  VastaaPoista
 25. Toivottavasti Bambi paranee. Komea kukkatyttö. Olishan se heinoa keikistellä kukkasissa.

  VastaaPoista
 26. Kiva kuulla että Bambi voi paremmin. Joskus se suun kautta annettu neste ei enää auta mitään, jos nestettä on hävinnyt liian paljon elimistöstä ja silloin tarvitaan jämerämpiä otteita. Mutta tosiaan, hyvä että tokeni itsestään. Eläimet ovat kuin lapset, välillä vaikuttaa hyvältä ja nopeasti onkin huonossa kunnossa ja päinvastoin. Rajaa, milloin vie hoitoon, voi välillä olla vaikeaa tietää.

  Me ollaan kerätty Saksassa lapsia varten sellainen eläinten ensiapuopas- sellaisia voi löytyä netistäkin, jos kiinnostaa. Niissä voi olla hyviä vinkkejä, mitä asioita seurata ja mihin kiinnittää huomiota, mm. myrkytyksistä.

  (kävinkin ettimässä netistä ja paljon löytyy, mm. tällainen: http://www.pelastetaankoirat.com/ensiapu.html)

  Kuulin juur, että Tampereen seudulla joku laittelee partateriä lihan sisään ja heittelee koirille maastoon :-((((((

  VastaaPoista
 27. Allu:kiitos sullekin toivotuksista:-)

  Leena:Kiitos:-)(Bambi on tänään jo parempi;eilenhän se ei jaksanut edes liikkua ja annoin sille liinasta vettä,jota se nuoli,aina tunnin välein.Heräsi aamulla piristyneempänä.En uskaltanut antaa juustoa kun jossain luki ettei pitäisi antaa juustoa,mutta ehkä annan nyt.Ripulia oli viimeksi eilen aamulla ja oksennusta eilen aamupäivällä,joten eiköhän parempaa kohti olla menossa,onneksi! Huh, miten kamalaa että joku on tuollaisen myrkkysyötin heittänyt luontoon ja koira menehtynyt sen vuoksi.Eilen puhuin päivystävän lääkärin kanssa mutta oli sitä mieltä,että koska jaksoi olla hieman ulkona ja teki pisut siellä,niin että odotellaan,ja tänään olikin parempi.

  Sara:Tack,Bambi mår redan bättre,inte helt ok ännu men mycket bättre än igår.

  Amalia;kiitos,taitaa Bambi tästä parantua.AIka kuumaa oli joten en tiedä miten tukalat olot oli kukkaistytöllä;D

  Hannele:Bambi on nätti ja niin oli tuo tyttökin kaikkine kukkineen

  Natjale;Kauhistus tuo ,että joku laittaa partateriä lihan sisään koirille,miten voikin olla tuollainen koiravihaaja:-(
  Eilen olin kyllä jo viemässä Bambia päivystykseen,(täällä kun on viikonloppu niin monet paikat kiinni)mutta kun se pystyi olemaan hieman ulkona ja puhuin eläinlääkärin kanssa,niin rauhoituin.Näköjään lepo ja paasto auttoi,ja nyt on paljon parempi,ja tuli jo kerjäämään juustoakin (en antanut...)ja pyysi aamulla ulos.Vielä on väsähtäneen oloinen,mutta aivan eri juttu kuin eilen kuitenkin,joten selvittiin säikähdyksellä.Kiitos tuosta linkistä:-)Mulla on Koiran Kotilääkäri-niminen kirja,joka myös on aika hyvä.

  VastaaPoista
 28. Toivottavasti haukku paranee pian! Hyvaa viikonloppua sinne teille. Meillahan on huomenna taas arki...

  VastaaPoista
 29. Kuwaitin kaunotar:meilläkin huomenna arki;täällä viikonloppu on perjantai-lauantai.Sunnuntai on aina arkipäivä.

  VastaaPoista
 30. Voi Bambia, onneksi se ilmeisesti voi jo paremmin!

  Vaikuttavia nuo kukkaistytöt. Olisi hauska nähdä sellaisia ihan livenäkin. Mahtaa muuten heilläkin olla hieman kuu,a... Vai viileneekö siellä, kun aurinko laskee?

  Terkuin ystäväsi Varjo :)

  VastaaPoista
 31. Varjo;kiva kun kävit jättämässä kommentin:-) Bambi voi jo paremmin,nyt tosin on ilmavaivojen vuoro....
  Oli aika hyvä tuo kukkaistyttö,ja niitä oli pari erilaista,ja oli myös appelsiinipuutyttö,mutta hitto,kun en osaa pimeässä kuvata....Aika kuumaa on tänään ollut,myös nyt kun on jo pimeää hikoilen tässä, mutta parin päivän kuluttua pitäisi viilentyä.Terkkuja!

  VastaaPoista
 32. voi Bambia ... hyvä kuitenkin, että ilmeisesti jo parempi! Tosi ikävää, että saa vieraiden heittämistä/antamista ruoista vaivoja - noin pienelle koiralle voi tosiaan käydä köpelösti jos tulee kuumassa nestevajetta ...

  Mahtavat kukat naisen päällä!

  Paljon terkkuja! <3

  VastaaPoista
 33. Voi, pientä ressukkaa! Onneksi Bambi taitaa jo voida paljon paremmin!<3

  Kyllä nuo kaikki sairastelut, löydökset ynnä muut aina peläyttävät pahan päiväisesti. Itsekin itkin jo liki silmät päästäni, kun pelkäsin, että se on Remulla syöpää ja kaikki päättyy jo nyt. Onneksi ei sentään! Tulee joskus vielä olemaan todella kova paikka, kun luopumisen aika tulee. Niin uskomattoman tärkeitä nuo ovat!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...