perjantai 29. toukokuuta 2015

Sohvalta päin

Tämä postaus on kokonaan :-)tehty puhelimella.Kun näin.Matkattaren blogissa hänen puhelimella tekemänsä postauksen niin.muistin Bloggerin mobiiliaplikaation ja latasin sen.Kyllä tällä simppeleitä postauksia saa tehtyä mutta paljon on parantamisen varaa.Laitoin esimerkiksi vahingossa saman kuvan kahdesti enkä saanut kuvaa poistettua joten tämä on.jo toinen yritys.....
Kuvat on siis otettu just ennen postausta.Puhelin vetelee viimeisiään ja sen kamera aika surkea,mutta kyllä tällä jotain voi tehdä.Tällainen simppeli puhelimella tehty bloggaus voi olla kätevä vaikka ulkomailla ollessa  
Kuvat on otettu sohvalta päin.Joudun nyt istumaan aika paljonkin sohvalla sillä oikeaan jalkaan tuli luupiikki ja käveleminen sattuu ihan kamalasti.Onko kellään kokemuksia sellaisesta? Sain ajan ortopedille vasta puolitoista viikkoa eteenpäin  .Kuvien väliin oli tällä aplikaatiolla aika hankalaa laittaa tekstiä ja kolmas kuva aina hävisi kun.yritin...
Oikein hyvää viikonloppua

P.S. (editointi jo tehty tietokoneen avulla;D) Latasin tämän myös tablettiini.Aiemminhan tabletilla oli ihan mahdotonta tehdä postauksia mutta nyt tuolla Bloggerin Android-aplikaatiolla (tai iPhonelle/iPadille) saa jo tehtyä postauksiakin:)

20 kommenttia:

  1. Söötti kodikas pikkupöytä tuoleineen ja raikas salmiakkipöytäliina. Harmillinen kivuliaalta kuulostava luupiikki - toivottavasti joku osaa neuvoa !

    VastaaPoista
  2. Jael, kiva visiteerata sinua:) Oi ei, taasko se jalka vaivaa! Toivottavasti se saadaan nopeasti kuntoon, sillä matkasi tänne lähestyy. Jätä Bambille sitten jotain sun...Lunallakin on täällä aina oman mamin käyttämä t-paita tai kaulaliina.

    Oih, tuo tanssijatar<3

    VastaaPoista
  3. Rita:Vallilan salmiakkipöytäliina löytyi kangaskauppakadulta ja kun se oli vielä sellainen likaa hylkivä niin pakkohan oli ostaa. Netissä on kyllä aika hyviä neuvoja jalalle.

    Leena:) Ei mulla aiemmin tällaista ole ollut.Onneksi nyt on viikonloppu ja jalka voi levätä. Bambi pääsee tutun luokse:)Ja aina minäkin jätän jonkun vanhan topin jossa hajuani Bambille.
    Tanssijatar;D

    VastaaPoista
  4. Minä siirryin Applen mukana kokonaan kännykkään ja Padiin. Läppäri vetää viimeisiä ja koko talven olen kärsinyt sen kanssa hitaasta kuvalatauksesta. Nyt bloggailen taas näköjään joka päivä :).

    VastaaPoista
  5. Tuula:minun tietokoneeni jumittuu koko ajan ja yskii...puhelin pitäisi vaihtaa ,sillä sekin vetää viimeisiään ja ehkä sen jälkeen toimii bloggaus ainakin välillä myös puhelimen kautta;D

    VastaaPoista
  6. Mäkin oon tehnyt nyt kaks postausta ipadilla. Kuvia tarvii korjailla, eli pienentää, mikä ei oikein meinaa onnistua.
    Ihan hyvät kuvat sulla. Onneksi ei oo kokemusta luupiikistä. On kuulema kipee. Toivottavasti helpotta.

    VastaaPoista
  7. Itse en ole kertaakaan vielä kokeillut tuota puhelimella bloggausta. Olen täppärillä kokeillut mutta se oli mielestäni liian hankalaa puuhaa, joten jäi yhdeksi kokeiluksi.

    VastaaPoista
  8. Pyöritä jalkaa pullon päällä tai etujalalla portaan reunalla ja taivuta kantapäätä alas ja venytä jalkaa. Katso youtubesta plantar fasciiitis jumppaohjeita jalalle, niitä löytyy paljon, mulle on auttanut.

    VastaaPoista
  9. Amalia:tabletllla onkin helpompi;puhelimen ruutu on pieni ja näppäimetkin niin vaikeampi sillä mutta mahdollista.Juu kipeä on ,toivottavasti helpottaa ennen Suomeen tuloa-.

    Nelli:Tabletilla ainakin pystyy aika hyvin laittam aan postauksen.Tosin esim. linkkejä ei oikein saa niin laitettua.


    Allu;niin mä olen tehnytkin,sain noita samoja ohjeita yhdeltä hoitajalta iltapäivällä.Ja näin lämpimään aikaan oli jäisiä pulloja pakastimessa joten sillä just tein niin,ja pikkuisen on helpottanut.Tosin en nyt ole oikein kävellytkään.

    VastaaPoista
  10. Kaunista teillä. Kuullut olen noista luupiikeitä, mutta kokemusta niistä ei ole....toivottavasti saat apua siihen.

    VastaaPoista
  11. Parhaan avun toi mulle kyllä Joya kengät, satuin löytää vähän fiksumpaa näköiset lenkkarit ja pidin niitä varmaan kuukauden, niissä kävelee kuin pumpulissa eikä kantapään satu. Nyt käytän vallan niitä sauvakävelyä.

    VastaaPoista
  12. Ihan hieno postaus tulee siis puhelimellakin:)
    Voi harmin harmi, kun tuli tuommoinen luupiikki! En tiedä yhtään mitä siihen auttaisi. Toivottavasti pian helpottaa.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Irmastiina:aika kivulias juttu on mutta toivottavasti ohi Suomen reissun alkuun mennessä.

    Allu:googlasinkin nuo kengät ja näköjään löytää sellaiset helpommin SUomesta kuin täällä,Pitää laittaa harkintaan.Tuo pumpulissa kävely kuulostaa hyvältä;D

    Anne: jos puhelimen kamera olisi parempi niin saisi ihan hyvin tehtyä postaus.Mulla tosin tuohon meni paljon aikaa kun tuli väärä kuva ja sitten yritin saada tekstiä kuvien väliin,ei niin helppoa. Kaikenlaisia harjoituksia olen nyt tehnyt jalalla ja hieman on parempi tänään mutta toisaalta en ole muuuten kävellyt kuin vienyt koiran lyhyesti ulos.Kiitos samoin sinulle hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  14. Heipsan,

    Satuin eksymään tänne blogiisi Ulkosuomalaisen äidin kautta. Minulla oli luupiikki n vuosi sitten. Toipuminen kesti n puoli vuotta mutta nyt ei vaivaa ollenkaan. Itse asun suomessa niin täältähän löytyy vaikka mitä. Mutta siis mulla autto kenkään laitettava pohjallinen, itseasiassa oli semmonen puolipohjallinen. Oli tehty korkista, kaupassa sanoivat että se on parempi kuin silikoninen. Sehän ei menny kaikkii kenkiin mutta lenkkareilla puoli vuotta niin avot! Ja nykyään huomaa, jos kävelee kengillä mitkä on aivan tasaiset niin alkaa päivän jälkeen särkemään. Eli kunnon kengät niin jalka saa vähän ryhtiä. Tässä vielä linkki niihin mun pohjallisiin: http://ea.fi/?pr=621 . Toivottavasti löytyy teiltä sieltä kans ja ennen kaikkea pikaista paranemista! :)

    -Riikka Helsingistä

    VastaaPoista
  15. Sama teema molemmilla nyt, kuvia asunnosta ;)

    Ja mullahan myös oikeassa jalassa luupiikki, olen siitä vuosien varrella jonkin verran kirjoittanutkin. Parhaillaan pahana, vaiva alkoi taas tuossa keväällä.
    Mulle eivät lääkärit tarjoa mitään apua, netistä olen kaivanut tietoni. Ärsyttävä vaiva ja todella kipeä, mutta mun on pakko kävellä koiran kanssa. Pehmustan kenkiäni silikonilla, käytän AINA lähinnä lenkkareita ja venyttelen takareittä, kantapään takana olevaa jännettä ja pyörittelen palloa jalan alla. Viimeksi oli vaan 1,5 vuotta... toivon että pääsen vähemmällä nyt. Ostin pyörän juur että pääsen paremmin liikkumaan.

    VastaaPoista
  16. Riikka:kiva että eksyit tänne:)Minulla tämä nyt tapahtui ensimäistä kertaa ja toivottavasti menee pian ohi. Oen yrittänyt tehdä pallohierontaa ym. Täälläpäin on hyvin ortopedisia tuotteita myyviä kauppoja joten kai pitää suunnata sellaisiin;kiitos tuosta linkistä:) Tänään laitoin kenkiin kaiken maailman pohjalliset mitkä löysin mutta vielä on kipeä.Allun ylempänä mainitsemat JOya-kengät kuulostavat sellaisilta joista voisi olla apu tällaiseen.Kiitos,toivottavasti menee pian ohitse

    Tanja;D Taitaa olla sitten aika yleinen vaiva tämä luupiikki. MUlla on kyllä vaivaisenluu samassa jalassa,mutta se häiritsee aniharvoin,mutta ehkä olen kävellyt väärällä tavalla silloin kun se on vaivannut... Olenkin eilen ja tänään pyöritellyt jalalla palloaj ja yrittänyt venytellä parhaani mukaan. PItäisi saada tämä pois ennen Suomeen menoa sillä tykkään kävellä...

    VastaaPoista
  17. Jael, luupiikin paranemiseen voi tosiaankin mennä se puolitoistakin vuotta ja vaiva on monella enemmän tai vähemmän krooninen :(

    VastaaPoista
  18. Hyvin sujuu postaus näinkin. Ihana Kettukarkkipöytäliina <3

    Kuvan saa poistettua klikkaamalla kuvaa, kun se muuttuu siniseksi tulee alle teksti (ainakin minulla) ja siihen kohta oikealla poista. :)

    Luupiikistä on kokemusta ja se on kamala kamala vaiva. Friscon lomalla kävelystä ei tullut hirmuisesti mitään kun oli tuo piikki. On kyllä hirmuisen kivualias. Vaihdoin kenkiä ja löysin syyn piikkiin ja sieltä se pikkuhiljaa lähti paranemaan vaikka kestikin kuukausia.

    Pikaista paranemista. <3

    VastaaPoista
  19. Tanja:voi itku,kai tämän kanssa pitää sitten elää,välillä-....Eilen tuntui paremmalta mutta tänään sattui käveleminen niin paljon että jäin kotiin.

    Tiia:joo Kettukarkkipöytäliina oli pakko hankkia kun tuli vastaan.,Täällä kun näkee suomalaisia tuotteita niin tulee niihin kamala himo;D
    Yritin vaikka kuinka saada sen kuvan pois mutta voi johtua myös tästä vanhasta puhelimestani ettei toiminut niin hyvin.
    Luupiikki,miten kamala vaiva!Huomasin että Crocksin tapaisilla kengillä sattuu vähemmän kuin tänään urheilukenkien kanssa mutta pitää kai mennä ortopediseen kauppaan ostamaan pohjallisia...Kiitos ihanainen:)

    VastaaPoista
  20. Toivottavasti jalkavaivasi helpottaa pian!

    Minä en varmaan jaksaisi tehdä postausta puhelimella, kun olen niin huono käyttämään kännykkää mihinkään muutenkaan. Mutta ihan hyvinhän puhelimella postauskin näköjään onnistuu. Hyvä tietää vastaisuuden varalle.

    VastaaPoista

Vaikka näkyy että on sanavahvistus niin sen voi ihan hyvin jättää väliin,se kummittelee tuolla enkä saa sitä pois...