perjantai 20. toukokuuta 2011

Koskaan ei ole liian myöhäistä....;D

Aika uskomaton mies on tämä 96-vuotias Dov Perlman Ramat-David kibbutzista,haluaa perustaa opiskelijoiden puolueen.Perlman on itse opiskelija ja opiskelee tietokoneen sovellusohjelmointia toisella vuosikurssilla.Alunperin hän halusi opiskella valtiotieteitä,mutta huomatessaan tietävänsä enemmän kuin opettajat siirtyi hän opiskelemaan ohjelmointia.Kuva hieman huono;kuvasin sen kotiini ilmestyvästä ilmaislehdestä.

28 kommenttia:

 1. Wow! Täytyy kertoa vanhemmilleni, jotka vielä(kin) miettivät tietokoneen hankintaa ja ovat vasta kahdeksankymppisiä.

  VastaaPoista
 2. Ihana mies! Tuosta voisin ottaa oppia minakin, puolta nuorempi ;).

  VastaaPoista
 3. Voi vitsi, istun ja ihailen. Pitäisi kai liimata seinälle muistutukseksi itselle, kun alkaa jo nyt kaiken uuden oppimisen ajatteleminenkin väsyttämään.

  VastaaPoista
 4. Heljä:Noin nuoria vielä ja miettivät sitä tietokoneen hankkimista,Pika pikaa sellainen heille;D

  Tuula:Aika uskomaton.87-vuotias presidenttimme Peres on pikkupoika tuon miehen rinnalla;D

  Sirokko;Ei voi kuin nostaa hattua.Ja kuulemma vielä tupakoikin 8 vuotta sitten,ennenkuin lopetti,Miten ihmeessä jotkut ovat niin virkeitä ja aikaansaavia vielä tuossa iässä...

  VastaaPoista
 5. Uskomatonta! No onhan IT-alalla aina kysyntaa uusista tyontekijoista.

  VastaaPoista
 6. Uskomaton miten voi olla tuollainen 96-vuotias. Hattua nostan hänelle.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kyllä nyt käyp katteeks; - hän on virkeämmän näköinen kuin minä tällä hetkellä (ja olen alle 6janolla)!

  Vetoampa seuraavaksi tähän setään, kun yritän saada isääni uskomaan, ettei ole liian myöhäistä oppia. Isäni toteaa joka vuosi olevansa tietokoneille jo liian vanha. Hänellä on 96:een vielä pitkä aika.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Upeaa, ihailtavaa..
  mutta aivomme eivät koskaan kuole, jos huollamme niitä, annamme niille hyvää ruokaa, vettä, hyviä rasvoja, ja käytämme niitä..liikumme aktiivisesti..

  VastaaPoista
 9. Voi, tuohan antaa toivoa ja rohkaisua minullekin. Olisi ihanaa lähestyä sataa vuotta järjenvalo tallella.
  Minulla oli joskus vaikeaa löytää sellaista ikätoveria, jolla olisi tietokone. Siksi roikun täällä teidän nuorempien riesana. ;-) Olette kyllä ihania, tunnen nuortuneeni itsekin.

  VastaaPoista
 10. WOw...ihana teràsàijà!!! Noin siinà varmasti helposti kàykin, ettà hàn tietàà opettajia enemmàn...aikamoinen elàmànkokemus on miehellà jo takana :D

  VastaaPoista
 11. Opiskelu ja työ pitävät terveenä ja nuorekkaana. Tämänkin papan.

  VastaaPoista
 12. Aivan upeaa! koskaan ei ole myöhäistä yhtään mihinkään-tässä on oiva esimerkki =)

  VastaaPoista
 13. Mizyena:Vau tosiaankin,,,

  Susanne:Aika uskomatonta todellakin,joillain on hyvät geenit mutta ei kai se pelkästään siitä johdu..
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  Nurkkalintu:ei nyt sentään;D mutta kovin virkeältä hän vaikuttaa ikäisekseen,tuossa on kuin nuori mies tietokoneensa kanssa;D Ehdottomasti otat tämän esimerkiksi kun selität isällesi,että ei ole liian myöhäistä aloittaa tietokoneen käyttöä;D

  Hanne:upeaa tosiaankin.Pitää pitää aivot virkeinä,tehdä paljon,harrastaa ja hoitaa itseänsä hyvin,niin sitten kai on on toivoa tuollaisesta;D

  Hannele:Tsemppiä tenttiin;D

  Unelma:Ihanaa jos antaa rohkaisua,ja tuo on kyllä oiva esimerkki siitä,että opiskella voi tuonkin ikäisenä ja vielä hyvin.Presidenttimmekin on melkein 90v ja kuin Duracell-pupu.Sinähän olet vielä nuori,ja aina ilahdun kun näen kommenttisi:)

  Ciacy:varsinainen teräsvaari.Varmaakin monessa aineessa tietää enemmän kuin opettajansa mutta ohjelmointi taisi hänellekin olla aivan uutta;D

  Arleena:näin se on,ja hyvä on se muistaakin:)

  A kissfromthepast:eikös olekin ihanaa että on tällaisia rohkaisevia esimerkkejä;D

  VastaaPoista
 14. teraspappa kerrassaan.Tassa sen nakee,ettei ika esta opiskelemasta.

  VastaaPoista
 15. Minusta on ihana lukea näistä iäkkäistä ihmisistä, jotka eivät pelkää muutoksia ja ovat halukkaita oppimaan!

  Itse kun ajattelen, että elämä on jatkuvaa oppimista eikä koskaan ole liian myöhäistä opiskella myös ohjatusti. Hattua nostan tälle herralle :))

  VastaaPoista
 16. Niin kauan kuin on elämää, on mahdollisuuksiakin. Monet vanhenevat ennen aikojaan, koska tuijottavat vain omaa kalenteri-ikäänsä ja LUULEVAT, että mihinkään uuteen ei enää voi ryhtyä.

  VastaaPoista
 17. Irmastiina:tosiaankin!

  Sateenkaari:näin on,kun pitää aivonsa virkeänä niin kaikkeen pystyy vanhanakin:)

  Elegia:Minustakin on ihanaa lukea tällaisista ihmisistä.Minulla on 72-vuotias ystävätär,Mary,joka on oikea Duracell-pupu,vaikeaa pysyä perässä:D
  Minustakin oppimista voisi hyvin jatkaa koko elämän ajan-Suomessahan se onkin hyvin järjestetty sikäli että aikuisopintoja ja muitakin kursseja on subventoitu.

  Kirlah:Näin on.Pidän omana esimerkkinä muutamia vuosikymmeniä vanhempaa ystävätärtäni,joka ei anna iän rajoittaa millään tavoin elämäänsä:)

  VastaaPoista
 18. Ihan helppoa, kun aivot ovat kunnossa.:)

  Meilläkin on 100v. kirjailija, Otto Rummukainen, sanotaan Pykälävaaran Päätaloksi. On julkaissut omakustanteena 20 romaania ym. teosta.

  Oikein leppoisaa viikonloppua sinulle, Yaelian<3

  VastaaPoista
 19. No jopas on. Iltalukiossa oli yksi nainen, muistaakseni 67-vuotias, joka oli ensin käynyt peruskoulun iltalinjalla ja jatkanut sitten lukioon. Ajattelin jo hänestä, että onpa ihanaa, kun elämältä haluaa uusia haasteita, oli ikä mikä tahansa. Mutta 96-vuotias opiskelija on kyllä ihan huikean hieno juttu!

  VastaaPoista
 20. Aili-mummo:Aivot onkin hyvä pitää virkeänä.Tuosta kirjailijasta en ole kuullutkaan,hienoa!Sinullekin oikein mukavaa viikonloppua!

  Hippu:Joo hieno saavutus siltä naiselta myös,osoittaa tosiaankin ettei ole lukionkaan käyminen liian myöhäistä koskaan-Ohjelmointi on niin vaikea opittava että ihan nostan hattua että tuo mies pystyy sitä tuossa iässä opiskelemaan;D

  VastaaPoista
 21. Upea juttu että pysyy ajan hermoilla, tämä tekniikka kehittyy sellaisella vauhdilla ettei saa herpaantua.
  Kun olin pikkupoika niin edes kasettinauhuria ei oltu vielä keksitty, entäs nyt !!

  VastaaPoista
 22. han ser så mycket yngre ut!
  är det verkligen så, att det aldrig är försent? jag hoppas verkligen det....
  kramar

  VastaaPoista
 23. Kyllä vaan kannattaa olla ikuinen opiskelija ihan nimetystikin. Sitähän jokainen on, vaikka ei missään opinahjossa kävisikään.
  Nostan hattua papparaiselle! Harmi, että Jumala on joutunut lyhentämään ihmisen iän noin 120 vuoteen - niin kuin Raamattu kertoo –, tosin siihenkään ei moni yllä. Jos mies saa elää, hänellä on vielä parikymmentä "työntäyteistä" vuotta edessään.

  VastaaPoista
 24. Ari;joo aika ihme miten sitä tuossa iässäkin pysyy perässä;D

  Sara:ja han ser yngre ut men är faktiskt 96 år gammal.Man skall vara optimistisk och tro på det att det aldrig är för sent att börja någonting...

  Marja-Leena:Niinpä! Onneksi Suomessa on subventoitu kaikenlaiset kurssit ja opiskelut,täällä se taas on kallista,mutta onneksi netinkin välityksellä voi paljon oppia:) Papparainen on tosiaankin aika uskomaton!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...