sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Sunnuntaiklassikko 8.1.2012

Lovely Day on  Bill Withersin  kappale vuodelta 1977.Huomasin,että tästä laulusta laitettu video ei taida aueta täällä bloggerissa,vaan ainoastaan YouTubessa,täällä(klikkaa linkkiä) Kappale on hyvän mielen rakkauslaulu.
Bill Withersin ihanan "Ain't no sunshine" kappaleen olen esitellyt sunnuntaiklassikoissa vajaa vuosi sitten,täällä

Withersin ura muusikkona jäi lyhyeksi,mutta hän ehti tehdä monta hyvää kappaletta.Jostain syystä Withers ei ole esiintynyt eikä levyttänyt yli 20 vuoteen,mutta vuonna 2009 hänestä tehtiin dokumentti "Still Bill",josta ote ylläolevalla videolla.
Muut klassikot löytyvät täältä

9 kommenttia:

Johanna / Omamaamansikka kirjoitti...

Olen tainnut kertoa aikaisemminkin radiokanavasta, joka soittaa klassikoita. Tämä soi kanavalla todella usein, mutta paremminkin kesäaikaan. Kiitos kun muistutit biisistä. Tämä on ihana!

Tuima kirjoitti...

Tämä oli aivan vieras kappale. En hirveästi innostunut, mutta aiemmin soittamasi Ain't no sunshine on tosi hieno.

Allu kirjoitti...

Eka video ei taaskaan aukea meillä, harmi.

Kiirepakolainen kirjoitti...

Minullekin ihan uusi tuttavuus. vaatii ehkä useamman kuuntelukerran ennen kuin avautuu.
Mutta ei se haittaa, tänne appelsiinipuiden katveeseen on aina ihana tulla! Haukkasin.

Yaelian kirjoitti...

Johanna:muistankin sinun maininneen tuon radiokanavan;siellä varmaankin mahtavaa musiikkia.Tämä ehkä onkin vähän sellainen kesäisempi biisi,mutta tämä on mieleenpainuva biisi.

Tuima:Ain't no sunshine onkin upea kappale,ja Withersillä on monta muutakin todella upeaa kappaletta.Tämöä ei ehkä kuulu hänen parhaimpiinsa,mutta on tosi mieleenpainuva.

Allu;no voi harmi taas:(

Kiirepakolainen: KIitos vierailustasi ja kommentistasi:) Minusta tuo on sellainen kiva retrokappale,mutta Withers ehti urallaan tehdä monta todella hyvää ja kaunista kappaletta,ennenkuin jäi tuosta musiikkimaailmasta pois.

pikkujutut kirjoitti...

Tähän aikaan illasta eivät videot aukene...palaan koekuuntelemaan huomenissa, jos sää sallii yhteydet. Tämä on näitä expatelämän iloja, joita muistellaan mummona :).

Suvi kirjoitti...

Kappale oli tuttu, mutta en tiennyt laulajan nimeä aikaisemmin (häpeää sivistymättömyyttään...)! Ain't no sunshine on kanssa kiva, mutta hieman erityylinen.

Yaelian kirjoitti...

Pikkujutut:Toivottavasti aukeaa myöhemmin.. Voi noita teidän yhteyksiä,tsemppejä!

Suvi;;Monelle ei varmaankaan tuttu artisti kun on ollut poissa musiikkimaailmassa jo yli 25 vuotta.Ain't no sunshine-kappaleesta tykkään paljon:)

lepis kirjoitti...

Oi, ihana biisi! Tätä en ole kuullut vuosiin. Kiitos.