perjantai 13. toukokuuta 2011

Bloggeri toimii taas:)

Pitkän tauon jälkeen bloggeri näkyy taas toimivan jotenkuten. Siellähän tehtiin huoltotöitä,jotka taisivat kestää oletettua pitempään,ja sen vuoksi viimeisimmät blogikirjoitukset poistettiin väliaikaisesti ja koko bloggeri oli vain read only-tilassa,eli sitä pystyi lukemaan,eikä muuta. Oma eilen postaamani postaus,johon meni paljon aikaa kuvien asettelun ja linkkien laittamisen vuoksi,on edelleenkin kateissa, mutta toivon sen näkyvän taas jossain vaiheessa.

Jos tällaista tapahtuu,kannattaa kurkistaa vaikka Bloggerin Twitter-sivuilta,,mikä on viimeisin tilanne.

Täällä oli muuten tänään ihmeellinen toukokuinen sää,sillä satoi vettä (ei paljon,mutta satoi kuitenkin) ja oli jopa viileää.Tällaista tähän aikaan vuodesta on kai viimeksi ollut parikymmentä vuotta sitten.

18 kommenttia:

 1. Minuu kans harmittaa kun eilinen juttuni katosi. Ja monet kommentit joita muille vastailin eilen omassa blogissani....huooh, toivottavasti ne palautuu...

  VastaaPoista
 2. Kiitti Twitter-vinkistä. Mä ihmettelin kovasti, kun yritin päästä kirjoittamaan postausta, mutta ei onnistunut. :-( Tosi kauan kyllä kesti tuo katkos! Toivottavasti edellinen postauksesi palautuu pian!

  Mukavaa viikonloppua. :-)

  VastaaPoista
 3. Mina en ole ehtinyt postailemaan, niin taisin selvita ilman harmeja.

  Taalla on kovin kevaista. Mutta nyt kahtena paivana on ollut aikamoisia ukkosia. Onneksi on satanut, ettei satu vahinkoja eli metsapaloja.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Katjusha:Jeps,toivottavasti tosiaankin palautuu se postaukseni kun sen tekemiseen meni aikaakin.Ja samoin sinun postauksesi.

  Hippu:Oli kyllä harvinaisen pitkä huoltotauko,taisi tulla odottamattomia ongelmia.Nyt vaan pitää odottaa,että palautuu se oma postaus,joka hävisi-.Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  Tuula:No sulle sitten ei mitenkään käynyt bloggerin suhteen,mulla taas oli pitkä postaus,johon meni paljon aikaa,ja ehdottomasti haluan sen takaisin.Onneksi teillä sataa.Tänään aamulla oli lämminta kun vein Bambin ulos,ja ajattelin jo ettei säätiedotukseen ole luottamista.Kun menin kaupungille,oli sitten liian kevyet vaatteet ja vähän vilukin.Olispa näin koko kesän mutta tämä on vain lyhyt harvinainen sääepisodi.Mukavaa viikonloppua sinullekiN!

  VastaaPoista
 5. Kauas tosiaan katkos kesti, mutta onneksi on nyt ohi..:))

  VastaaPoista
 6. Toivotaan, että eilinenkin vielä ilmaantuu.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Irmastiina:Kauan kesti,kun tuli odottamattomia ongelmia. Sellaista vaan voi joskus tapahtua..

  Sirpa:Juu,nyt he parhaillaan palauttelevat niitä kadonneita,joten toivottavasti omakin postaus palautuu.
  Kiitos,mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Minun eilinen postaukseni kanssa havisi juuri siina vaiheessa,kun sen julkaisin.Onneksi oli lyhyt postaus.Jos ei tule takaisin,niin laitan uudelleen.Tanaan postasin muuta asiaa.
  Meilla kanssa on edelleen aivan uskomattomat toukokuun ilmat.Yöt ovat jopa kuylmia.Ja nytkin on vetta satanut monena paivana oikein rankasti ukkosen kera.
  Oikein mukavaa viikonloppua Yaelian.

  VastaaPoista
 9. Minulta katosi kirjablogistani uusin postaus. Se on kuitenkin pieni harmi siihen nähden, että eilen blogissani näkyi oikeat tietoni eli etu- ja sukunimeni!

  Minulla on blogeja kahden osoitteen alla ja molemmat ovat oikeita nimiäni. Olis saada sydärin, kun näin oma nimeni kokonaisuudessaan profiilissani. Samoin s-postiosoitteeni oli muuttunut mallia etunimi.sukunimi. Näin taisi käydä kaikille, joilla on oikeat tiedot Googlemailissa ja blogi siihen yhdistettynä.

  Onneksi siinä välissä ehti käydä muuttamassa tietoja eli muutin tiedot profiilistani. Aika paha tietosuojamoka.

  VastaaPoista
 10. Sateenkaari:vaikka oli lyhytkin,niin bloggeri on luvannut tuoda takaisin.Meillä oli muuten jo lämmintä mutta nyt sitten tänään hieman satoi ja oli viileämpää.Nyt kuitenkin mielestäni ihan normaalia,ulkona 20 astetta ja istun hihaton toppi päällä-.Mukavaa viikonloppua !

  Elegia:Kuulin että tuollaista kävi joillekin,Bloggerin omasta blogista luin,että tuli jotain häikkää,ja sen vuoksi piti koko blogger laittaa read only-tilaan.Itse en ole laittanut omaa nimeäni en sähköpostiin enkä blogiin,joten ei sitä vaaraa. Onneksi ehdit ne tiedot muuttaa nopeasti:)

  VastaaPoista
 11. Juu, minulla on sidottu blogini Googlen mailiin, jossa on oikeat nimeni. En ole koskaan ajatellut, että ne voivat sotkeutua keskenään! Muuten olisin perustanut blogin aikoinaan nimimerkkiosoitteella ja nimellä.

  Minäkin muuten toivon, että se sinun postaus tulee takaisin. Näin sen, mutta en ehtinyt lukea kokonaan :(

  VastaaPoista
 12. Tosi omituinen hässäkkä. Mutta onneksi nyt tosiaan näyttää taas ainakin kommentointi toimivan. Ja toivotaan, että postauksetkin ilmestyy takaisin.

  Täällä on kanssa tullut muutamia pieniä sadekuuroja ja on tosi viileää. Ihan mukavalta tuntuu, mutta outoa tämä täälläkin on tässä vaiheessa kesää.

  VastaaPoista
 13. oho, olin näköjään liikkeellä väärällä naamalla. ;)

  VastaaPoista
 14. Elegia;Mulla tuo gmail oli alunperin sellainen varasähköposti,ja sen vuoksi nimimerkillä.Lopuksi siitä tuli kuitenkin päämeilini,mutten mennyt vaihtamaan nimeä.Nyt tuli jo postaus takaisin,tosin kommentit ei.
  Sinunkin oli tullut takaisin:)

  Itkupilli:Oli tosi pitkä huoltotyö mutta nyt näkyy toimivan ja myös postaus tuli takaisin,tosi kommentit ei.
  Tosi kiva oli nähdä sadetta toúkokuussa,mutta sunnuntaina pitäisi tämän olla jo ohi,.

  VastaaPoista
 15. Voi teitä blogger-käyttäjäreppanoita!

  Ja nyt näyttää ampuvan uudelleen Google Readeriin ne 'vanhat' postaukset. No, eipä sitä päässyt kommentoimaan, niin jospa nyt ;)

  VastaaPoista
 16. Lepis.Eikä WP:ssä tällaista koskaan tapahdu...olen jo antanut anteeksi,bloggeri kuitenkin on hyvä blogiplatformi.

  VastaaPoista
 17. Ahaa! Tuo siis selittaa, miksi viesti oli poissa eilen ja kommentitkin ovat kadonneet uusimmasta postauksesta. Kiitos vinkista!

  VastaaPoista
 18. Anna:joo näin se oli,väliaikaisesti poissa...

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...