keskiviikko 22. elokuuta 2012

Iltakävely kaktuspuistossa

Kävin juuri äsken ulkoiluttamassa Bambi-koiraani yhdessä 2 naapuritalojen koiraomistajan kanssa.Kotini lähellä oleva kaktuspuisto on yleensä auki vain päiväsaikaan,mutta luin paikallislehdestä,että puisto on elokuussa auki klo 21 asti,ja että sinne on asennettu uudet valotkin;joten pitihän se käydä tarkistamassa.Mietimme,että voiko sinne mennä 3 koiran kanssa,mutta puiston vartija sanoi,että se käy,jos pidämme koiria kunnolla kiinni.
Tunnelma puistossa oli kyllä täysin erilainen kuin päiväsaikaan.Luulin,että valoja olisi sinne hankittu enemmänkin,mutta tuolla oli enemmänkin romanttinen valaistus....
Naapurini sanoi,että tätä kutsutaan myös anopin tuoliksi....En kyllä haluaisi tuon päälle istua!
Uusia taideteoksiakin oli puistoon ilmestynyt.Puistossahan on aina myös ympäristötaidenäyttelyjä.
Tämä oli aika herttainen!
Koiratkin osasivat käyttäytyä tuolla tosi hyvin.Kai ne tiesivät,että tuolla on paljon piikkejä,joista kannattaa pysyä kaukana....
Kaktuksen hedelmiä
Puiston lintutalossa oli tosi hiljaista.Taisivat olla nukkumassa...

26 kommenttia:

Pohdiskelija kirjoitti...

Upean näköistä!!! Kaktuksen hedelmät ovat jotenkin rujon kauniita.

Ciacy kirjoitti...

No varmasti aivan eri tunnelma iltasella hàmàràssà valaistuksessa. Meidàn kaktuspuistossa olen kàynyt vain aamupàivàstà, en tiedà yhtààn kuinka on auki iltapàivàstà/illasta. Aivan ihana tuo sisilisko tai mikà olikaan. Anopin tuolista en ole aikaisemmin kuullutkaan...vain anopin kielestà

Kiiris kirjoitti...

Tunnelmainen iltalenkki piikikkäiden seassa! Tuo kiviryömijä on tosiaan mainio!

Amalia kirjoitti...

Heinoa on. Tuosta kaktuksen hedelmästä tulee hyvää hilloa.

Susanne kirjoitti...

Ihana paikka käydä iltakävelyllä! Kaunista ja tunnelmallista!

Lissu kirjoitti...

Kaktukset ovat kauniita - kaukaa katseltuna. Ja ah, niiden kukat! Kukahan tuon anopintuolin on nimennyt?!!!??

Johanna kirjoitti...

Muistuipa mieleeni. San Diegossa Balboa Parskissa oli myös kaktuspuisto, jossa kävimme lastan kanssa. Lapset olivat valjaissa visusti :)

Yaelian kirjoitti...

Pohdiskelija:tuolla oli kyll kivan näköistä illalla:) Ja kaktuksen hedelmät hyviä kun ovat kypsiä:)

Ciacy:Ihan eri tunnelma tuolla illalla;harmi että se on auki iltaisin vain nyt elokuussa.Ja kivinen sisilisko tosi söpö:) En minäkäään ollut ennen kuullut että nuo kaktukset voivat myös olla anopin tuoleja;D

Kiiris:oli kyllä ihan kiva kierros ja jopa koiratkin osasivat käyttäytyä;tekivät lirut vasta puiston ulkopuolella:) Ja sisilisko oli aika hyvä!

Amalia:Kaktuksen hedelmiä olen syönyt vain ihan sellaisenaan,mutta hilloakin olisi kiva kokeilla..

Susanne:tunnelmallista tuolla tosiaankin oli.Olisi kivaa jos olisi muutenkin auki iltaisin.

Lissu:keväällä kuvasin kukkivia kaktuksia,ja nättejä olivatkin niiden kukat.Hih,varmaan joku joka ei tullut anoppinsa kanssa toimeen on tuon nimennyt;D

Johanna:oi Balboa Park;yksi ihanimpia puistoja jossa olen koskaan ollut.Kaktuskohtaa en sieltä muista,mutta paljon muuta kylläkin.

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Tuo lisko on tosiaan herttainen! Ja aika metka paikka muutenkin, mieleenjäävä, luulen. :)

arleena kirjoitti...

Iltavalaistuksessa puisto näyttää erilaiselta ja salaperäiseltä.
Upeita kaktuksia.

Leena Lumi kirjoitti...

Olen sanaton!

Mukavaa viikonloppua!

Yaelian kirjoitti...

Katja:lisko oli aika herttainen tosiaankin.Ja kun tuo on ihan lähelle,niin sinne tulee aina välillä mentyä---

Arleena:iltavalaistuksessa puisto olikin ihan erilainen kuin päiväsaikaan! Tuolla onkon todella upeita kaktuksia!

Leena:sanaton ,sinä! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Ari kirjoitti...

Yö ja valot yhdessä ovat aina uusi maailma.

Hannele på Hisingen ♥ kirjoitti...

Kivoja taideteoksiakin, minä keräsin katkusia, mutta naikki 48 kuoli kun muutin uuteen asuntoon....

Aili-mummo kirjoitti...

Upealta näyttää katuspuisto iltavalaistuksessa;DDD

Voikohan noita kaktuksen hedelmiä syödä?

Oikein mukavaa viikonloppua, Yaelian!<3333

BLOGitse kirjoitti...

Kaktukset on kivoja katsella mutten rämpisi niitten seassa...
Aurinkoiset terveiset stadista, hieno päivä ollut!

Vera Vala kirjoitti...

Olipa jänskän näköistä. Ja jotenkin niin ihanan eksoottisen oloista, voin hyvin kuvitella lämpimän kesäyön ja kaskaitten sirityksen...

Hippu kirjoitti...

Hih, mikähän niissä anopeissa on, kun niille pitää keksiä kaikkea jäynää. Niin kuin sekin, että suksiboksia sanotaan anopinkuljetuslaatikoksi. :-) Hieno tunnelma kaktuspuistossa!

Johanna kirjoitti...

Mun puistokäynnistä on jo kohta 10 vuotta... Niin se aika rientää. Siinä puistossa oli monta erilaista aluetta ja jollain retkellä sitten osuimem myös kaktuspuistoon. Alueessa on kyllä kieltämättä tunnelmaa.

Yaelian kirjoitti...

Ari;näin se on:)

Hannele:Voi että ,olipa sulla huono onni kaktuksiesi kanssa!

Aili:hyvin erilaisen näköinen tosiaankin puisto iltavalaistuksessa.Kaktuksen hedelmät ovat syötäviä ja hyviäkin,mutta nuo olivat vielä raakoja.

BLOGitse:onneksi kaktukset tuolla on sillai,ettei tarvitsekaan niiden seassa rämpiä;D Kiva että aurinko vielä paistaa teilläpäin:)

Vera:eikös teilläpäin ole melkein yhtä eksoottista? Tuolla oli kyllä kiva kulkea illallakin,harmi että eivät jatka sitä elokuun jälkeen..

Hippu:Ai suksiboksillakin on sellainen nimi;D Kai ne anopinvihaajat keksivat tuollaisia...Toivottavasti musta ei tule sellaista että miniä kehoittaisi menemään tuon päälle istumaan;D

Johanna:tarkoitatko täällä olevaa puistoa;muistan sinun olleen täällä...Tel Avivin isossa Yarkon.puistossa onkin monta aluetta ja myös kaktuspuisto.

Kati kirjoitti...

Ihana liskoveistos. Jännää, miten erilainen valaistus muuttaa tunnelmaa. Mille kaktuksen hedelmät maistuvat? Tai siis voiko niitä verrata mihinkään muuhun hedelmään?

MaaMaa kirjoitti...

Näyttää ihanan tunnelmalliselle illan pimeydessä ... sirittääkö sielä sirkat? Mä voin jotenkin kuvitella sellaisen sirityksen noihin kuviin ... :)

Yaelian kirjoitti...

Kati;minustakin lisko on ihana.Tuolla puistossa on muutenkin kivasti tuon tapaisia taideteoksia,jotka aina välillä vaihtuvat uusiin. Kaktuksen hedelmä on itse asiassa tosi hyvä;makea ja pehmeä sisältä,kunhan vaan ulkokuori on huolellisesti poistettu.Täällä suosittu ja vielä enemmän suosittu Etelä-Amerikassa,esim, Perun Limassa oli monessa paikkaa kaktushedelmiä kauppaavia katukaupuskelijoita.

MaaMaa:tunnelmallista tosiaankin tuolla illalla;pitää mennä huomenna sillä kuukausi on jo melkein loppu ja sitten paikka vain päivisin auki. Hieman kuului siritystä mutta ne sirkat viihtyvät paremmin sellaisilla alueilla missä vähemmän taloja...

MayKay kirjoitti...

Nuo kasvit eivät ole minun mieleeni, olisivat ikäviä hoidettavia. Toisaalta, omat perennnani ovat näkymättömissä puolet vuodesta...

Elegia kirjoitti...

Onpa kiehtova puutarha ja kauniisti valaistu. Romanttinen valaistus on mukava, paljon kivempi kuin sellaiset liian kirkkaat valonheittimet :)

Yaelian kirjoitti...

MayKay:kaikki eivät pidäkään kaktuksista,enkä minäkään ole koskaan niitä pitänyt kodissani,mutta tuolla niitä on kiva katsella.En muuten pääse kommentoimaan blogiisi;sananvahvistuksen vuoksi...

Elegia:kieltämättä olikin kiva just sellainen valaistus vaikka ensin vähän imettelimme sitä.Harmittaa kun tuota ilta-aikaa ei jatketa tuolla..