torstai 9. elokuuta 2012

Katajanokalla

Näkymä Katajanokalta
Katajanokka on mielestäni eräs kauneimpia alueita Helsingissä,etenkin mitä tulee rakennuksiin. Kävelin siellä muutaman kerran,sillä pojan häitten ulkomaalaiset vieraat,eli sulhasen isä avovaimoineen asuivat siellä Suomen vierailunsa aikana (Hellsten City Apartments,olivat kovin tyytyväisiä..)
Kataja-talo on upea
samoin nämä
ja tämä 
tämäkin on kaunis
Näkymä huoneistohotellin parvekkeelta
Helsingissä sanoin hyvästi vanhalle Otto-kissalle(18v.)sekä Niilo-kisulle
ja Bambi oli iloinen päästessään taas kotiin:)

29 kommenttia:

  1. Katajanokka on mullekin ehdottomasti paras osa Helsinkiä, mutta mielettömän kallista. Kiva, että pääsit turvallisesti kotiin. Millä yhtiöllä muuten lensit nyt??

    VastaaPoista
  2. Hups, en ole Katajanokalla vissiin koskaan edes kaynyt. Huonosti on Helsinkiin tutustuttu.
    Onkos Bambi vahan laihtunut, vai kuvittelenko vaan?

    VastaaPoista
  3. Tuon ensimmäisen kuvan näkymä osuu myös saapuvan junan ikkunaan. Olen ottanut siitä kuvia. Pidän noista samoista kaupunkinäkymistä kuin sinä. Kuvat olivat hyviä, niitä oli ilo katsella.

    Bambi oli varmasti iloissaan, kun pääsi omaan kotiin.

    VastaaPoista
  4. Allu:Katajanokka onkin tosi upea paikka.Tuo paikka taisi olla joku 100 euron paikkeilla per yö,mutta oli sitten kunnon kämppä ja kai enemmänkin olisi ihmisiä siihen mahtunut.Lensin Lufthansalla Suomeen(Hyvä) ja LOTilla tänne takaisin(Huono)..

    Anu;kyllä teidän täytyy sitten ensi visiitillä tutustua paremmin Helsinkiin,siellä on paljon nähtävää kesäisin.Bambi aina vähän laihtuu kun on kuuma ja sitten ottaa takaisin,kun viilenee.

    Nelli L;ehdottomasti upeita!

    VastaaPoista
  5. Allu:Katajanokka onkin tosi upea paikka.Tuo paikka taisi olla joku 100 euron paikkeilla per yö,mutta oli sitten kunnon kämppä ja kai enemmänkin olisi ihmisiä siihen mahtunut.Lensin Lufthansalla Suomeen(Hyvä) ja LOTilla tänne takaisin(Huono)..

    Anu;kyllä teidän täytyy sitten ensi visiitillä tutustua paremmin Helsinkiin,siellä on paljon nähtävää kesäisin.Bambi aina vähän laihtuu kun on kuuma ja sitten ottaa takaisin,kun viilenee.

    Nelli L;ehdottomasti upeita!

    VastaaPoista
  6. Arleena;kaunis näkymä tuo onkin ja Katajanokan rakennukset ovat niin kuvauksellisia!Bambi olikin innoissaan minut nähdessään:)

    VastaaPoista
  7. Helsingista löytyy paljon kaunista arkkitehtuuria ja kauniita paikkoja.
    Jos Suomeen pitaisi muuttaa, niin ehdottomasti se olisi paakaupunkiseutu.
    Lomalla on mukavaa, mutta varmasti oli hyva palata kotiin.

    VastaaPoista
  8. Bambin katse on jotenkin niin paljonpuhuva. Hassu tuo Niilo-kissan käpälä, kun on työntänyt sen ihan lähikuvaan. :-)

    Ja Katajanokka on tosiaan kaunista aluetta, vaikka en koskaan olekaan tajunnut katsoa taloja sillä silmällä. Aina olen ollut vain läpikulkumatkalla johonkin.

    VastaaPoista
  9. Muualla hyvä, mutta kotona paras. Bambillakin.

    VastaaPoista
  10. Voin vain kuvitella Bambin riemun, kun pääsi kotiin ja emännän luo :)

    Ihanat kuvat olet napsinut. Pistän tuon huoneistohotellin nimen talteen. Itse olemme käyttäneet huoneistohotellin palveluja Helsingissä, mutta emme tätä. Näkymät näyttävät upeilta.

    VastaaPoista
  11. Mä olen kotoisin Katajanokalta ♥ Jos asuisin Suomessa niin muuta vaihtoehtoa en edes ajattelisi. Joka lomalla käyn siellä fiilistelemässä kameran kanssa. Ihan paras paikka ja parhaat lapsuuden muistot. Kiitos kuvista :)

    VastaaPoista
  12. Ihana nuoruuteni Katajanokka!! Tuolla on noita katuja tallattu ja pihoilla leikitty. Silloin vain ei vanhojen talojen kauneutta ymmärtänyt. Nyt kyllä ymmärtää. Ne on niin upeita.!
    Melkein entisen kotitalonikin kuvasit:)

    VastaaPoista
  13. Tunnen Helsinkiä huonosti, mutta Katajanokka näyttää ihanalta vanhoine taloineen!

    Kuinka Otto muuten jaksoi? Hän on jo aika iäkäs isäntä.

    Ja Bambi oli varmaan onnellinen saadessaan emäntänsä takaisin. Ihana Bambi!

    VastaaPoista
  14. Hupsista, kyllä tämä kesä on sujahtanut tosi nopeasti!
    Tsekkailin vanhempia postejasi ja siellä tuore avioparikin näkyi - komea pari, onnea ja iloa tulevaisuuteen!

    Eikö olekin apteekin hinnat järkyttävät täällä! Me ostetaan esim. vitamiinit jenkeistä - ison purtilon saa samalla hinnalla kun täällä kuukauden satsin.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  15. Kaunishan on se Katajanokka, paitsi se yksi talo siellä rikkoo maiseman.
    Vopi Bambin onnenpäivää kun pääsi kotiin ja näki emäntänsä. Riemulla ei varmaan rajoja. Ihana Bambi.

    VastaaPoista
  16. Häät ja Suomen visiitti onnellisesti ohi;)))

    Oikein hyvää syksyä sinulle Lähi-Itään, Yaelian!<33333

    VastaaPoista
  17. Todella kauniita vanhoja rakennuksia. Mietin että siellä asuu varmaan onnellisia ihmisiä, mutta jos ne mansikoita maksoi neliöistään, pitää heidän olla onnenmuurahaisia.
    Onpa tosi iäkkäitä kisuleja, oikeita vahuksia jo.
    Hyvinkö matka sujui kotimatkalla..?

    VastaaPoista
  18. Skatta on supernätti! Tosin Helsinki on muutenkin kauneudessaan ainakin arkkitehtuurisesti Suomen helmiä. Noita rakennuksia voisi kyllä vain katsella päivät pääksytysten ja miettiä, ketkä noissa ihanissa taloissa saakaan asua (vastaus: sellaiset jotka tekee niin paljon töitä ettei ehdi valitettavasti tästä kauneudesta kauheasti nauttia).

    Omasta mielestäni myös Töölössä on (osittain) tosi kauniita punatiili- ja muita vanhoja rakennuksia, samoin Kruna on tosi tunnelmallinen vanhanaikaisine katuineen ja yhtenevän vaaleine rakennuksineen.

    VastaaPoista
  19. Sateenkaari;Katajanokka on tosiaankin kaunis paikka,tosin Helsingistä löytyy muitakin kauniita paikkoja,mutta noita rakennuksia katselee mielellään.Minäkään en voisi Suomessa asua muualla kuin Helsingissä,siellä olen kuitenkin suurimman osan elämääni asunut(ja syntynytkin;D)

    Hippu;Niilon tosi kuvauksellinen kissa ja kun se on laiskalla tuulella niin siitä saakin kivoja kuvia;D Bambi oli kai vähän hämmentynyt pitkän tauon jälkeen mutta voi sitä iloa kun se näki minut! Ja Katajanokalla olen aiemminkin paljon kiertänyt,mutta ilman kameraa.Nyt kun oli iso kamera mukana niin oli ihan pakko kuvata.

    Mine:näin on,vaikka olisin voinut jäädä vielä jonkun aikaa Suomeen kun oli niin viileää ja täällä kamalan kuumaa...

    Johanna:;Bambi oli kyllä ikionnellinen minut nähdessään ja minullakin oli ollut sitä ikävä.Kyllä näihin lemmikkeihin kiintyy kunnolla.Kiitos,suosittelen tosiaankin tuota huoneistohotellia.Huoneistot olivat tosi kivat (näin 2) ja sijainti mitä loistavin.

    Mizyena:no sulla onkin sitten ollut kiva kasvupaikka;meri vieressä,keskusta lähellä ja kauniita rakennuksia.Ja ei ihme,että tuolla tekee mieli ottaa kameran esille!

    Kiiris:sinäkin sieltä! Kyllä nuo talot vaan ovat niin upeita! Nyt tuli käveltyä tuolla vähän enemmän ja ei voinut kuin ihastella!

    Tuula:Katajanokka on upea,joten jos tulet Helsinkiin,niin suosittelen kierrosta siellä.Otto on tosiaankin jo vanhus,mutta ihmeen ketterä sellainen!Hyppiikin paljon;nuori Niilo on paljon laiskempi!
    Ihanaa oli nähdä Bambi taas ja sekin oli niin iloinen!

    BLOGitse:joo äkkiä meni kesä.Tosin täälläpäin se vielä kestää....
    Kiva oli viettää pojan häitä ja hyvä tunne,että hän on onnellinen ja pari sopii hyvin yhteen:) Lääkkeiden hinnat tosiaankin ihan järkyttävät Suomessa!
    Mukavaa viikonloppua sinullekin!

    Mummeli:Kaunis on Katajanokka ja joku modernimpi rakennus tuossa joukossa tuntuukin vieraalta.Bambi oli iloinen,samoin kun emäntänsä:)

    Aili;häät ohi,ja Suomen-matka.Vielä olisin halunnut jäädä,sillä täällä on nyt niin kuumaa! Mukavaa loppukesää sinulle!

    Anna;hienoja rakennuksia tosiaankin ja jos tänään joku tuolta ostaa,niin maltaita maksaa.
    Otto on vanha kissa,mutta Niilo nuori,vasta 5 vuotias:)Matka takaisin sujui hyvin,oli vaan vähän rasittava koska koko yö meni siihen.

    Pipsa:Helsingissä onkin tosi nättejä taloja vaikka kuinka monta ja tosi kuvauksellisia sellaisia.Skattalla niitä onkin sitten aika suuri määrä.
    Äitini asui lapsena talossa,joka purettiin pois ruman Marski-hotellin tieltä,ja hän aina suri sitä,miten kaunis vanha talo purettiin pois ruman laatikon tieltä...
    Molemmat mainitsemasi asuinalueet ovat myös tosi kuvauksellisia,samoin kuin Eira.

    VastaaPoista
  20. Jael, anna Bambille nyt herkkuja: Hän on taas laihtunut!

    En osaa kommentoida Helsinkiin mitään, sillä olen niin pikkukaupunkilainen. Helsinki on minulle merta, kirjamessuja, ravintoloita, teatteria, ruuhkaa....

    VastaaPoista
  21. Leena:Nyt on niin kuuma,ettei Bambikaan jaksa syödä yhtä paljon kuin viileämmällä säällä.Toinkin Suomesta herkkuja ja ne ovatkin kelvanneet:)
    Helsinki on kyllä kaunis,ja meri niin ihanasti siellä esillä:)

    VastaaPoista
  22. Ihania kuvia! Itse tunnen huonosti Helsinkiä, mutta kuviesi perusteella Katajanokalla on tosi kaunista ja ihania rakennuksia.
    Voin vain kuvitella miten iloinen Bambi on kun pääsi kotiin:)

    VastaaPoista
  23. Nuo Katajanokan talot ovat toinen toistaan kauniimpia. Usein niitä olen ihaillut raitiovaunun ikkunasta satamaan matkatessani.

    Ihanat lemmikit. Suloinen tuo Bambi.

    VastaaPoista
  24. Helsingissä on kyllä paljon ihania kauniita kaupunginosia ! Mä tykkään enemmän puistoisemmista alueista :) Mutta on Katajanokkakin kyllä kaunis! Erityisesti mereltäpäin katsoessa! :)

    Ihanaa, että Bambi on päässyt taas kotiin - ja te taas yhdessä ! <3

    VastaaPoista
  25. Mukavaa, että paluumatkasi meni onnellisesti ja Bambi varmasti ilahtui näkemisestäsi.

    Taisi olla hyvä loma.

    VastaaPoista
  26. Susanne;Katajanokka on kaunis ja ihana kuvauskohteena.Ja meri näkyy joka kohdasta:)Bambi oli tosi iloinen minut nähdessään:)

    Unelma:ne ovatkin nättejä!Poikani ihailee niitä myös ja kävelee usein Skattalle vain nähdäkseen noita taloja;D

    MaaMaa;Helsinki on kyllä ihana kuvauskohteena kesäisin.Itsekin tykkään enemmän puistoisemmista paikoista (rakastin asua Pikku Huopalahdessa!) mutta Katajanokan talot ovat upeita!
    Oli ihanaa nähdä taas Bambi,pitkän eron jälkeen:)

    Lepis:Matka sujui hyvin vaikken tykännytkään LOTin lennosta.Ja oli ihanaa nähdä taas Bambi:)Suomessa oli taas ihanaa käydä!

    VastaaPoista
  27. Helsinki on kyllä täynnänsä kauniita rakennuksia, pitää vain kävellä niskat kenossa mikä ei oikein ruuhka-aikaan onnistu :) Minä tunnen huonosti Helsinkiä ja yritän joka kesä vähän paikkailla, tänä vuonna oli vuorossa Eiranranta ja Musiikkitalo. Katajanokalla en ole tainnut koskaan muuta kuin ohi ajaa. Mutta minullahan on vielä muutama viikko aikaa täällä, ties mihin vielä ehtii.
    Voi kun ihan lämpimän ailahduksen tuotti Bambin näkeminen! *rapsutuksia*

    VastaaPoista
  28. Odotin näkeväni valkoista taloa katajan nokalta..(enso-gutzeit) ensimmäinen työpaikkani:) katajannokaltahan se lähtö takaisin kotiin Ruotsiin aina tapahtuu..

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...