sunnuntai 19. elokuuta 2012

Sunnuntaiklassikko 19.8.12


Näin eilen  dokumentin,joka esittelee Woody Allenin,suurimmaksi osaksi hänen itsensä kertomana.Siinä tuli ilmi,että Woody usein suuntaa Carlyle-hotellin Cafe Carlyleen,jossa hän soittaa klarinettiaan yhdessä bändin kanssa.

YouTubesta löytyikin sitten mm.tämä video,jossa Woody soittaa kappaleen nimeltä "Algiers Strut" yhdessä"The New Orleans Jazz Bandin" kanssa.Kappaleen sävelsi lousianalainen Kid Thomas Valentine joskus 1950-luvulla.

Muut klassikot löytyvät täältä

P.S. Tuon dokumentin trailerin voi nähdä täällä

14 kommenttia:

 1. Kuullosti Allenin elokuvan ääniraidalta. Ilmeisen hyvä soittajia kaikki. Olen jostain lukenut/kuullut, että Woody soittaa tosi säännöllisesti bändinsä kanssa. Jopa niin, että hän aikatauluttaa elokuvien teon niin, ettei joudu ylenmäärin olemaan pois keikoilta.

  VastaaPoista
 2. Tykkään Woody Allenista ja tämäntyyppisestä musiikista.

  VastaaPoista
 3. Tosi kivaa ja kuplivan kevyttä musiikkia!

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla kuin Panu, liki Allenin ääniraidalta kuulostaa. Ja eikös Woody joskus jättänyt Oscar-juhlat väliin, koska oli keikka tai harjoitukset bändin kanssa?

  VastaaPoista

 5. Monilahjakkuus. Allenin elokuvien äänimaailma on niin ihanan tarkkaan harkittu, musiikki kulkee tarinoiden mukana upeasti.

  VastaaPoista
 6. Panu:Allenin leffoissa onkin aina tosi hyvää musiikkia:)Ja dokkarissa Allenin sisko mainitsikin,miten tärkeää tuo soittaminen on Woodylle!

  Tuula:niin minäkin:)

  Irmastiina:)

  Nina Bille:Kiva tunnelma tosianaankin musiikissa että videolla.

  Ari:on se:)

  Tuima:näin on.Ja enpäs tiennytkään,että ihan sen takia jätti Woody Oscarit väliin.Mutta tärkeää näkyy olevan hänelle tuo musiikki:)

  SusuPetal:Woody Allen onkin tosi monilahjakkuus ja dokumentilla se tuleekin hyvin esille.Ja musiikki on hänen leffoissaan ihan ensi minuuteistä lähtien aina hyvää:)

  VastaaPoista
 7. Tykkään Woodyn taidoista, ja elokuvista, mutta ei mahda mitään että mua vähän nyrpii se että meni adoptiotyttären kanssa naimisiin ... :/

  VastaaPoista
 8. Marja-Leena:osaa hän:)

  MaaMaa:minäkin pidän hänen elokuvistaan,ja totta ,että tuo asia tulee aina mieleen.Tosin taisi olla Mia Farrowin adoptoima tytär eikä Woodyn,mutta kuitenkin...

  VastaaPoista
 9. Oi, minäkin tykkään Woodysta valtavasti! Viimeisin leffa meni tosin nenän edestä (kuka niitä kesäisin huomaa...) ja tuo dokkarikin on näkemättä. Silti, kerta kaikkiaan mainio.

  VastaaPoista
 10. Tämäpä oli hauska! Woody on varsinainen monitoimimies!

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...