maanantai 13. kesäkuuta 2011

Olen jäänyt koukkuun...

Tänä keväänä jäin koukkuun historiallisiin ja vähemmän historiallisiin fantasiasarjoihin. Kuten Borgian perheestä kertovaan sarjaan,jossa pääosaa esittää Jeremy Irons
Tai viimeisimpään versioon Camelot-tarinasta
Eniten jäin kuitenkin koukkuun Game of Thrones-sarjaan,joka taitaa nyt tulla Canal Plussilta. 

19 kommenttia:

 1. Harmi, ettei ole tuota canalia. Mikä tahansa sarja, jossa on joko Jeremy Irons tai Sean Bean ovat katsomisen arvoisia!

  VastaaPoista
 2. SusuPetal:olen ladannut netistä...,molemmat sarjat ja tuo kolmaskin todella katsomisen arvoisia.

  VastaaPoista
 3. Ainoostaan Camelot on tuttu, en tosin ole sitäkään katsonut. Jotenkin noita historiallisia ei tule aloitettua, vaikka yleensä ne aina osoittautuukin hyviksi sitten kun on alkuun päässyt. Mutta se kynnys..

  VastaaPoista
 4. Minäkin saattaisin innostua noista. Miltä sivustolta olet ne ladannut? Meillä on kyllä telkkarikin ja kanavia vaikka kuinka, mutta en ole löytänyt ohjelmatietoja järkevässä muodossa, niinpä en katso telkkaa juuri koskaan. Pitäisi varmaan perua suuri määrä kanavia kun ainoastaan nuorimmainen katsoo jotain lastenohjelmia.

  VastaaPoista
 5. Jeremy Irons on kyllä upea näyttelijä. Ensimmäisen kerran näin hänet Mennyt maailma -sarjassa. Siinä oli myös toinen hyvä brittinäyttelijä, Anthony Andrews (muistankohan nimen oikein). Häntä ei ole juuri sen jälkeen näkynyt.

  HBO tekee upeita sarjoja. Ne ovat laatutavaraa järjestään ja katsomisen arvoisia.

  VastaaPoista
 6. Nuo vaikuttavat juuri sellaisilta, mita itsekin haluaisin seurata! Nyt tyydyn kuolaamaan Elisa di Rivombrosan rokokoo-aikaa ja dvd:lta BBC:n historiallisia draamoja...

  VastaaPoista
 7. Sirokko;Camelotista on aikojen myötä tehty elokuvia ja sarjoja,ja tarina on aina kiehtonut.Nämä 3 ovat hyviä. Camelotissa on yhdessä pääosassa ,Merlininä,Joseph Fiennes,hyvä näyttelijä.

  Saya:Näihin jää kyllä koukkuun. Käytän Eztv:tä torrentien lataukseen.Mutta jos sinulla on HBO:n,Starzin tai Showtimen kanavat,niin niissä ne sitten pitäisi näkyä.Tosi hyviä sarjoja kaikki 3:pukuloisto,taustat,näytteleminen,kaikki!

  Johanna:Jeremy Irons onkin loistava näyttelijä,ja muistain sen Mennyt Maailma-sarjan,joka oli mielettömän hyvä.HBO;lla on tosiaankin loistosarjoja;)

  Karoliina:Historialliset draamat ovat kyllä koukuttavia! Näin osan Elisa-sarjasta Suomessa,ja sekin oli sellainen,mihin helposti jäi koukkuun.Harmitti sitten ,ettei tarinaa nähnyt kokonaan....

  VastaaPoista
 8. En ehdi olemaan sarjakoukussa mutta J Ironsista olen tykannyt aina!
  Taalla paakanavien sarjatarjonta on...ei kummonen :)

  VastaaPoista
 9. Menneestä maailmasta minäkin muistan Jeremy Ironsin. Näitä mainitsemiasi en ole nähnyt. Ehkä katsoisin, jos ne täällä TV:oon tulisivat.

  VastaaPoista
 10. Minä en ole hirveästi koskaan tykännyt mistään fantasiajutuista (tyyliin Harry Potter) enkä oikein historiallisista sarjoista/leffoistakaan, mutta nämä näyttävät jostakin syystä aika mielenkiintoisilta sarjoilta. Ehkä se on tuo Jeremy Irons, mikä vaikuttaa asiaan. :-)

  VastaaPoista
 11. Ja minulle kiitos ei Jeremy Ironsia, muuten voisi katsoakin.:)

  Meillä ohjelmatietoja ei löydy mistään, välillä kanavat pimeänä joten tänä keväänä en ole mitään seurannut, hoksasin vasta tässä ja nyt.Elokuvia on tullut katsottua sitäkin enemmän.

  VastaaPoista
 12. BLOGitse;Irons on hyvä,vaikka yleensä esittääkin vähemmän miellyttäviä hahmoja;D

  Hannele:Ei mullakaan ole.tietokone on telkkarini;D

  Unelma:Mennyt maailma oli loistava sarja.Nämä taitavat tulla maksullisilta kanavilta,ainakin yksi noista.Ehkä 2 muuta sitten
  myöhemmin myös pääkanavilla-

  Hippu:Harry Potterit ja vastaavat eivät minuakaan kauheasti kiinnosta mutta nämä sen sijaan kyllä.Jäin aika pian koukkuun..Kaikissa 3 sarjassa on tunnettu miesnäyttelijä mukana ,sekin vaikuttaa.

  Pikkujutut:Niin ei kovin miellyttäviä tyyppejä esitäkään Irons...Kanavat pimeinä,se ei ihan kiva juttu ole..onneksi on ollut leffoja teillä:)

  VastaaPoista
 13. Mä en yleensä koukutu, mutta tuo Game of Thrones on niin hyvä! Voisin katsoa sitä vaikka koko viikonlopun putkeen!

  VastaaPoista
 14. Elisabeth:Jeps ,onkin tosi hyvä.Multa vielä yksi jakso katsomatta ja sen jälkeen voi tulla vieroitusoireita...Onneksi on toinen kausi jossain vaiheessa tulossa:)

  VastaaPoista
 15. Ah ollaan täälläkin niin koukussa thronesiin että piti tietty ostaa eka kirjakin ja luen sitä nyt ihan innolla :D Viimeisen jakson loppu oli kyllä harmitus :/

  VastaaPoista
 16. Mila:Juu siihen jääkin helposti koukkuun...pitäisiköhän munkin ostaa kirja...

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...