tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kotitalon uusi (pieni ) ilme

Kodin viereisessä puistossa korallipuu pudottelee kauniiden kukkiensa terälehtiä mutta vihreitä lehtiä ei puussa vielä ole. 
Ja tämän asuintaloni sisääntulon ulkonäköä korjattiin viimeinkin ,eli maalia päälle. Asuintaloni on 7-kerroksinen kerrostalo,40-vuotias ja aika raihnainen... Osa talosta on tuollaisten leveiden pylväiden päällä,ja ne maalattiin nyt vaaleanharmaiksi.Samalla maalattiin ensimmäisen kerroksen seinät ja katot,koko talon ympäriltä.Alue missä näkyy mopot kuuluu jo viereiselle talolle,ja molempia taloja yhdistää katos.
Ennen maalia näytti tältä.Väri pylväissä oli suoraan sanoen kamala ja muutenkin pylväissä oli reikiä ja halkeamia,jotka korjattiin ennen maalia.Kuvasta näkeekin miten paljon piti korjata...Kyllä vaan maalikerros tekee ihmeitä.Tuo kamala väri ja kolot ja halkeamat pylväissä tekivät sisääntulosta niin kamalan näköisen että ihan nolotti kun tuli vieraita,Nyt on sitten niin paljon raikkaamman näköistä.
Ja appelsiinipuun rungosta kasvaa uusi oksa

12 kommenttia:

 1. Jopas olikin rapistunut...ihanaa kun luonto puhkeaa loistoonsa.

  VastaaPoista
 2. Maali muuttaa paljon. Eipä taideta sielläkään paljon lattiapintoja suojata, joku raukka joutuu siivoushommiin :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä kun korjasivat. Uusi maali on aina hyvä! Iloista kevättä sinulle sinne kukkien keskelle.

  VastaaPoista
 4. Kyllä talonne jo maalia kaipasinkin..:)

  VastaaPoista
 5. Nelli:oli tosiaankin aika korjata..

  Allu;ihan ihmeitä tekee!

  Sirokko:Nyt kelpaa kutsua vieraitakin.Otin kuvan ennen kuin tuolla siivottiin ja nyt on siistimpää.

  Kiiris;ihanasti maali teki uuden ilmeen. Ja kiitos,hyvää kevättä sinullekin!

  Irmastiina:no ehdottomasti

  VastaaPoista
 6. Nämä meidänkin talot päällystettiin uudelleen viime kesänä ja oli kyllä hieno lopputulos. Tosin vuokratkin ovat nousseet huimasti. On siis hyvä aika muuttaa muualle?

  VastaaPoista
 7. Mietin tuossa, että kuka maksaa tuollaiset korjaukset? En enää muista, mutta oliko Israelissa joku kuukausimaksu, jota maksetaan talolle ja sillä maksetaan rappusten valot, siivous ja mahdolliset korjaukset?

  Maali tekee kyllä ihmeitä!

  VastaaPoista
 8. Kiva nähdä sun lähiympyröitäsi, olivatpa ne sitten missä kunnossa tahansa :)

  VastaaPoista
 9. Mine;tässä meidän talossa tehtiin vain pieni kosmeettinen korjaus,sillä sisäpuoli myös kaipaa kohennusta..Mutta ihanasti näyttää nyt raikkaammalta tuo sisääntulo.

  Tuula:ihan oikein muistat.Tämä meidän talo on kai vähän hunningolla,koska noita asioita hoiti monta vuotta sama mies,joka ei oikeastaan tehnyt mitään...viime vuonna taloon muutti topakka uusi naisihminen ,joka heti pisti töpinäksi. Oli tarkoitus tehdä isompi remontti sisälläkin,mutta siihen ei riitä talon kassa vaan jokaisen olisi pitänyt lisätä mutta jotkut asukkaat eivät kuulemma voi siihen osallistua niin se on toistaiseki saanut jäädä.Minähän olen asunu tässä talossa yhtä kauan kuin ruokablogini on ollut olemasassa tai muutaman kuukauden sitä kauemmin.

  Norppa:on se aika kaunis!

  Rita:kiva kun kävit katsomassa:)

  VastaaPoista
 10. Uusi maali ja halkeamien peittäminen tekee kyllä ihmeitä yleisilmeelle :) Nyt ei tartte häpeillä kun tulee vieraita! :)

  VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...