torstai 2. toukokuuta 2013

Kaupungilla

Mehukioskissa on hedelmät aseteltu siististi:)
Tänään oli jo sellaisen sää että jaksoi hieman kävelläkin vaikka lämpötila hipoi 30 astetta. Töitten jälkeen lähdin kaupungille.
Viime viikon suuri kaakaojuomamainos oli vaihtunut vähän erilaisen juoman mainokseksi.....
Tätä keltaista taloa ei voi olla huomaamatta .
Tämä talo,jota pylvästaloksi (pylväät toisella puolella) kutsutaan on niin kunnostuksen tarpeessa. Tuolla alhaalla,missä näkyy valkoinen terassi,oli vielä vuosi sitten yksi kaupungin parhaista ravintoloista,joka joutui tuolta muuttamaan pois sillä rakennus ei enään ollut turvallinen.

14 kommenttia:

Kiiris kirjoitti...

Kiitos kaupunkikierroksesta:))

Allu kirjoitti...

Kauniita taloja. Voi voi kun ne ruotsalaiset omivat vodkankin, täälläkin tunnetaan parhaiten Absolut.

Jael kirjoitti...

Kiiris:ole hyvä vaan:)

Allu:tuon pylvästalon saisivat korjata mutta sen korjaaminen ja kunnostaminen maksaa hurjasti koska kaupungilla on tarkat säännöt noiden vanhojen talojen suhteen.Pitää olla tietyt materiaalit ym ym. Juu Finlandia on kokonaan unohtunut Absolutin tieltä vaikka Finlandiaa oli tarjouksessa kun viimeksi kävin marketissa...

Nelli L kirjoitti...

Voi vitsit mikä upea keltainen talo. Eikös tuota pylväs taloa voida kunnostaa?

Matkatar kirjoitti...

Herkullisia hedelmiä ja kauniita taloja, vaikka remonttia kaipaisivatkin!

Lissu kirjoitti...

Te siellà tosiaan hikoilette, eikà vodka varmaan paljon asiaa auta! Liian paljon kauniita rakennuksia tuhoutuu, syystà tai toisesta.

Mine kirjoitti...

Toivottavasti kunnostavat. Vanhat on aina kauniimpia kun uudet. Meilläkin ollut ihanan kesäistä. Lämpimän kestää, kun ei ole sitä sietämätöntä kosteutta vielä.

Riina kirjoitti...

Hauska hedelmätiski. Kiva kun viet aina mukanasi pikku kaupunkikävelyille. Hauska nähdä sikäläisiä maisemia ja siinä sivussa vähän arkeakin. :)

Jael kirjoitti...

Nelli;se on kyllä huomioherättävän keltainen;D Mutta kaunis muutenkin:)Talo on iso ja kunnostaminen todella kallis.Tuo sopisi hyvin hotelliksi.

Matkatar:vanhoissa taloissa on sitä jotain vaikka ovat rähjäisiäkin.

Lissu;juu hikoillaan.Katselin viime vuoden vastaavia asteita ja olivat hieman alhaisemat.Toivottavasti tuo talo löytää maksajia siis kunnostajia.

MIne:totta,vanhoissa on niin paljon enemmän luonnetta.Toissapäivänä oli aika kosteaakin mutta nyt ihan siedettävää.Mutta yöllä yli 25 asteen lämpö ei kauheasti miellytä...

Riina:aika hauska;D Ja kiitos samoin sinulle,sinullahan mahtavat kaupunkikierrokset onkin:) Aika kiva tapa matkailla on myös tämä virtuaali matkailu blogien kautta;D

Anonyymi kirjoitti...

Granaattiomenista puristettu mehu on valtavan hyvää ja terveellistä. Suomessa oli lehdessä juttua, että granattiomenan siemenillä on piristävä vaikutus ja erästä rekkakuskia haastateltiin ja hän käytti omenan siemeniä piristeenä.Itsekin menin Citymarkettiin ja ostin granaatiomenia ja myyjä sanoi, etten ollut ainoa omenien ostaja, vaan yksi ja toinenkin oli lukenut saman artikkelin. Israelissa on ihanat hedelmät aina tarjolla!

Marja-Leena kirjoitti...

Hauska hedelmäasetelma! Sääli vanhaa taloa. Toivottavasti se kunnostetaan, ennen kuin romahtaa. Ihan tyylikäshän se olisi.

SusuPetal kirjoitti...

Tuo hedelmätiski on houkuttelevan näköinen!!

Jael kirjoitti...

Anonyymi:granaattiomenat ovat tosiaankin super terveellisiä.Täällä saa monesta paikasta juuri puristettua granaattomenamehua ja usein ostankin lasillisen.Täällä on tosiaakin upeat hedelmätarjonnat:)

Marja-Leena:Hauskasti aaeteltu tosiaankin;D Ja toivottavasti löytyy kunnostaja talolle,se on niin kaunis ja sillä on pitkä historia.

SusuPetal-Juu sen näkiessä tulee jano;D

Ciacy kirjoitti...

Ihana tuo keltainen linnatalo :D Tuli varmaan vàhàn tunnelmallisempi olo siità kaakaomainoksesta kuin tuosta vodkasta, eh